#5445597 - 06/07/2012 00:20
Re: QC Siatkówka /883/
[Re: vvisnia]
|
veteran
Meldunek: 08/07/2007
|
jak widzisz trupie, mlodyLewy tez zauwazyl, ze cepiasz sie nie pierwszy raz... no a jak mam sie nie czepiac jak wystarczy ze pojdzie jedna seria czy jeden set przegraja to juz nasi cieniasy a jak nasi mecz wyciagna to juz sa zajebisci ehhh ale co tu pisac jak uwage sie zwroci to od razu od kretynow i smieci bo jakbys sledzil to forum i moje posty, to zauwazylbys, ze co chwile sie podniecam gra naszych zawodnikow od kiedy trenerm jest Anastasi, jak dotad 3 turnieje pod Jego wodza i 3 razy podium, teraz to samo sie szykuje, ten sukces to jest w duzej mierze Jego zasluga 
|
Do góry
|
|
|
|
#5445603 - 06/07/2012 00:20
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2007
|
zobaczymy jutro, bez odbioru
|
Do góry
|
|
|
|
#5445611 - 06/07/2012 00:24
[Re: mlodyLewy]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
bez napinki powiem ze naprawde wstrzymajcie sie od obrazliwych komentarzy, bo teraz ci co gnojem rzucali w siatkarzy to teraz im mega glupio, ta druzyna ma potencjal i nawet jakby dzis przegrali to moja wiara w ten zespol by wcale nie wygasla, jutro z kuba o 1miejsce bedzie ciekawie.. obiektywnie hmm po tai breku wygrywamy grupe  ps Polacy wypadalo by odprowadzic gwiazdeczki na lotnisko Ja ciągle uważam, że jutro bez problemu Kuba nas puknie. jakies argumenty?NA zadnej pozycji nie maja lepszego gracza. NA KAZDEJ MAJA SŁABSZEGO wiec jak oni nas maja pyknac po za tym ze sa nieoblczalni i jak beda mieli swoj dzien to moze byc ciezko? stracimy jutro seta, ciekawe jakim skladem zagramy, ciekawe czy nasi beda kalkulowac z kim lepiej zagrac w polfinale. Sądze ze nasi sa na tyle mocni ze powinno ich to jebac i jutro nie kalkulowac tylko zagrac swoje Mają zdecydowanie większe " pierdalniecie". Tak słaba gra Brazylii była spowodowana brakiem bloku, który Kubańczycy mają bardzo dobry. Kuba zagra prostą i skuteczną siatkówke. Jak dla mnie 0:3 ew. 1:3 z tym 3-0 to grubo przesadziles, z zespolem najrowniej grajacym chyba ze wszystkich czyli PL + to ze kuba to gorace glowy i nawet jak graja swoje maximum to regularnoscia nie grzesza, 3-0 zarowno dla qby jak i naszych odpada zdecydowanie  ja pogram 2single over i win PL 
|
Do góry
|
|
|
|
#5445612 - 06/07/2012 00:24
|
old hand
Meldunek: 05/09/2010
|
Szwaby @2.95 i over 183.5  licze na wyrownany mecz
|
Do góry
|
|
|
|
#5445616 - 06/07/2012 00:26
[Re: mlodyLewy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/08/2009
|
bez napinki powiem ze naprawde wstrzymajcie sie od obrazliwych komentarzy, bo teraz ci co gnojem rzucali w siatkarzy to teraz im mega glupio, ta druzyna ma potencjal i nawet jakby dzis przegrali to moja wiara w ten zespol by wcale nie wygasla, jutro z kuba o 1miejsce bedzie ciekawie.. obiektywnie hmm po tai breku wygrywamy grupe  ps Polacy wypadalo by odprowadzic gwiazdeczki na lotnisko Ja ciągle uważam, że jutro bez problemu Kuba nas puknie. jakies argumenty?NA zadnej pozycji nie maja lepszego gracza. NA KAZDEJ MAJA SŁABSZEGO wiec jak oni nas maja pyknac po za tym ze sa nieoblczalni i jak beda mieli swoj dzien to moze byc ciezko? stracimy jutro seta, ciekawe jakim skladem zagramy, ciekawe czy nasi beda kalkulowac z kim lepiej zagrac w polfinale. Sądze ze nasi sa na tyle mocni ze powinno ich to jebac i jutro nie kalkulowac tylko zagrac swoje Mają zdecydowanie większe " pierdalniecie". Tak słaba gra Brazylii była spowodowana brakiem bloku, który Kubańczycy mają bardzo dobry. Kuba zagra prostą i skuteczną siatkówke. Jak dla mnie 0:3 ew. 1:3 Mnie się wydaje, że mógł Ci się sufit spaść wiesz na co A tak poważnie, to chyba trochi przesadzasz paaanie  Tzn przede wszystkim Kuba bez SIMON, LEALA, Camejo to nie ta sama Kuba co wcześniej. Ci środkowi Mesa i Quintana czy jak on się tam nazywa może naszym środkowym robić loda i tutaj ustalmy, że takie są fakty. Podkreślam, że Kuba miała fatalną grupę: JAPONIA - dramat, Rosja - w ogniu przygotowań w każdym meczu w innym składzie, Serbia - gra młodymi zawodnikami bo kim jest Mitic czy Atansjevic na świecie ? Najlepszy przykład na kwalifikacjach olimpijskich gdzie zebrali w pysk od Niemiec, przeciętniaków. Gra po 2-3 nieudanych akcja się sypie jak tynk w Gruzji i można ich obstukać do 16. Fakty, że mogą odpalić zagrywką ale też mamy osoby które ze skrzydła mogą skończyć z wysokiej piłki i ta zagrywka żeby nas ukuć musiałby być wybitna. Po prostu nie widzę opcji, żeby Polacy przegrali a tak łatwo, że 0-3 to w ogóle "Właśnie, że tak uważam"
|
Do góry
|
|
|
|
#5445627 - 06/07/2012 00:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/11/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5445638 - 06/07/2012 00:33
[Re: Zlatan]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
jak widzisz trupie, mlodyLewy tez zauwazyl, ze cepiasz sie nie pierwszy raz... no a jak mam sie nie czepiac jak wystarczy ze pojdzie jedna seria czy jeden set przegraja to juz nasi cieniasy a jak nasi mecz wyciagna to juz sa zajebisci ehhh ale co tu pisac jak uwage sie zwroci to od razu od kretynow i smieci bo jakbys sledzil to forum i moje posty, to zauwazylbys, ze co chwile sie podniecam gra naszych zawodnikow od kiedy trenerm jest Anastasi, jak dotad 3 turnieje pod Jego wodza i 3 razy podium, teraz to samo sie szykuje, ten sukces to jest w duzej mierze Jego zasluga swietny inzynier dostal swietny material 
|
Do góry
|
|
|
|
#5445647 - 06/07/2012 00:37
[Re: Egon]
|
veteran
Meldunek: 08/07/2007
|
kto miał Czeszki może ksiegować / pomarańcza została wyciśnięta to baby, wiec jeszcze wszystko sie moze zdarzyc, ale mam nadzieje, ze Czeszki to dowioza 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|