Wolf
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/04/2005
Originally Posted By: Gaske
Originally Posted By: Wolf
Coś inwestorzy od Feda cicho siedzą, pewnie się obudzą jak zacznie coś grać bo na razie to same home runy
Weź zejdź na ziemię ziomek. Mam pisać cały czas "Fed cmon" i że Marej ujebie to? Zaksięgowałeś już sobie Murraya ML po 2 gemach? Widzę dobrą zabawę sobie na QC znalazłeś.
ja nic się nie księgowałem ale taki dupajas wyśmiewa tutaj wszystkich co raczą napisać coś złego na króla trawy a teraz udaje że go nie ma tutaj
Niewiele mnie on obchodzi, stawiałem na Feda i wg mnie wygra, a Ty dalej wyłapuj tych co cicho siedzą zamiast mecz oglądać. I dołóż kilka k na Andyego jeszcze to na 2 tyg na wakacje za taką peffkę sobie pojedziesz.
Wolf
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/04/2005
Originally Posted By: Gaske
Niewiele mnie on obchodzi, stawiałem na Feda i wg mnie wygra, a Ty dalej wyłapuj tych co cicho siedzą zamiast mecz oglądać. I dołóż kilka k na Andyego jeszcze to na 2 tyg na wakacje za taką peffkę sobie pojedziesz.
Miłego
Mam pograne za tyle co miałem w planie i nie będe już dokładał po niższym kursie, nie ma sensu. Mecz jeszcze będzie trwał długo i pewnie nie jeden zwrot w nim będzie ale niektórzy już koronę Fedowi dali po pokonanie Djokera. I pewnie jak wygra to wszyscy pojawią się jak grzyby po deszczu.