#5549737 - 19/09/2012 19:34
Re: QC Piłka nożna - 19.09
[Re: **Łuki**]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
akurat Flocie sie w koncu skonczy to 'szalenstwo', Zawisza to zupelnie inny temat miejmy nadzieje ze nie dzis ja mam nadz, ze dzisiaj bo to bardzo malooczekiwany moment, Flota jest znana ze 'swoich czarow'
|
Do góry
|
|
|
|
#5549743 - 19/09/2012 19:37
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2009
|
akurat Flocie sie w koncu skonczy to 'szalenstwo', Zawisza to zupelnie inny temat miejmy nadzieje ze nie dzis ja mam nadz, ze dzisiaj bo to bardzo malooczekiwany moment, Flota jest znana ze 'swoich czarow' ja mam nadzieje jednak ze podtrzymaja jeszcze passe ze slaba gieksa, zreszta juz pogralem wiec czas pokaze 
|
Do góry
|
|
|
|
#5549749 - 19/09/2012 19:39
[Re: Platini]
|
tkliwy nihilista
Meldunek: 18/06/2006
|
Stróże od 5 kolejek nie strzelało w pierwszej połóweczce, ŁKS słaby, jest szansa. Warta zaś ma totalnie dziurawą obronę, jako że nigdzie nie widziałem BTS, biorę tę Łęczną 
|
Do góry
|
|
|
|
#5549754 - 19/09/2012 19:42
[Re: Danielsan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Stróże od 5 kolejek nie strzelało w pierwszej połóweczce, ŁKS słaby, jest szansa. Warta zaś ma totalnie dziurawą obronę, jako że nigdzie nie widziałem BTS, biorę tę Łęczną  1,7 na BTS w bwinie, expie i WH
|
Do góry
|
|
|
|
#5549764 - 19/09/2012 19:50
|
addict
Meldunek: 27/10/2011
|
Witam. Arka Zawisza Nieciecza Myśle jeszcze o Cracovii 
|
Do góry
|
|
|
|
#5549766 - 19/09/2012 19:51
|
tkliwy nihilista
Meldunek: 18/06/2006
|
Arka przede wszystkim  potem Termalica, a w dalszej kolejności co byście Wy nie przegrali, a jak wygracie to w ogóle super  HAGIi, niestety nie gram w żadnym z wymienionych
|
Do góry
|
|
|
|
#5549783 - 19/09/2012 20:07
[Re: **Łuki**]
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Przeglądam właśnie quasi i widzę takie posty: Arka niby ambicje do awansu, a 3 porażki z rzędu - lecz warto zwrocic uwagę, iż z faworytami ligi: Craxą, Zawiszą i niepokonaną flotą. Początek był niezły, przeciwnik idealny na przełamanie. Gubić punktów już nie można, w zasadzie nie ma większych osłabień. Bytom zaś zbieranina juniorów i chłopaków z niższych lig, wygrywali w tym sezonie tam już słabsi niż Arka, poza tym wywieźli ostatnio punkty z Brzeska, takie cienasy mieliby 2 kolejki z rzędu zdobywać jakieś punkty?  Zdawka podśrubowana nieco wczorajszymi sukcesami  Termalica zaś na wyjazdach zamiata, z kolei u siebie 2 porażki, pora przełamać passę. Arka po 3 porażkach po 0:1 z Cracovią , Zawiszą i Flotą czas na mecz z zespołem z drugiego bieguna ligowej tabeli. Mecz z Zawiszą i Crakovia ogladałem i powiem, że nie grali źle zabrakło jednak szcześcia w meczu przyjaźni z Crakovia oraz w meczu z Zawisza szanse na 1ptk zmarnował niepokorny Nwaogu, który nie był wyznaczony do strzelania karnego, a jednak postanowił strzelić i to niecelnie  Zostal on za ten incydent wyrzucony z klubu. Meczu z Flotą nie widziałem, ale na pewno było to dobre widowisko.Pozycja w tabeli Arki na pewno nikogo nie satysfakcjonuje.Jednak maja oni do rozegrania zalegly mecz. Wygrana w Bytomiu potrzebna jest drużynie, aby skoncentrować się wyłącznie na sportowych aspektach. Okazja jest wyjątkowa, aby się odbić w górę tabeli gdyż zarówno w Bytomiu jak i w sobotę w Gdyni przeciwko Sandecji Arka ma szanse ograć oba zespoły. Arka na wyjezdzie jeszcze nie wygrała. Jak wspomnialem wczesniej przegrała z Crakovia 1-0 oraz zremisowala na bardzo trudnym terenie w Stróżach.Do kadry po pauzie za czerwoną kartkę wraca Krzysztof Sobieraj i w obliczu pauzy Piotra Kuklisa oraz Marcina Radzewicza jest to jedyna zmiana w 18-stce meczowej jaką mógł przeprowadzić trener Petr Nemec. W ubiegłym sezonie Arka zdobyła w meczach z Polonią Bytom 6 punktów. Na własnym stadionie wygrali 4:0, natomiast w meczu wyjazdowym było 3:1 dla żółto- niebieskich. W dalszym ciągu nie wiedzie się podopiecznym trenera Piotra Pierścionka.Po rozegraniu 7 kolejek tylko dwa punkty na koncie Polonii. W ostaniej kolejce zermisowli spotkanei z Okocimskim Brzesko 1-1 i maja rowież remis 0-0 z GKS Tychy w derbach Śląska. U siebie nie zdobyli jeszcze zadnego ptk, strzelili tylko 2 bramki tracać 9.W zespole Polonii przed sezonem miała miejsce rewolucja kadrowa, związana ze spadkiem klubu. Jak się jednak później okazało, nowy trener Piotr Pierścionek, rozpoczął zmagania na zapleczu Ekstraklasy. Z zespołu odeszli tacy zawodnicy jak Jean Paulista, Daniel Mąka, Przemysław Trytko, Marcin Cabaj, Hermes, oraz David Kobylik. W ich miejsce przyszli głównie zawodnicy z niższych lig, drużyny rezerw oraz juniorów.
Bilans spotkań Polonii Bytom w sezonie 2012/2013: 0 zwycięstw – 2 remisy – 5 porażek U siebie: 0 zwycięstw – 0 remisów – 4 porażki Na wyjeździe: 0 zwycięstwa – 2 remisy – 1 porażka
W zespole w dalszym ciągu z powodu kontuzji nie zagra James Sinclair ...i tu mi się nasuwa pytanie do autorów. Dlaczego mylicie tematy?
|
Do góry
|
|
|
|
#5549791 - 19/09/2012 20:14
[Re: monare]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
Odnośnie Stomilu to do składu wraca dwóch podstawowych obrońców: Paweł Baranowski i Janusz Bucholc, tak więc na takie harce w szykach obronnych Stomilu,jak Zawisza czynił w niedziele, nie ma co liczyć w dzisiejszym meczu w Niecieczy. Tym bardziej jeśli zaparkuje tam autobus z Olsztyna.... W Niecieczy deszcz i wiatr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|