#5443224 - 05/07/2012 00:28
Szczecin - SportBar LIVE
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2003
|
Witam serdecznie wszystkich mieszkańców grodu Gryfa oraz okazjonalnie wizytujących Pomorze Zachodnie. Jako że to moje współprzedsięwzięcie to się zareklamuję Chciałbym przedstawić miejsce i zaprosić wszystkich zainteresowanych sportami wszelakimi do szczecińskiego SportBaru. Sport Bar LiveFaceBook Mamy 9 ekranów HD, 2 projektory HD, 3 sektory z 3 niezależnymi transmisjami.LotkiPiłkarzykiKonsoleFlipery (w transporcie) Automaty Arcade (w transporcie) 2 bary, przystępne ceny alkoholu, rezerwacje w dowolnych konfiguracjach, możliwość uruchomienia parkietuSezon wakacyjny troche jałowy sportowo (poza Olipmpiadą) ale generalnie puszczamy wszystko co tylko się da, o ile jest transmitowane w TV. Wszystkie polskie kanały sportowe, transmisje internetowe co tylko dusza zapragnie. Możemy bez problemu otworzyć się o dowolnej godzinie, zgodnie z zegarem transmisji sportowych. Szybki internet, mile widziani goście z laptopami obstawiający zakłady. Wielce prawdopodobne jest otwarcie przez nas "ziemniaka". Milenium sie dobija  Już współpracujemy miedzy innymi z Pogonią i Husarią. Temat w sumie informacyjno - badający rynek  Wszelkie sugestie, propozycje, chęć nawiązania stałej, jednorazowej współpracy, organizacja wspólnych oglądań, minizlotów itp bardzo mile widziana, odpowiedzi tu lub na priv Co można zrobić lepiej, co dodać, z kim nawiązać wpółpracę? Może już byliście napiszcie co się podobało a co należałoby zmienić. Z góry dziękuję za pomoc, współpracę, wdzięczność wyraże w stosownej formie Wszelkie zapytania do mnie na priv
|
Do góry
|
|
|
|
#5443236 - 05/07/2012 00:32
Re: Szczecin - SportBar LIVE
[Re: Coronach]
|
Carpal Tunnel
|
I przykładowa sprawa W sobotę wielka gala UFC 148 Silva - Sonnen Tylko godzina nieszczęśliwa  Start w sobote o 0400 Jeśli się znajdzie koło 15 osób to puszczamy  i oglądamy Na razie zbieramy zapisy chętnych A z drugiej strony zapraszam na jutro na mecz: Polska - Brazylia 1630 Po porażce z Kubą, Brazylia pod ścianą i może być fajny mecz. Od następnych relacji w przyszłym tygodniu, na hasło mecz.pl będzie promocja na barze 
|
Do góry
|
|
|
|
#5443773 - 05/07/2012 04:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
To w miejsce Boom Baru otworzyliście ? Dobry pomysł. Brakuje takiego miejsca w Szczecinie i mam nadzieję, że się przyjmie. A jak się przyjmie to mam nadzieję, że nie zrobią Wam konkurencji od razu, jak to było z Seta i galareta  Jak będę w Szczecinie to na pewno wpadnę coś obejrzeć z kolesiami.
