8 gemów pod rząd ujebać, mam nadzieje że przegra. Pokaże mu miejsce w szeregu wielki Djoko
Rafa ma na Rolandzie staty 51 W : 1 L te 8 gemów zaciął się i tyle a wyzywanie go od szmaciarzy pozostaje Twoim największym życiowym osiągnięciem
Poniosło mnie, bo wiadomo że szmaciarzem nie jest, ale nie raz emocje ponoszą, a Nadal lekko mnie tym dzisiaj wkurwił, na swojej ulubionej nawierzchni połamac się 4x pod rząd, lekka parodia
haku
Lucio Fulci Forever
Meldunek: 22/08/2006
Originally Posted By: MazurTL
Originally Posted By: haku
Originally Posted By: MazurTL
8 gemów pod rząd ujebać, mam nadzieje że przegra. Pokaże mu miejsce w szeregu wielki Djoko
Rafa ma na Rolandzie staty 51 W : 1 L te 8 gemów zaciął się i tyle a wyzywanie go od szmaciarzy pozostaje Twoim największym życiowym osiągnięciem
Poniosło mnie, bo wiadomo że szmaciarzem nie jest, ale nie raz emocje ponoszą, a Nadal lekko mnie tym dzisiaj wkurwił, na swojej ulubionej nawierzchni połamac się 4x pod rząd, lekka parodia
koko spoko , trzeba uważać na to co się pisze, bo nie każdy odczyta to tak, jakbyś chciał.
Ta przerwa to raczej na korzyść Nadala Niby wszystkie mecze kończył w trzech setach i zbytnio nie miał okazji sie zmęczyć ale przez to jego organizm nie jest przyzwyczajony do dłuższej pracy. Przeciwnie Novak. Dwie pięciosetówki, po trzech setach z Rogerem złapał trochę świeżości i przy cięzkim dzisiejszym korcie to procentuje