raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Normalnie nie wyrobie qwa skleciłem sobie kwita w STS po przez ich www 8 meczy z japonii . maiłem na miescie kilka spraw ale liczyłem ze spokojnie wyrobię się przed 12:00 .. dupa do STS wszedłem 10 min za późno japonia już grała kwitu nie przyjeli ... teraz patrze la livescora wchodzi 8 na 8 qwa mać czy to nie pech
Normalnie nie wyrobie qwa skleciłem sobie kwita w STS po przez ich www 8 meczy z japonii . maiłem na miescie kilka spraw ale liczyłem ze spokojnie wyrobię się przed 12:00 .. dupa do STS wszedłem 10 min za późno japonia już grała kwitu nie przyjeli ... teraz patrze la livescora wchodzi 8 na 8 qwa mać czy to nie pech
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Originally Posted By: tronk
Originally Posted By: raiders_
olej to choy z tym, kasa to nie wszystko
ta qwa ,ale jak bym zdążył puścić kwitka to na ban by coś ujebało
Co dzisiaj myslicie o superpucharze Rumuni? Jak na moje oko to dosyc ładnie wygląda Cluj. Dinamo Bukareszt osłabione a ich gra nie wygląda najlepiej co pokazują wyniki sparingów. Jedyne ale to miejsce rozgrywania tego spotkania.