|
Do góry
|
|
|
|
#5443779 - 05/07/2012 04:30
[Re: fechu]
|
Carpal Tunnel
|
Tak jest były BoomBar, nawet ekipa podobna działa  Też mamy nadzieję, że się przyjmie, teraz ciężki okres sportowo, ale walczymy o teren i świadomość społeczną  no i żeby ludzi w ogóle z domu wyciągnąć Ile kosztują piłkarzyki? 2 PLNy
|
Do góry
|
|
|
|
#5443879 - 05/07/2012 05:51
|
old hand
Meldunek: 29/05/2003
|
Przemyslcie pomysl laczenia tego z hazardem. W FR w barach PMU, gdzie gromadzi sie specyficzna 'hazardowa' klientela, atmosfera jest zazwyczaj napieta, a czasem bywa nerwowo. Przynajmniej w czasie gdy biegaja koniki.  A to nie zawsze sluzy osobom niezainteresowanym zakladami. Chyba, ze taki chcecie przyjac profil... Powodzenia! PS Widze, ze nie zawisla nad tym miejscem klatwa spowodowana pewnym ponurym zdarzeniem sprzed kilkunastu lat gdy lokal nosil nazwe VIP
|
Do góry
|
|
|
|
#5445375 - 05/07/2012 22:50
|
Carpal Tunnel
|
Z piwem akurat mamy niewielkie pole do manewru  Już dzisiaj zapraszam wszystkich szczecińskich kibiców na sobotni finał Wimbledonu Agnieszka Radwańska - Serena WilliamsFinał startuje o 1500 Póżniej być może Polacy w półfinale ligi światowej Wieczorem Boks: Kliczko - Thompson i Proksa - Hope
|
Do góry
|
|
|
|
#5445524 - 06/07/2012 00:01
|
Carpal Tunnel
|
O tym piwie to ja do tych postów o piwie regionalnym pisałem  Generalnie ceny piwa od 6 PLN Woda i Herbata 3 albo 3.5 nie pamiętam Kawa koło 5  akurat ceny w lokalu to nie moja działka i nie pamiętam  dokładnie
|
Do góry
|
|
|
|
#5445563 - 06/07/2012 00:11
[Re: davccio]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
Coronach pomysl nad wprowadzeniem do oferty piw regionalnych , bylem na Gran derbi w sportowym pubie w Poznaniu bodajze Cooliozium sie nazywał i tam wlasnie do wyboru bylo prawie 50 rodzajów piw , teraz ogolnie okolo 7-8 % rynku to piwa regionalne i wiele osob szuka wlasnie lokali gdzie moga sie napic swojego ulubionego gatunku, ja rowniez staram sie wybierac lokale gdzie jest cos wiecej niz tyskie harnas czy lech. Kilka lokali w Szczecinie probuje takich piw , moglbys zasiegnac opinii na temat zbytu i zaopatrzenia przyklad w takiej spelunie na malym targowisku naprzeciw manhattanu czy w sklepie piwnym na monte cassino lub nawet poczytac na www.browar.biz Dobrze zapamietales nazwe, najlepszy pub sportowy w Poznaniu. Jestem tam stalym bywalcem, znam sie bardzo dobrze z managerem i wszystkimi barmanami, spoko klimaty- polecam wszystkim;) Piw maja znacznie wiecej niz 50, teraz pewnie kolo setki. Jest sporo regionalnych i w ogole generalnie jak chodze po pubach czy to w Pzn czy ostatnio jak bylem u kumpla w pizzerii w Osw, to niektore browary regionalne sprzedaja sie swietnie, weic w pelni sie zgadzam.
|
Do góry
|
|
|
|
#5447633 - 07/07/2012 00:16
[Re: codi]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Kilka tygodni/miesięcy temu opisałem taki przykład w PW, ale może tu też się przyda...  ------ Ostatnio czytałem gdzieś o pomysłach na rozwinięcie pubu i oprócz standardowych propozycji typu piłkarzyki czy szafa grająca ktoś opisał jak w pewnym barze dostaje się ' Paszport dookoła świata'. W tym paszporcie masz specjalnie oznakowane miejsca na 50 stempli, każde z których dotyczy innego kraju a konkretnie specjalnego piwa z danego kraju. Aby wypełnić paszport stemplami musisz w barze wypić każde z tych piw, i jak to zrobisz to na którejś ścianie jest specjalne miejsce z małymi metalowymi plakietkami z imieniem i nazwiskiem każdego kto wypełnił taki paszport.  Niby taki fajny trik, ale ludzie lubią takie rzeczy. Wpisać się w historię pubu, mieć swoje miejsce na ścianie. No i fajnie się pije mając jakiś poboczny cel.  W Singapurze natomiast popularne jest to, że jak kupisz całą butelkę whisky to możesz ją zostawić i będzie one za barem na ścianie leżała z dziesiątkami innych butelek, oczywiście opisana, i czekała aż wrócisz do pubu kolejny raz (do 30 dni trzymają).
