#5382796 - 03/06/2012 20:01
Re: Co mnie wkurza? [42]
[Re: lupus]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Do walcie do mediow, przynajmniej będa mieć o czym gadać.
A tak na marginesie takie bilety moim zdaniem powinny byc rozdawane grupom zorgniazowanym np szkolkom pilkarskim, domom dziecka itp jakaś pula miała właśnie pójść do szkół i domów dziecka tylko specjalnie nie powiedzieli jaka, żeby właśnie nie wyszło ile biletów rozdali między sobą, w tłumie poszła plotka (nie wiem czy prawda) że policjanci zaczęli rozdawać bilety z tyłu kolejki! przede mną na powiślu było maksymalnie 1,5 tys. osób, byłem blisko wejścia, a biletów nie dostałem, ktoś ewidentnie poleciał w chuja, ale zawsze może zasłonić się tym, że rozdali te bilety szkołom, o organizacji nawet nie ma co wspominać, tłum ściskał się od 8 rano, policja przyjechała o 9:20, ale nie wiedzieli co zrobić, w pewnym momencie było tak ciasno, że naprawdę było niebezpieczeństwo utraty zdrowia przez mniej postawne osoby
|
Do góry
|
|
|
|
#5383440 - 04/06/2012 00:02
[Re: Krystian]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2009
|
Korver o to chodzi ze nie wygladalo jedno wielkie bydlo, ludzie niektorzy stali od polnocy i nie podostawali ani jednego biletu, nikt nie przestrzegal zasady ze 2 bilety na glowe, chlopy braly po 10 biletow na lebka i stawali zaraz obok kolejki jako koniki i SPRZEDAWALI bilety po 60zl, na Wisle mialo byc do rozdania 6 tysiecy a rozdali maxymalnie 1.5 tys i powiedzieli po 40 minutach, ze wiecej biletow to po prostu nie maja, ja sie pytam gdzie jest reszta? na Powislu ponoc 19 tysiecy rozeszlo sie w 30 minut (!!!), co jest przeciez najzwyczajniej w swiecie fizycznie nie mozliwe, ludzie sie tam chcieli doslownie stratowac, prawda jest taka ze tamtejsza 'kolejka' stanowila zagrozenie dla zycia. Nie chce tylko myslec ile TYSIECY te jebane kurwy z kas i inni pracownicy rozdali biletow miedzy sobą. Na uklady nie ma rady... spojrz na to http://allegro.pl/bilet-euro-trening-reprezentacji-holandii-w-krakow-i2393225524.htmlhttp://allegro.pl/naklejka-rmf-gratis-bilet-na-trening-holandii-i2393207247.htmlhttp://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-bile...QAdIdZ385055657"Ogloszenie dotyczy DLUGOPISU+gratis bilet" za 90zl  kurwa jakbym zobaczyl takiego wiesniaka na ulicy to przeciez bym go w dupe kopnal byłem tam, TRAGEDIA ludzie mdleli w środku jak tłum napierał, laski wpadały w histerię, płakały, SZOK cudem załapałem się na 2 bilety Holendrów ale ZERO ORGANIZACJI, po prostu dramat, jak zwierzęta,, ludzie co w nocy przyszli nie podostawali biletów, rozdali kilka tysięcy mniej biletów niż miało być w rzeczywistości, ŻENADA
|
Do góry
|
|
|
|
#5383447 - 04/06/2012 00:03
[Re: ArtekPotito]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2009
|
Do walcie do mediow, przynajmniej będa mieć o czym gadać.
A tak na marginesie takie bilety moim zdaniem powinny byc rozdawane grupom zorgniazowanym np szkolkom pilkarskim, domom dziecka itp jakaś pula miała właśnie pójść do szkół i domów dziecka tylko specjalnie nie powiedzieli jaka, żeby właśnie nie wyszło ile biletów rozdali między sobą, w tłumie poszła plotka (nie wiem czy prawda) że policjanci zaczęli rozdawać bilety z tyłu kolejki! przede mną na powiślu było maksymalnie 1,5 tys. osób, byłem blisko wejścia, a biletów nie dostałem, ktoś ewidentnie poleciał w chuja, ale zawsze może zasłonić się tym, że rozdali te bilety szkołom, o organizacji nawet nie ma co wspominać, tłum ściskał się od 8 rano, policja przyjechała o 9:20, ale nie wiedzieli co zrobić, w pewnym momencie było tak ciasno, że naprawdę było niebezpieczeństwo utraty zdrowia przez mniej postawne osoby PRAWDA, bo sam to widziałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#5386755 - 06/06/2012 01:02
[Re: Piostar]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5386843 - 06/06/2012 01:34
[Re: Piostar]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Nie mam nic do psow, lubie je i inne zwierzeta.  Sam w przyszlosci chcialbym miec psa. Ale Yorki dzialaja mi nerwy, zreszta nie tylko mi, juz pare razy dostal plaskacza od tego miauczacego jak go wkur....l.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|