#5538210 - 12/09/2012 05:13
Re: QC Piłka nożna - 11.09
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Czemu kursy na czerwona kartke w meczu Urugwaju to: Tak @2.06 Nie @1.70  Aż tak ostro im idzie  ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5538213 - 12/09/2012 05:19
[Re: huge]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
ciekawi mnie, ze sporo znawcow najezda na obraniaka, a zostawia w spokoju gwiazdy typu nasze trio z dortmundu. moim zdaniem wszyscy wymienieni daja z siebie podobny stopien zaangazowania w reprezentacji. a biorac pod uwage styl gry obraniaka (w klubie prezentuje bardzo podobny albo i nawet taki sam), to raczej gorzej wypadaja nasze gwiazdeczki. no ale znawcy wiedza swoje W spokoju ? Ten pusiak Lewandrinio nie powinnien nawet byc brany pod uwage.Najlepiej cała trójka.
|
Do góry
|
|
|
|
#5538214 - 12/09/2012 05:20
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
|
Ale zeby byc obiektywnym ,dwa słowa odnosnie gry Polaków : JA PIERDOLE... znaczy jak grali? bo wynik nie jest zly tzn ze grali tragedie,banda bałwanów ,gwiazdeczek nie piłkarzy. JEDEN celny strzal do ht ? Z karnego ! Z Mołdawia !? Wynik dobry to byłby min 5:0
|
Do góry
|
|
|
|
#5538216 - 12/09/2012 05:24
[Re: TriumfWoli]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
ciekawi mnie, ze sporo znawcow najezda na obraniaka, a zostawia w spokoju gwiazdy typu nasze trio z dortmundu. moim zdaniem wszyscy wymienieni daja z siebie podobny stopien zaangazowania w reprezentacji. a biorac pod uwage styl gry obraniaka (w klubie prezentuje bardzo podobny albo i nawet taki sam), to raczej gorzej wypadaja nasze gwiazdeczki. no ale znawcy wiedza swoje W spokoju ? Ten pusiak Lewandrinio nie powinnien nawet byc brany pod uwage.Najlepiej cała trójka. spoko ironia, ale mam prawo oczekiwac troche wiecej od mistrzow niemiec i ludzi kreujacych sie na gwiazdy naszej reprezentacji. zwlaszcza, ze wystarczy obejrzec pierwszy lepszy mecz borussi zeby zauwazyc roznice w zaangazowaniu
|
Do góry
|
|
|
|
#5538218 - 12/09/2012 05:27
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
|
No skoro ManU zastanawia sie czy wziac Van Persiego czy Levadinho, to nasza gwiazde jest w cenie  Z Moldawia pewnie mial pecha, nie ogladalem to nie wiem, ale hc bukow pokryli. Mi pokryli,głowny i tasma weszła jak malo kiedy.Nie pisze o buku. Nie intresuje mnie oferta Man U,widze jak chłop gra w kadrze, a robia z niego świeta krowe. Nie lubie wybitnie Kowalczyka ,ale podpisuje sie dzisiaj pod nim w 100% - zagrali zalosnie. 2:0 to dobry wynik z Czarnogóra,nie z Mołdawią.
|
Do góry
|
|
|
|
#5538222 - 12/09/2012 05:30
[Re: Gaske]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
1.85 na to, że nie będzie czerwonej w meczu Urugwaju  ? bo bedzie, pewnie dlatego taki niski bo sami pograli
|
Do góry
|
|
|
|
#5538229 - 12/09/2012 05:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/03/2009
|
Właśnie z meczu wróciłem, żałuje jak hooj, ze pojechałem, 2h w korku przy zjeździe z A4, wszedłem na stadion w 10 minucie. Sporo kibiców weszło dopiero na drugą połowe. Ogólnie tragedia, zbyt mało policji i stewardów. Przy wjeżdzie na parking pytam gościa, który kieruje ruchem czy jest miejsce, odpowiada, ze jest ale musze kupic u jego kolegi karte parkingową za 50 zł  myślał,że na frajera trafił. Atmosfery na meczach kadry nie ma juz ładnych pare lat. Postawa piłkarzy fatalna, Mołdawianie kilku naszych wkręcali w trawe, poziom naszej gry dno i metr mułu, po karnym nasi jak to nasi oddali inicjatywe przeciwnikom, po godzinie gry Mołdawia juz dominowała  Robili czasami proste straty w środku pola ale gra ich lepiej wyglądała bez wątpienia. Wynik nie odzwierciedla chyba tego co dzialo sie na boisku, gdyby nie ten karny mogło by być różnie, z reszta sami widzieliście.
|
Do góry
|
|
|
|
#5538235 - 12/09/2012 06:02
[Re: bitnap]
|
addict
Meldunek: 26/07/2006
|
od lisa zawsze nalezy wymagac wiecej, w koncu nie dostaje paszportu za ladna twarz
juz po meczu z czarnogora, albo przed ... pisalem, ze trio z dortmundu jest toksyczne i truje atmosfere w kadrze(komentarz wyglosilem komentujac "wpuszczenie" przez lewego i kubusia piszczka do rady druzyny)
piszczek kupczyl, ale przynajmniej siedzi w miare cicho i nie spoglada na wszystkich z gory
o blaszczykowskim juz mi sie nie chce pisac, dla mnie to zwykla szmata, z dosc mizernymi uiejetnosciami i co gorsza, bez honoru
rozdal pare autografow w dortmundzie i zgrywa uj wie kogo, niedlugo w kadrze mlodzi beda musieli go nosic na garbie i wolac "eminencjo"
z checia bym go zobaczyl na wypozyczeniu w premiershicie, szybko zostalby sprowadzony na ziemie gościu weź sie ogarnij, wyluzuj zobacz co piszesz i dopiero potem wciśnij "wyślij", ja też nie przepadam za Błaszczykowskim w kadrze, ale nie pisz że jest szmatą i z dość mizernymi umiejętnościami, bo jakby takowe miał to by dzisiaj nie grał tam gdzie gra i to w podstawowym składzie mając za rywala przyszościowego piłkarza kadry Niemiec.... nie da się czytać tego co piszesz, wyglada jakbyś pozjadał wszystkie umysły, a może najpierw otrzeźwij ?! piszesz, że Lewandowski jest słaby, jakoś poprzedni sezon tego nie udowodnił, a obecny dopiero się zaczął, daj mu pograć parę meczy i dopiero wtedy coś napisz o nim  ja też jestem rozczarowanym poziomem gry naszej kadry, ale to nie usprawiedliwia pisania takich głupot, pomyśl o tym co piszesz 
|
Do góry
|
|
|
|
#5538236 - 12/09/2012 06:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
lewy jest slaby? heh solidny sredniak to raczej nie synonim slowa slaby, nie wciskaj mi kitu, ze tak napisalem blaszczykowski to czlowiek bez charakteru, porazek szuka wszedzie dookola tylko nie u siebie szmata za ostro? ok, niech bedzie ale nie trzeba byc zbytnio rozgarnietym, zeby zauwazyc, ze chlopakowi odbila palemka  jego teksty, zachowanie ... wywoluja ogolny niesmak - to taka wersja dla tych bardziej oburzonych ostrymi slowami
|
Do góry
|
|
|
|
|
|