|
Do góry
|
|
|
|
#5447662 - 07/07/2012 00:26
|
|
A tak a propos to super pomysł Coronach, niech biznes się rozkręca a pub zdobywa coraz więcej stałych patronów i gości.  Jeszcze tylko dodam, że według mnie bardzo ważny jest dobry asortyment piwa. Dzisiaj często pod tym względem patrzę na to gdzie wyjść. Jeśli mają np. tylko Żywiec z nalewaka to moje szanse na pójście tam drastycznie spadają. Natomiast podejrzewam, że wielkie koncerny wymuszają na lokalach by brały piwo tylko z ich grupy w zamian za jakieś dodatki, lepsze ceny, itd. Dzisiaj jest bardzo mocny trend ku piwom niszowym, spoza tych dominujących brandów (nawet jeśli nie "kultowy" Ciechan to Perła, Łomża, itd), do tego nie uważam aby ten trend się szybko odwrócił. Też warto mieć na uwadze. Trafić jakieś super piwo z kija z innego regionu kraju i wtedy będzie napływ także tych klientów, którzy specjalnie będą przychodzić tylko dla tego rodzaju piwa.
|
Do góry
|
|
|
|
#5448012 - 07/07/2012 03:37
|
Carpal Tunnel
|
Niestety na dobór piw i podpisanie kontraktów nie miałem wpływu, zastałem jak jest, czyli grupa Żywiec ale walczę i może wywalczę zmianę mentalności biznespartnerów  I tak mamy spory wybór, Żywiec, Porter, Warki, Paulaner, wszysto z nalewaka, plus Specjal itp, walczę o Królewskie (niszowe w Szczecinie) ale jak to w biznesie czasem mało miejsca na negocjacje  Twoje pomysły ciekawe, przemyślę sprawę 
|
Do góry
|
|
|
|
#5448016 - 07/07/2012 03:52
|
Carpal Tunnel
|
No właśnie jest taka umowa, że nie Negocjuję zmianę podejścia do tematu, bo ja również jestem wielkim zwolennikiem piw regionalnych, Kormoran, Fortuna, Koreb dla mnie rządzą, a jeszcze czeskie: pszeniczny Primator i Krakonos, musimy się troche douczyć od braci z południa, jak dla mnie mistrzowskie piwa 
|
Do góry
|
|
|
|
#5448039 - 07/07/2012 04:43
|
|
Niestety na dobór piw i podpisanie kontraktów nie miałem wpływu, zastałem jak jest, czyli grupa Żywiec ale walczę i może wywalczę zmianę mentalności biznespartnerów  I tak mamy spory wybór, Żywiec, Porter, Warki, Paulaner, wszysto z nalewaka, plus Specjal itp, walczę o Królewskie (niszowe w Szczecinie) ale jak to w biznesie czasem mało miejsca na negocjacje  Z Żywcem tak strzeliłem pod kątem własnych upodobań, nie wiedziałem że macie, na zdjęciach Warkę widziałem.  Paulaner oczywiście bajka dla miłośników pszenicznego, do tego wydaje mi się że Specjał mógłby być dobry - jak on Wam schodzi względem innych brandów? Leżajsk mógłby też być dobry (i w tej samej grupie) choć z drugiej strony nie wiadomo czy młodzi w ogóle by kojarzyli. Królewskie takie sobie jest, nie wiem czy bym ryzykował, chyba że jakieś niepasteryzowane z beczki zaczną dawać choć nie wiem czy to w ogóle możliwe. Jeden z moich ulubionych lokali w Warszawie ma Okocim i Kasztelana z nalewaka, ale ogólnie chyba najlepiej się związać z Kompanią i mieć Tyskie, Lecha, itd. bo marketing jednak robi swoje a piwa są też całkiem dobre jak na te duże marki.
