#5391593 - 09/06/2012 01:10
Re: Co mnie wkurza? [42]
[Re: dragon]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Mąciciele, ciągle niezadowolone mordy, leni którzy sami nic nie potrafią zrobić ale ciągle narzekają, wielcy "kibice", którzy śmieją się ze zwyczajnych ludzi chcących czerpać radość z Euro, z tego, że europejska czołówka zjechała do Polski, z tego że można na żywo zobaczyć gwiazdy europejskiej piłki, z tego, że Polska jest gospodarzem Euro. bardzo ciesze sie z tego, że jesteśmy gospodarzem Euro natomiast fakt,że gramy w tych mistrzostwach wkurwia Mnie na maxa a po dzisiejszych popisach tych pseudopiłkarzy wkurwia jeszcze bardziej 
|
Do góry
|
|
|
|
#5392293 - 09/06/2012 05:33
[Re: Stasiu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2003
|
WKURWIL MNIE I TO MOCNO SMUDA. a jestem bardzo spokojny :[[[[[[[[[ Ja tego gościa nie zdzierże  Gdyby nie czerwień to by ku... żadnej zmiany nie zrobił, woła Grosickiego w 90 minucie a chłopy od 70 sztycha nie robią. W Grecji nowy bohater, Salpingidis , gol, wywalczony karny, bramka ze spalonego. Tak się robi zmiany 
|
Do góry
|
|
|
|
#5392353 - 09/06/2012 07:38
[Re: Stasiu]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
WKURWIL MNIE I TO MOCNO SMUDA. a jestem bardzo spokojny :[[[[[[[[[ jak można być spokojnym?! co im Smuda naopowiadał w przerwie w pizdu z taką grą
|
Do góry
|
|
|
|
#5392408 - 09/06/2012 13:55
[Re: [T]-error]
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
-error]To co Smuda odjebał- brak zmian- to jakaś masakra ... nie wiem, gość się chyba spalił psychicznie, Muraś i Ludo lub Rybus byli do zmiany od 65 minuty, a Wolski i Grosicki daliby czadu ... a tak mamy w pape od Sowietów i z Czechami mecz o wszystko, a wiadomo jak takie mecze się kończą .... Nie nadaje się koleś i trzeba to głośno powiedzieć. 30% kadry to ludzie, którzy nic nie aktualnie prezentują (dwaj panowie B.),a powołania dostali z sentymentu tego frajera-trenera. Napastnika z prawdziwego zdarzenia mamy tak naprawdę jednego tylko, reszta ogląda te "spektakle" w TV. A najbardziej wkurzające jest to, że mamy wielką imprezę w Polsce, pierwszy i prawdopodobnie ostatni raz, niesamowitego farta w losowaniu i nie potrafimy tego wykorzystać. W meczu otwarcia prowadzimy 1-0, mamy jednego chłopa więcej na boisku, a po przerwie zaczynamy grać na utrzymanie wyniku... A po meczu w mediach mówi się, że wszystko OK, dobrze, że nie przegraliśmy... Smuda powiedział z kolei, że mecze otwarcia to zawsze remis... i trzeba grać dalej i zacząć wygrywać. Ale czy kurwa my nie mogliśmy tego trendu zmienić??? Smuda nie przynoś więcej wstydu i wyp.... DYSCYPLINARNIE !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#5392469 - 09/06/2012 15:00
[Re: Piostar]
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
Smuda to dobry trener, bo ma niezły warsztat, ale selekcjoner nie. On się ośmieszył udziałem w reklamie, stwierdzając, że każdy może być powołany. Na trenera drużyny narodowej trzeba się nadawać, a to zajęcie przerasta Smudę, choć czasem mam wrażenie, że za dużo wokół niego podpowiadaczy. Smuda w fatalny sposób prowadzi selekcję.
Autor: Piotr Świerczewski
Coś w tym jest...
|
Do góry
|
|
|
|
#5392753 - 09/06/2012 18:45
[Re: rcsade]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Panowie a czego my się spodziewaliśmy? Smuda dostał w gratisie awans do ME, i robi to co każdy jego poprzednik - daję d...
Ja tylko czekam na te "cudowne" komentarze o naszej polskiej myśli szkoleniowej, które zapewne niebawem wygłoszą mądre głowy (czyt. Engele, Piechniczki itp) szczerze od Smudy niczego poza jak mówisz daniem dupy ale od piłkarzy spodziewałem sie, że dosłownie będą gryźć glebe, zajebią sie na tym stadionie by wygrac ten mecz, że po meczu nie będa mogli ustać na nogach po morderczej walce.............wtedy nawet przy takim wyniku byłby dla Nich szacun a tak to sorry ale 
|
Do góry
|
|
|
|
#5392816 - 09/06/2012 19:14
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5392887 - 09/06/2012 19:36
|
A7
Meldunek: 22/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5392953 - 09/06/2012 20:14
[Re: dragon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/08/2009
|
Mąciciele, ciągle niezadowolone mordy, leni którzy sami nic nie potrafią zrobić ale ciągle narzekają, wielcy "kibice", którzy śmieją się ze zwyczajnych ludzi chcących czerpać radość z Euro, z tego, że europejska czołówka zjechała do Polski, z tego że można na żywo zobaczyć gwiazdy europejskiej piłki, z tego, że Polska jest gospodarzem Euro. Dokładnie, szczególnie na tym forum robi się to co raz bardziej irytujące. Tutaj niektórzy zachowują się jakby nie ruszali dupy sprzed kompa dlatego tak wszystko krytykują a sport znają tylko z Eurosportu. Co was obchodzą "Janusze" którzy się cieszą z Euro chociaż są laikami w temacie piłki nożnej ? Ty dla każdego innego możesz być Januszem w innej dziedzinie informatyki, gotowania czy inny chuj. Dajcie się ludziom pocieszyć jest święto narodowe organizacja kapitalna zamiast łamać stereotypy Polski to każdy tylko krytykuje. Hipsterzy pierdoleni. "Poprzewracało się w dupach co drugi to 2pac." A no i Franz mnie wkurwił że nie ma Boruca na Euro i wkurwił mnie jeszcze kac.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|