A na YT nie ma nic? Powinno sie cos znalezc w fullHD, w koncu pare dni po otwarciu juz jest:)
A co jesli np soczewke przystosowana do noszenia w ciagu dnia zostawi sie na dluzej ? Gdzie jest jakas granica ktorej kategorycznie nie wolno przekraczac (np sytuacja gdzie nie mam ze soba plynu, pojemniczka na odlozenie soczewki).
Aktualnie tak jak mowie mam jakies bausch lomby miesiecznie w trybie dziennym, i mialem pare razy sytuacje w ktorej nie moglem po prostu zdjac soczewki.
Coś tam znalazłem, np:
http://www.youtube.com/watch?v=9auNW6T_XOcale jakość nie teges no i to nie jest cała ceremonia
Hmmm, te nowe soczewki niby mają lepszą przepuszczalność powietrza, aczkolwiek dłużej niż maksymalnie 2 doby raczej nie próbowałbym chodzić, dyskomfort byłby zbyt duży. Wstając rano ciężko byłoby oczy otworzyć. Oko póki co jeszcze wrażliwe, jak zbliżasz palec z soczewką to automatycznie mrugasz, prawda ? Nic to, wyrobisz się

Ewentualnie możesz jeszcze pomyśleć o kroplach do oczu jeśli czujesz, że Ci za ,,sucho''.
Reasumując - musisz przez to przejść, przyzwyczaić patrzałki. Niewyjmowanie soczewek, bardzo długie ich noszenie przyniesie więcej szkody niż pożytku, a wygoda będzie naprawdę wątpliwa z powodu dyskomfortu.