Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#5707 - 30/07/2001 16:10 Re: Bundesliga
pawelpo Offline
addict

Meldunek: 23/06/2001
Skarb kibica znajdziecie na sports.pl gdzie widnieje baner skarb... i tam sa wszystkie zespoly POLECAM!!!!!!!!!

Do góry
Bonus: Unibet
#5708 - 31/07/2001 19:43 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

Jezeli chodzi o skarby kibica i wszelkie sprawy odnoscie ligi niemieckiej to najlepsza jest strona kickera.
A jezeli chodzi o nastepna kolejke bundesligi to dosyc ciekawie (dla obstawiajacych) ona sie zapowiada. Moje prognozy podam za posrednictwem www.zaklady.hg.pl juz jutro, zapraszam wiec.
Ponadto wybieram sie na jeden z tych meczow,
(przypilnowac kase )

Do góry
#5709 - 01/08/2001 00:15 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Ja swoje typy zamieszcze standartowo w czwartek po poludniu

Do góry
#5710 - 02/08/2001 15:26 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

II BUNDESLIGA

SCHWEINFURT - SAARBRÜCKEN 1X

Obie druzyny są dalkie od swoich umiejętności jakie przezentowali w poprzednim sezonie. Drużyna gospodarzy będzie mocno skoncentrowana w tym meczu i zapewne będzie chciała odnieśc pewne zwycięstwo. Ale zważając na ostatnie dyspozycje tych drużyn warto podeprzeć się X.

OBERHAUSEN - UNION BERLIN X

W tym meczu niełatwo wszkazac faworyta. Oberhausen szukają spokojnego okresu gry, liczą że berlińczycy w tym meczu bedą juz myślami przy czekających ich spotkaniu w Uefa Cup. Jeden punkt dla obydwu druzyn był zapewne zadowalajacym wynikiem.

AHLEN - FURTH 1X2

Ahlen rozpoczął świetnie sezon, ale wiadomo że zagrali przeciwko Duisburgowi bardzo ofesnywną i twarda grę. Furth natomiast jak powiedział ich trener nie są jescze w najlepszej formie, ale zapowiedział że w kilku kolejnych meczach chłopcy "nabiorą expresowej formy która zaprowadzi ich do I bundesligii". Radze odpuścić sobie ten mecz, poniewąz nie wiadomo jaką obie druzyny przybiorą taktykę - a wiadomo jedno - obie grają bardzo ofensywnie.

BOCHUM - KARLUSCHER 1

Bochum mają jasno postawiony cel : w jak najkrótszym czasie porócic w szeregi Bundesligii. Bochum lubi grać u siebie z Karlusher i zapewne 3pkt. pozostaną wsród gospodarzy. Ostatni mecz : HOME 2:1, AWAY 1:3!

REUTLINGEN - ARMINIA 1X2

Dwie bardzo dobre drużyny które rozpoczęły sezon fatalnie. Z pewnościa będzie to bardzo niespokojna gra, ponieważ obie druzyny będą chciały pokazać kibicom że przegrane w pierwszych meczach były tylko wypadkami. Jedna rada: Odpuśc sobie ten mecz.

Do góry
#5711 - 02/08/2001 15:29 Re: Bundesliga
LarryBird Offline
enthusiast

Meldunek: 03/06/2001
Wedlug mnie warto postawic mecze:
1. Wolfsburg - St. Pauli 1 (75%)
2. Hertha - Borussia 1X (95%)
3. Brema - Cottbus 1 (85%)

Ad.1
Wolfsburg odpadl z pucharow, moze wiec skoncentrowac sie na lidze, a St. Pauli to kandydat nr.1 do spadku.
Ad.2
Hertha to typowy zespol swojego boiska, Borussia jest tak samo mocna, ale w Berlinie nie wygra.
Ad.3
Brema wygra bo przegrala wysoko w pierwszej kolejce, a jest to jak dla mnie zespol z pierwszej czworki bundesligi - kibice im nie daruja kolejnej wpadki.

Do góry
#5712 - 02/08/2001 20:07 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/07/2001
HERTHA BERLIN - BORUSSIA DORTMUND x --->KURS 2,95

NA BAK BORUSSIA TEGO NIE PRZEGRA ALE I ZE ZWYCIESTWAM BEDZIE CIEZKO DLATEGO CZYSTY REMIS-----------> TROCHE MALE UZASADNIENIE ALE TAK WŁASNIE BEDZIE , JA TO ZA 300

Do góry
#5713 - 02/08/2001 20:19 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Luzie prosze jescze was o kwilke czasu. Czekam na typy Alessandro - jak tylko mi przesle dam znac.

