Fernando Gonzalez
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2012
Originally Posted By: Wolf
Ty tak na serio myślisz, że ktoś zmieni tok rozumowania? Tutaj ludzie uważają że niewykorzystanie bp na trawie przeciwko Isnerowi jest typową oznaką pussiactwa i frajerstwa a ty wyskakujesz z takimi szczegółowymi analizami?
beton pozostanie betonem, to fakt
ale zamiast się cieszyć, z tego co się dzieje, to każdy marudzi
gajus_bonus
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/03/2008
Originally Posted By: Wolf
Originally Posted By: Fernando Gonzalez
nie no jak ktoś uważa, że Radwańska wygrywa, bo Kerber psuje to jest ślepy
nasza bardzo dobrze serwuje, wytrzymuje wymiany, potrafi znaleźć się przy siatce, więc to normalne, że Kerber w końcu próbuje walić jeszcze mocniej i wyrzuca
Ty tak na serio myślisz, że ktoś zmieni tok rozumowania? Tutaj ludzie uważają że niewykorzystanie bp na trawie przeciwko Isnerowi jest typową oznaką pussiactwa i frajerstwa a ty wyskakujesz z takimi szczegółowymi analizami?
bez kitu jak zaraz aga skonczy mecz to ci co mowili ze kerber ja rozjedzie nie powiedza ze aga dobrze grala tylko ze sie niemce nie chcialo
Sed
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/07/2007
Originally Posted By: Luc Nilis
Kerber teraz mnie ty słuchaj dokladnie, mówie raz a mianowicie: teraz trzymasz podanie, potem łamiesz, trzymasz, łamiesz i mamy 3 set jesteś lepsza aniołku
Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
Originally Posted By: Luc Nilis
Kerber teraz mnie ty słuchaj dokladnie, mówie raz a mianowicie: teraz trzymasz podanie, potem łamiesz, trzymasz, łamiesz i mamy 3 set jesteś lepsza aniołku