|
Do góry
|
|
|
|
#5448500 - 07/07/2012 18:01
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
|
@ Conrad O tych pamiątkach to Ci później napiszę. Teraz mam trochę zajęć  związanych z tym: Zapraszamy od 1430. Od razu, na dzień dobry wielkie emocje: 15:00 Finał Wimbledonu: Agnieszka Radwańska - Serena Williams19:45 Półfinał Ligi Światowej: Polska - Bułgaria wcześniej na rozgrzewkę drugi półfinał Kuba - USA, mamy niepowtarzalną szansę wygrać coś znaczącego w siatkówce, w sam raz na rozgrzewkę przed olimpiadą, od razu na miejscu przyjmujemy rezerwacje na finał 20:00 Start gal bokserskich umknie w siatkarskiej atmosferze, ale akurat koniec meczu powinien się zbiec z walką Kliczko - Thompson transmisje w zależności od preferencji gości Także zamiast nad deszczową wodę, deszczowego grilla wpadać kibicować, zwłaszcza Radwańskiej Jako bonus można się ze mną piwa napić  A i dorywcze zajęcie dla mnie można zyskać/zdobyć bo potrzebuję 1 osobę, ogarniającą net, interesującą się sportem w stopniu bardziej niż zaawansowanym  Raczej ze Szczecina, więc pisać na priva albo tu, to się odezwę
|
Do góry
|
|
|
|
#5450380 - 08/07/2012 18:37
|
Carpal Tunnel
|
Z pamiątkami to sam miałem taki pomysł, ale chciałem osobny temat założyć że jak ktoś, gdzieś trzyma na strychu lub w piwnicy coś fajnego to w miarę chęci, możliwość odstąpił, udostępnił w jakiejś formie, bylibyśmy bardzo widzięczni. Co do koszulek to znając mentalność raczej Korona Kielce na ścianie by nie przeszła, zwłaszcza że mecze Pogoni są dość ważnym elementem naszego działania  Dzisiaj wieczorem Liga Światowa, siatkówka leci od 1630 Także zapraszam wszysktich
|
Do góry
|
|
|
|
#5451650 - 09/07/2012 13:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5452853 - 10/07/2012 17:04
|
Carpal Tunnel
|
Z ligowcem w miarę fajnie się współpraca układa  Od wczoraj już tak normalnie, dla klientów mamy wystawionego XBOXA (nie do końca legalnie ale raczej nas ścigać nie będą) Można wpaść i sobie pograć, gra jest jako dodatek do "konsumpcji" Na dzisiaj mamy takie gry, bez szaleństw, ale myślę że pobawić się można, zwłaszcza że podłączony pod rzutnik i to porządny  Aktualna lista gier: FIFA 2012 PES 2010 NBA LIVE 2008 PGR3 (Gotham Racing) NFS PRO STREET UFC 2009 SMACKDOWN RAW 09 Myślę że pobawić się można 
|
Do góry
|
|
|
|
#5452880 - 10/07/2012 17:18
|
stranger
Meldunek: 10/07/2012
|
Jeśli chodzi o piwo, to dobrze by było żebyś się postarał o Tyskie z Tanka. ZUpełnie inny smak niż lane z nalewaka zwykłego. Bardziej soczyste i swieże. Jak dla mnie rewelacja.
No i najważniejsze żebyś nie poddał się chciwości i nie dolewał wody do piwa ludziom..bo to prędzej czy później się mści...
ale w twoim przypadku można być dobrej myśli..w koncu dobry pomysł na klub który prowadzi człowiek z pasją do sportu i hazardu. czego chcieć więcej. Polece znajomym żeby wyprobowali, ja sam może kiedyś nawiedze. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#5453269 - 10/07/2012 21:51
[Re: ice18]
|
|
Trochę nad tym myślałem i dla pubu to rzeczywiście najlepszy kierunek gdyż Carlsberg/Okocim/Kasztelan jako grupa chyba nie ma takiego popularnego wzięcia jak "Tyskie & Co." mimo iż jest to super trio (międzynarodowy brand/dobre krajowe piwo z tych dużych/niszowo-regionalne). Natomiast jeśli jest kontrakt z grupą heinekeno-żywiecką to trzeba go do końca wypełnić, choć nie ukrywam że w pierwszej możliwej chwili bym się ich wyzbył w mignięciu oka. Trzeba będzie do Szczecina się wybrać w te lato, kilka lat temu byłem to piwo się lało non-stop, bardzo przyjemne miejsce (no i rodzina blisko). 
|
Do góry
|
|
|
|
#5453270 - 10/07/2012 21:54
|
|
myślę że pobawić się można, zwłaszcza że podłączony pod rzutnik i to porządny  Właśnie miałem się spytać jak stoicie pod względem "technologicznym" jeśli chodzi o rzutnik oraz telewizory w lokalu, czy macie też przekaz w Full-HD? Ostatnio byłem w fajnym lokalu w Warszawie, dobre piwo, wszystko super, ale jak włączyli rzutnik to nie dość, że obraz był mało ostry to jeszcze kolor murawy nawet nie przypominał zielonego...