Jak wam sie spieszy z obstawianiem to polecam zagrac tak jak mowi macwozn

Werder 1
Wolsburg 1

Ja gram tylko jak narazie te dwa mecze na jednym kuponie.

Tymczasem zamiesczam typy ze strony niemiekiej (wettenfanpage):kick-off

FC Bayern München
FC Schalke 04
0
2,95

VfL Wolfsburg
FC St. Pauli
1
1,50

Hertha BSC Berlin
Borussia Dortmund
2
2,55

Werder Bremen
Energie Cottbus
1
1,40

Hamburger SV
VFB Stuttgart
1
1,65

1. FC Köln
1860 München
1
1,75

Hansa Rostock
Bayer Leverkusen
2
2,10

1. FC Nürnberg
SC Freiburg
2
2,30

1. FC Kaiserslautern
Mönchengladbach
1
1,60

--------

Od siebie dodam ze warto zaryzykowac Freiburg. U nas 2.75. Nie polecam grac Leverkusen poniewaz Hansa robi powazne zbrojenia. W tym tyg. zatrudnia Markusa Beierle (z Vfb) a teraz na testach przebywa u niej di Salvo z Bayernu.

--------

Jak tylko dostane maila zamiescze na forum.
Mam nadzieje ze do jutra najpozniej do 15 powinno tu juz wisiec typy.

Do góry
#5714 - 03/08/2001 00:43 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

--------------------------------------------
HERTHA BERLIN-BORUSSIA DORTMUND 0 @ 2.95
JEŻELI KOMUŚ ZALEŻY NA $$$ TO TEN TYP NALEZY WZIĄŚĆ BEZ OPORU POD UWAGĘ!!!

Do góry
#5715 - 03/08/2001 01:53 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Meldunek: 06/04/2001
Moje typy:
Mannheim - Frankfurt 1, kurs 2.30
(bez Kryszałowicza porażka gości)
Hanover - Achen 1, kurs 1,90
(gospodarze zdecydowanym faworytem, troszkę marzy im się awans)
Achlen - G. Furth 1, kurs 2.0
(gospodarze w formie)

No i bundesliga:
FC Koeln - TSV 1, 2,1
Hamburg - Stuttgart 1, 1,8

Koeln to "walczaki" u siebie bardzo groźni dla wszystkich tym bardziej dla przeciętnego TSV. Stuttgart będzie się bronił od spadku w tym roku, przegra wysoko.

Do góry
#5716 - 03/08/2001 02:14 Re: Bundesliga
hi_res evil2 Offline
old hand

Meldunek: 21/03/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Patricu$:
[qb]--------------------------------------------
HERTHA BERLIN-BORUSSIA DORTMUND 0 @ 2.95
JEŻELI KOMUŚ ZALEŻY NA $$$ TO TEN TYP NALEZY WZIĄŚĆ BEZ OPORU POD UWAGĘ!!![/qb][/QUOTE]

za dużo minusów waść nastawiał
niepotrzebnie waść krzyczy
a przede wszystkim to ja niczego BEZ OPORU wziąść nie będę brał
nawet jeśli bym kochał kasę jak waść

Do góry
#5717 - 03/08/2001 04:46 Re: Bundesliga
raf Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
Witam.
Po glebokiej i wnikliwej analizie spotkan II kolejki Bundesligi moje typy wygladaja nastepujaco: (wszystkie kursy STS)

BAYERN - SCHALKE 1 1.65

Dla mnie zdecydowanym faworytem w tym meczu jest Bayern. To wielka firma, faworyt do mistrzostwa jak co roku. Poza tym porazka w pierwszym meczu w M'gladbach rozdraznila wszystkich; od samych pilkarzy, po trenerow i dzialaczy wlacznie. Musza wygrac to spotkanie zeby czolowka nie odskoczyla, mimo ze to pierwsze kolejki. Bedzie to rowniez pojedynek mistrza z vice mistrzem z zeszlego sezonu, no i rewanz za porazke na wiosne. Kurs swietny wiec skusze sie i zagram to spotkanie.

