Witam , Hercog do gry oczywiście ??
kurs troche z dupy, Hercog gra bardzo srednio, ma przestoje jak i rowniez momenty bardzo dobrej gry, cale szczescie trener prawie co gem jest wzywany i podpowiada jak ma grac, jak sie ustawiac. Forehand przyzwoicie dziala, backhand regularnie obijany kopalnia pktow. Z drugiej strony Mathilde Johannson ktora potrafi zrobic wszystko, w pozytywnym i negatywnym tego slowa znaczeniu, piekne winnersy z backhandu i forehandu, aby zaraz zepsuc smecza z 2 metrow

kobieta z duzymi umiejetnosciami (cos moze na poziomie Hercog albo wyzej) ale z przeolbrzymimi problemami z psychika i koncentracja przez caly mecz, zniszczone rakiety, krzyki fochy u tej zawodniczki to norma jak spieprzy bardzo latwy pkt ktory powinien byc wygrany w jakims waznym momencie meczu. A jak juz cos spieprzy i cos nie idzie to zaczyna sie masowe wyrzucanie pilek na aut czy w siatke, kto mial przyjemnosc/nieprzyjemnosc ogladania jej pojedynku z Mchale na Wimbledonie bedzie wiedziec dokladnie o co mi chodzi. Dla mnie 1.40 na Hercog nie do gry, pewnie wygra ale ja tam nie widze value zadnego, na live sytuacja bedzie o wiele bardziej klarowna