zagram jak wpierdoli singla, napisalem, ze dawno juz powinno byc po meczu, Thiem gra jak ciota, jak Klizan wjebie to w deblu tym bardziej, do tego Brown/Hanley nie jada na IO
Ja Browna widzialem z Elginem w Gstad w pierwszej rundzie w dwoch setach napierdzielali strasznie a w 3 secie brownowi nie wyszla jakas pilka i przegrywali 2-3 pkt to graj jakby mial zupelnie mecz w dupie i z 1-0 zrobilo sie chyba 1-8 albo cos takiego jak grali z ungur/volandri
zagram jak wpierdoli singla, napisalem, ze dawno juz powinno byc po meczu, Thiem gra jak ciota, jak Klizan wjebie to w deblu tym bardziej, do tego Brown/Hanley nie jada na IO
fajny mają bilans jeden wspólny turniej w Casablance i wygrana. Oczywiscie jak Klizan dzis przegra to do grubej gry
Ten młody Austryjak racuch jak racuch ale ponad połowie stąd co grał w tenisa by sprzedał kilka rowerów
Jestem przekoanany że każdemu, nie przesadzajmy, to inny poziom, jeśli ktoś tu myśli że ugrałby gema nawet z takim racuchem jak tiemo to jest tępy i sam nie wie o czym pisze nawet.
Ten młody Austryjak racuch jak racuch ale ponad połowie stąd co grał w tenisa by sprzedał kilka rowerów
Jestem przekoanany że każdemu, nie przesadzajmy, to inny poziom, jeśli ktoś tu myśli że ugrałby gema nawet z takim racuchem jak tiemo to jest tępy i sam nie wie o czym pisze nawet.
a skad wiesz ze tutaj nie ma bylych zawodnikow ? gosc robi podstawowe bledy ustawienia wiec nie rob z niego niewiadomo kogo ten mecz tak wyglada bo klizan daje mu punkty na razie