WOLFSBURG - ST. PAULI 1X 1.10

Niestety za nic w swiecie nie zaryzykuje zagrania "1" w tym spotkaniu. Co z tego ze VFL odpadl z Intertoto, ale nie blyszczal tam forma. St. Pauli faktycznie jest chyba najslabsza druzyna Bundesligi, ale beniaminek na pewno latwo sie nie podda, pokazal to z reszta remisujac w pierwszym spotkaniu z mocna Hertha. Tak wiec odpuszczam ten mecz..

HERTHA - DORTMUND 1X (X) 1.30 (2.90)

Teoretycznie w tym meczu powinien pasc remis, ale czy oby na pewno..Hertha swietnie grala w przedsezonowcyh sparingach i Pucharze Ligi. Borussia bardzo wzmocniona ze swietnym atakiem. Ciezko przewidziec wynik w tym meczu, jednak wydaje mi sie, ze berlinczycy tego meczu nie przegraja. Borussia zagra z kontry i wiele bedzie zalezalo od obrony i bramkarza Herthy, ktora pewnie rzuci sie do ataku. Jedno jest pewne; bedzie to swietny mecz, pelen stadion i chyba oprocz meczu Bayernu hit tej kolejki. Tak wiec 1X raczej pewne, ale rownie dobrze mozna ryzykowac "1" czy sam "X"..

NURNBERG - FREIBURG 1 2.40

Zagram w tym meczu "1" z dwoch powodow: Beniaminek przegral pierwszy mecz z bardzo silna Borussia D. i na pewno u siebie beda chcieli odrobic straty. Poza tym gdzie taka druzyna ma szukac punktow jak nie na wlasnym stadionie. Do tego na 100 % pelen stadion, swietna atmosfera do wygrania tego meczu
Freiburg to druzyna owszem mocna, ale na wlasnym stadionie. Wyjazdy nie sa zbyt mocna strona tej druzyny. Kurs znakomity, a szanse na zwyciestwo Nurnberg oceniam na jakies 75%

BREMA - COTTBUS 1 1.50

Kurs troszke mnie rozczarowal, mialem nadzieje na cos wyzszego ale trudno. Faworytem na pewno jest Werder, zgadzam sie z przedmowcami ze warto zagrac "1".

HAMBURG - STUTTGART 1X 1.20

Nie zaryzykuje w tym meczu "1". W zeszlym sezonie nawet bym sie nie zastanawial, ale w tym..HSV to juz nie ta druzyna, Stuttgart bedzie walczyl w kazdym meczu zeby nie dopuscic do takiej nerwowki jak w zeszlym sezonie. Mysle, ze bardzo prawdopodobny remis w tym spotkaniu, chociaz ze wskazaniem na Hamburg (tylko ze wzgledu na to ze gra u siebie).

FC KOLN - MONACH1860 1 (1X) 2.10 (1.30)

Rowniez sie zgadzam, ze Koln powinno to spotkanie wygrac. TSV w fatalnej formie, zarowno w Intertoto jak i pierwszy mecz w lidze przegrany wysoko u siebie z K'slautern. I wlasnie ze wzgledu na ta porazke w I kolejce troche boje sie grac "1", TSV bedzie walczyc o punkt wiec remis wielce prawdopodobny...Jednak szanse na zwyciestwo Koln oceniam na 60 %.

K'LAUTERN - M'GLADBACH 1 1.65

Po tym co czerowne diably pokazaly w Monachium mysle, ze mozna byc spokojnym o wynik. Mimo, ze Borussia M. ograla Bayern, ale to byl mecz u siebie, do tego debiut beniaminka. K'lautern zawsze bylo niezwykle grozne u siebie wiec raczej pewna "1".

ROSTOCK - LEVERKUSEN X2 1.30

Bardzo ciezki mecz. Hansa zawsze grozna u siebie, Leverkusen teoretycznie co roku kandydat do mistrza, moze miec problemy nawet ze zremisowaniem tego spotkania. Zastanawialem sie nad zagraniem "1X', ale jednak pewniejsze bedzie "X2". Chociaz remis w tym spotkaniu oceniam na wiecej niz 50 %.

Opisalem wszystkie mecze. Warto zauwazyc, ze w I kolejce padly tylko 2 remisy. Mysle, ze w tej moze sie ich troche posypac. Nie widze za to zbytnio zwyciestw gosci, wiec nalezy uwazac bo jakas niespodzianka na pewno sie trafi (bez nich nie ma przeciez sportu no i naszych wtopek )
Drugiej ligi narazie nie gram, poczekam kilka kolejek, przeanalizuje rozegrane spotkania, sklady itd. bo narazie za duzo przypadkowosci co pokazala I kolejka.
Czekam na wasze refleksje i typy.

