Platini
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
Mam gówniany problem i nie wiem o co chodzi
Po prawej stronie jest ok, natomiast lewa zwalona, tzn. co bym nie robił rozwala tekst na całą stronę. Jakaś pewnie fukncja jest włączona, która to powoduje ale za nic nie wiem co. Jak ktoś wie dajcie znać
Bosnia dzis postrzela, -1.5 powinni ogarnac, Anglia moim zdaniem mimo wszystko wygra, Izrael pare dni temu na wyjezdzie wygral 6-0, wiec wydawaloby sie ze dzisiaj np -2,5 @1.75 izi, no ale wiadomo jak to bywa
1x warte gry moim zdaniem na nasze lamy akurat takie mecze i to u siebie to akurat dobrze nam w miarę wychodzą...Niemcy Portugalia nasi na takie mecze potrafią się spiąć więc jeśli zagrają na 100% i nóg odstawiać nie będą to Angole o win też nie będą się zabijać bo przecież w weekend kolejna runda meczy...a remisem nie pogrdzą
ludzie , co Wy tu wypisujecie... Angia nie musi sie zabijać a i tak wygraja z nami 3-0
1x warte gry moim zdaniem na nasze lamy akurat takie mecze i to u siebie to akurat dobrze nam w miarę wychodzą...Niemcy Portugalia nasi na takie mecze potrafią się spiąć więc jeśli zagrają na 100% i nóg odstawiać nie będą to Angole o win też nie będą się zabijać bo przecież w weekend kolejna runda meczy...a remisem nie pogrdzą
ludzie , co Wy tu wypisujecie... Angia nie musi sie zabijać a i tak wygraja z nami 3-0
buki wystawiawaja bardzo podobny kurs na dokladne wyniki 0:1 i 1:1. myslisz ze to przypadek? czy buki az tak sie myla, bo na wysokie zwyciestwo anglii sa stosunkowo duzy wyzsze kursy