Ostatnio wstąpiłem na pewne śmieszne forum gdzie znalazłem pewnego usera o ksywce Mistic Warior
Co on za herezje pisze.
Zacytuje go poniżej i prosze o komentarze zwłaszcza zawodowców i znanych userów.
Post mistica
Zatypował, podziękował . Nie, nie bawie sie w tą dziecinade z singlami. Spróbowalem przez tydzień i wiem jedno - przy mojej skuteczności to jest zwykłe marnorawstwo. Dla słabszych graczy to może i single sa wyjściem, ale mi to zysków by nie przyniosło. Jak w zeszłym tygodniu gralem te single w środę i czwartek było 100%, ale mały zysk, gdybym to grał ako to by było coś. Singlom mówie nie. Tak sie ładnie mnoży i niech wchodzi nawet 2 na 10 kuponów przy ako 10,00 to mam już 100% yield - niemożliwe na singlach. A dwa na dziesięc trafić to jest śmiesznie proste. Ostatnio mnie zwodzili strasznie, żeby grac single, i chyba rozum stracilem że tak chcialem grac. Single czasem, jak nie bedzie co grac. Ale tak to ako. Piękne cudowne ako.
odpowiedz innego usera
Czy ty czasem nie jesteś za pewien siebie ? Wkurzają mnie tacy ludzie co jak zaczną wygrywać to od razu się popisują .... pewnie myślisz sobie że jestem zazdrosny że kupony ci wchodzą, hehe Wcale tak nie jest, chcę ci uświadomić że zacząłeś się mądrzyć, co dla mnie takie zachowanie jest nie na miejscu (szczególnie w bukmacherce). Inni na forum też wygrywają i jakoś się tak nie wymądrzają jak ty
Wiem, wiem, pewnie uważasz że nie powinno mnie to obchodzić - masz rację, ale musiałem to napisać bo przyznam że wkurzasz mnie ... myśl sobie co chcesz o tym komentarzu.
Odpowiedz mistica
Nie, wiesz co masz rację, może trochę to źle zabrzmiało, ale nie chcialem sie przechwalac. Chodziło mi o to że pare osób ostatnio ( nie będe wymieniał ) prawie mnie przekonało że "prawdziwi typerzy" to grają single, bo to jest pewne, itd... Ale ako też jest pewne, i przynosi wieksze zyski. I próbują mi wmówić że jest niemożliwe osiągnięcie więcej jak 15-20% yieldu po większej ilości zagranych kuponów... Ja powiem inaczej... Jest niemożliwe żebym miał mniejszy niż 20% po przekroczeniu magicznej liczby 1000 kuponów, a bardzo prawdopodobne że bedzie ponad 50%. Dlatego raczej bedę sie starał nie grac singli bo po pierwsze są mało opłacalne, po drugie zaniżyłyby mi yield...
50% yield na 1000 kuponach geniusz k..wa