|
Do góry
|
|
|
|
#5453570 - 11/07/2012 03:09
[Re: lupus]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5458016 - 14/07/2012 14:16
[Re: JuN]
|
Carpal Tunnel
|
Jeśli ktoś jeszcze nas nie widział od środka;) To można się przejść Wersja niefinalna, nie działa pod IE SportBar LIVE w 3D 
|
Do góry
|
|
|
|
#5460424 - 16/07/2012 22:12
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5460433 - 16/07/2012 22:19
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Nie myślałeś aby przyjmować zakłady sportowe w barze ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5460434 - 16/07/2012 22:19
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
Bar bardzo dobrze się prezentuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#5460642 - 17/07/2012 00:31
[Re: JuN]
|
old hand
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5460730 - 17/07/2012 01:58
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
Nie myślałeś aby przyjmować zakłady sportowe w barze ? Przeczytaj pierwszy post w temacie. Aha widzę, czytałem ale nie zwróciłem uwagi 
|
Do góry
|
|
|
|
#5491754 - 08/08/2012 02:34
[Re: wafe(L)nica]
|
Carpal Tunnel
|
Jutro ciekawy wieczór, więc zapraszam kibiców ze Szczecina i okolic  20:00 Manchester Utd - FC Barcelona (towarzysko, w Szwecji grają, ale dość prestiżowe spotkanie) 20:30 Polska - Rosja (ciężko idzie naszym na tej Olimpiadzie ale i tak człowiek siądzie jutro i będzie trzymał kciuki  Aktualnie promocja: Warka 0.5l 4.5 PLN
|
Do góry
|
|
|
|
#5496284 - 12/08/2012 16:08
[Re: wafe(L)nica]
|
Carpal Tunnel
|
Sezon piłkarski rozpoczyna się już dzisiaj! O 20:00 mecz Borussia Dortmund - Bayern Monachium, Superpuchar Niemiec. Kolejne starcie tytanów niemieckiej piłki nożnej. Komu mecz o Superpuchar Niemiec, otworzy drogę do potrójnej korony w przyszłym sezonie? Na rozgrzewkę o 16:30 mecz Legia Warszawa - Śląsk Wrocław, o Superpuchar Polski Można też zdecydować się na ostatnie transmisje z aren olimpijskich. W ofercie dwa nowe piwa (wkrótce więcej nowości): Brackie "...najlepszy polski Lager" "... tym, że Brackie jest ponadprzeciętnym produktem Grupy Żywiec przekonujemy się jeszcze zanim go spróbujemy. Klarowne, jasno bursztynowe piwo pokrywa czapa gęstej piany, która w polskich "koncerniakach" nigdy nie występuje w takiej postaci. Zapach Brackiego nie jest zbyt intensywny, jednak dominuje w nim chmiel i dużo mniej intensywne aromaty słodowe." Kaper Znany wszem i wobec "zabójca" Także zapraszamy do SportBaru już od 14:00, transmisja z Olimpiady, dart, piłkarzyki, XBOX. Rezerwacje: 884 902 757 SportBar LIVE Wojska Polskiego 20 (wejście od Bogusława) SportBar LIVE SportBar na facebooku info i rezerwacje 884 90 27 57
|
Do góry
|
|
|
|
#5500470 - 17/08/2012 17:48
|
Carpal Tunnel
|
Jeśli ktoś nie zdąży, nie może, nie lubi odwiedzać stadionu Pogoni, to zapraszam na wspólne oglądanie meczu, przy piwku, przed ekranem Mecz zaczyna się o 18:00 
|
Do góry
|
|
|
|
#5502332 - 19/08/2012 04:33
|
|
W ofercie dwa nowe piwa (wkrótce więcej nowości):
Brackie "...najlepszy polski Lager" "... tym, że Brackie jest ponadprzeciętnym produktem Grupy Żywiec przekonujemy się jeszcze zanim go spróbujemy. Klarowne, jasno bursztynowe piwo pokrywa czapa gęstej piany, która w polskich "koncerniakach" nigdy nie występuje w takiej postaci. Zapach Brackiego nie jest zbyt intensywny, jednak dominuje w nim chmiel i dużo mniej intensywne aromaty słodowe." To jest super piwo, w Cieszynie zawsze wypijam sporo tego bo stamtąd też pochodzi, świetny wybór.
