Może mi ktoś wytłumaczyc zasady tej promocji w sportingbecie:
Niedziela z drugim strzelcem Postaw na strzelca pierwszej bramki w jednym z siedmiu podanych meczów, a jeśli Twój wybraniec strzeli drugą bramkę my zapłacimy Ci jak za wygrany zakład!
czyli jeśli postawię, ze Falcao strzeli pierwszy, a on strzeli jako drugi to i tak zakład mi wchodzi?
Niedziela z drugim strzelcem Postaw na strzelca pierwszej bramki w jednym z siedmiu podanych meczów, a jeśli Twój wybraniec strzeli drugą bramkę my zapłacimy Ci jak za wygrany zakład!
czyli jeśli postawię, ze Falcao strzeli pierwszy, a on strzeli jako drugi to i tak zakład mi wchodzi?
Jeżeli nie strzeli jako pierwszy ale jako drugi to też wygrywasz
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Powyżej 1.5 Atletico Madryt v Sevilla (Alternatywna suma goli) 25/11/2012 Brak 1.25 Odbędzie się 2 Powyżej 11.0 Atletico Madryt v Sevilla (Suma rzutów rożnych) 25/11/2012 Brak 1.90 Odbędzie się Zakłady akumulowane Rodzaj zakładu Liczba zakładów Stawka jednostkowa Stawka Zwrot Zwroty Duble 1 62,50 62,50 149,15