Jak można pisać że GGL nie lubi grać na trawie, jeśli nawet nie sprawdzi się jego wwyników na tej nawierzchni, tym bardziej że jego styl idealnie pasuje właśnie na trawę
Jak można pisać że GGL nie lubi grać na trawie, jeśli nawet nie sprawdzi się jego wwyników na tej nawierzchni, tym bardziej że jego styl idealnie pasuje właśnie na trawę
I jakie to miał wyniki bo dalej nie potrafię znaleźć
na pewno nie gorsze niż Mahut. GGL najbardziej preferuje nawierzchnie trawiaste i kurs jest z kosmosu na Hiszpana.
np: finał w Eastbourne przegrany z Llodrą, 3 runda Wimbledon, Mahut ma podobne wyniki na trawie.
Jak myślicie o co chodzi berrerowi ? Jak dla mnie to robi sobie typowe wakacje . Zamiast grać na trawie, przyjechał sobie do ogórkowatego czelka w monzy, a przecież to jest raczej zwolennik szybszych nawierzchni. 2.25 na maximo nie wygląda źle
w halle na pewno na korcie centralnym maja dach, nie wiem jak na korcie drugim, pewnie ciezko bedzie o rozegranie wszystkich meczy w Angllii, w tamtym tygodniu byla byly dwa turnieje w angllii i w kratke grali, w tym tygodniu pewnie tez tak bedzie
w halle na pewno na korcie centralnym maja dach, nie wiem jak na korcie drugim, pewnie ciezko bedzie o rozegranie wszystkich meczy w Angllii, w tamtym tygodniu byla byly dwa turnieje w angllii i w kratke grali, w tym tygodniu pewnie tez tak bedzie