|
Do góry
|
|
|
|
#5554337 - 22/09/2012 04:41
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
Byłem na Derbach Warszawy. Całkiem przyjemnie w lokalu. Ale duży minus za brak 2-złotówek przy barze do wymiany na piłkarzyki. Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon  Brawo za pomysł i realizację 
|
Do góry
|
|
|
|
#5554380 - 22/09/2012 13:16
[Re: Danielsan]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
Żeby nie mój urok osobisty to Pani barmanka by nie wymieniła papierka na bilon szanowna małżonka pozwala rozbijać się po barach i wdzięczyć do barmanek? Przepraszam bardzo Panie Danielsanie, ale gdzie jest napisane, że się wdzięczyłem?  Odpowiadając na pytanie. Nie pozwala, ale w końcu pierdolnąłem pięścią w stół i powiedziałem: "Wychodzę..." I wyszedłem 
|
Do góry
|
|
|
|
#6294467 - 07/08/2014 08:49
Re: Szczecin - SZAMA
|
addict
Meldunek: 08/08/2013
|
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ?
|
Do góry
|
|
|
|
#6294469 - 07/08/2014 09:21
[Re: gruda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2010
|
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta. Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem. w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie  jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci
|
Do góry
|
|
|
|
#6297094 - 08/08/2014 21:15
[Re: moldefk]
|
|
stronka internetowa nie działa..rozumiem, że lokal tak dobrze się zapowiadający, do któego na mecze jeżdziły specjalnie całe ekpiy z warszawy, poznania i wrocławia...upadł ? Właśnie, dobre pytanie, jak sam lokal?
|
Do góry
|
|
|
|
#6297382 - 09/08/2014 04:12
[Re: Terry Butcher]
|
old hand
|
Widze, ze nie zawisla nad tym miejscem klatwa spowodowana pewnym ponurym zdarzeniem sprzed kilkunastu lat gdy lokal nosil nazwe VIP
Widocznie klatwa dziala  Co do szczecinskich 'mleczakow' to od glebokiej komuny istnial nieopodal Dworca Niebuszewo bar "Zacisze". O ile jeszcze dziala i masz ochote opierdolic kopytka w oldschoolowym klimacie to polecam.
|
Do góry
|
|
|
|
#6297384 - 09/08/2014 08:31
|
addict
Meldunek: 08/08/2013
|
w dobie czasów, gdy każdy ma w domu plazme tudziez innego leda lub -uleda, kto będzie chodził do knajpy oglądac mecz na ,,ready hd''. Lokal poistniał zapewne pare miechów, ale z samych dwujek na pilkarzyki sie wyżyc nie da...co robi teraz comarach, cholera wie...
|
Do góry
|
|
|
|
#6302340 - 16/08/2014 10:55
[Re: hallik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
Prośba do tubylców o wskazanie dobrych miejscówek najlepiej w okolicach starego miasta. Najchętniej pojadłbym slowfoodowych hamburgerów, mogą też być dobre "mleczaki". Prosiłbym też o nazwy sprawdzonych foodtrucków czy to z hambuksami właśnie, czy innym ciekawym jedzonkiem. w okolicach starego miasta dobrych hambuksow to nie uswiadczysz. co do food trackow to bym sie nie rozpedzal z liczba mnoga tak bardzo, bo ja znam raptem 3 takie  jeden stacjonuje na partyzantow czyli Bro Burgers, to moim zdaniem najlepsze burgery w miescie, jest tez food track Bórger Baru, ale oni stacjonują raczej na prawobrzezu, za to ich lokal masz na Wojska Polskiego przy kinie Pionier, a na przeciwko tegoz, znajduje sie Safari Kebab i 3 z currywurstami tez na prawym brzegu w Zdrojach. Najwiekszy mleczak czyli Turysta jest chyba zamkniety na okres wakacji o ile dobrze kojarze. Za to masz jadlodajnie na Staromlynskiej /www.obiadyszczecin.pl/, calkiem smaczne jedzonko. Polecam pizze Kuluary kolo parku Kasprowicza, pierogarnie Kaszubską przy Pl. Zgody a szczegolnie restauracje Mała Tumska https://www.facebook.com/malatumska przesmaczne jedzenie w na prawde niewygorowanych cenach w stosunku do jakosci dzieki hallik. pierogarnia i bro burgers zaliczone. smacznie, choc bulki wg mnie mogliby miec lepsze.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|