hehe, strasznie ci wspolczuje skoro takimi wpisami musisz sie dowartosciowywac w internecie
to co sobą reprezentujesz udowadniasz raz po raz, takimi postami jak wczoraj w 'co mnie wkurza'
a chamstwo trzeba pietnowac
bez odbioru
chcesz to dostaniesz numer na priv i mi to powiesz w twarz
jak nie to tyle
i poraz kolejny napisze ze nic na to forum BUKMACHERSKIE nie wniosisz podales choc 1 typ tu z analiza ? zaraz przegrasz frustracie 5 czy 10zl z konkursu unibetu i bedziesz musial isc do rodzicow po nastepne pseudo "znawco"
Ja pierdzielę, 0-2 Noż ja pierdolę, zaczyna się "jak zwykle" naszych. Jeden mecz - super i aż się skacze z radości, a potem zimny prysznic i szok, jak można grac taką chujnie... A już myślałem, że Anastasi sobie z tym poradził a tu jak ALWAYS. Szkoda...
Nie ma jeszcze takiej wielkiem tragedii. Mecz faktycznie troche slabszy w wykonaniu Naszych.
Dindek
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
Originally Posted By: Kylo
Originally Posted By: Loonatic
Ja pierdzielę, 0-2 Noż ja pierdolę, zaczyna się "jak zwykle" naszych. Jeden mecz - super i aż się skacze z radości, a potem zimny prysznic i szok, jak można grac taką chujnie... A już myślałem, że Anastasi sobie z tym poradził a tu jak ALWAYS. Szkoda...
Nie ma jeszcze takiej wielkiem tragedii. Mecz faktycznie troche slabszy w wykonaniu Naszych.
w kazdym turnieju jak nasi przegrywaja to takie gadanie a jakos medale zdobywaja
i oni zloto chcieli kurwa ze w okolo 40mln narodzie nie mozemy znalesc bezapelyjnych mistrzow w jednej dyscyplinie
wlasnie problem w tym, ze oni nic nie chcieli i nic nie muszą. tylko banda pieprzonych idiotów jak zwykle pompuje balonik a potem pierwsi pierdolą glupoty. najlepsi to są Ci co szukają mistrzów w 40 milionowym kraju a z wuefu w szkole uciekali.
i oni zloto chcieli kurwa ze w okolo 40mln narodzie nie mozemy znalesc bezapelyjnych mistrzow w jednej dyscyplinie
wlasnie problem w tym, ze oni nic nie chcieli i nic nie muszą. tylko banda pieprzonych idiotów jak zwykle pompuje balonik a potem pierwsi pierdolą glupoty. najlepsi to są Ci co szukają mistrzów w 40 milionowym kraju a z wuefu w szkole uciekali.