Do góry
#5718 - 03/08/2001 15:15 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

HANSA - LEVERKUSEN 1X2

Dla Rostock będzie to pierwszy mecz w tym sezonie. Nie wiem w jakiej aktualnie formie są piłkarze tej druzyny. Moim zdaniem warto odczekać pare meczy by moć stawiać przeciwko tej druzynie.

BAYER - SCHALKE 1

Rewelacyjny mecz juz na początku sezonu. Zmierzą się drużyny które zdobyły dwa czołowe miejsca w poprzednim sezonie. Zapewne Bayer zrobi wszytko by wygrać to spotkanie - Ja po prostu nie wyobrażam sobie Bayer`nu bez pkt. po drugiej kolejce.

WERDER - E.COTTBUS 1X

Werder uważa że sezon powinien się zacząc we wrześniu, ponieważ nie mieli wystarczającej ilości czasu by się przygotować do bieżącego sezonu. Jednak sezon rozpoczął się już tyzień temu. W pierwszym meczu Cottbus nie pokazał rewelacyjnej gry jaka zapowiadał trener tego zespołu. Według mnie remis byłby dla obu druzyn rezultatem zadowalającym. Werder musi zdobyc conajmniej jeden pkt., który wyciągnął by go z dołka tabeli.

HAMBURG - STUTTGART 1X

Kto widział mecz Hamburga z Cotbus wie że umiejętności tej druzyny możemy smiało porównać do najlepszej drużyny z naszej II ligii. Wiele graczy grało jakby to był koniec sezonu i wyglądali na wyraźnie zmęczonych. Stuttgrat jest jednym z kandydatów do spadku w tym swezonie i nie powinien wygrać tego spotkania, choic nieuniknione że moze urwać jeden pkt.

FC KOELN - 1860 MUNICH 1X

Obie druzyny są jednakowo równe technicznie. Uważam zę Monachium szybko zapomnialo o porażce w pierwszym meczu na własnym boisku i o pucharze Intertoto i skoncentruje się na meczach w lidze. Dla mnie mecz zagadka.

WOLSBURG - ST.PAULI 1

St.Pauli w pierwszym meczu sprawiło niespodziankę, urywając 1pkt. "wielkiej damie". Jednak w tym meczu nie powinno być juz niespodzianki i Wolsburg powinien wygrać. Warto odnotować że Wolsburg zagrał bardzo odważnym ustawieniem w pierwszym meczu przeciwko Leverkusen -3-4-3-.

HERTHA - DORTMUND X2

Bedzie to bardzo cięzkie spotkanie dla obu druzyn, choc moim zdaniem większe szanse na odniesienie wygranej ma Dortmund. Amoroso zachwycił już wszystkich swoją grą, strzelając bramki juz w pierwszym meczu. Uważam że jednak Hertha zagra uważniej w obronie i ustawieniem defensywnym co pozwoli Borussi na zdobycie bramek.

Do góry
#5719 - 03/08/2001 15:40 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Własnie doszperałem się do info do meczu HETHA-DORTMUND:

Ustawienia druzyn :

Hertha 4-4-2
Dortmund 4-3-3

W druzynie Borussi obroncy narzekają na problemy- bóle mięsni.(Dede i Oliseh) Ale i tak ich nie wystawi do obrony trener Sammer, bo ma sprawdzoną 4-kę : Heinricha, Wornsa, Kohlera i Evanilsona.

Trener Herthy wyznaczył juz zadania obronie w tym meczu. rehmer ma przykleić się do Amoroso, Konstandinis ma biegac za Rosickim, a Simunic ma trzymać jak najdalej od barmki Kohlera.

Jednak chyba postawie u virtualnego na bramki:

21/2 - OVER

Do góry
#5720 - 03/08/2001 16:52 Re: Bundesliga
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
SZAKAL mógłbyś podac pełny adrs tej
strony niemiekiej (wettenfanpage):kick-off ?

DJ SOSNA

Do góry
#5721 - 03/08/2001 17:06 Re: Bundesliga
lorder Offline
enthusiast

Meldunek: 27/04/2001
Cześć.
Mam dla was ciekawą stronkę z analizami i typami 1 i 2 bundesligi http://www.bundesliga.it/index-en.html
Warto zajrzeć.

Do góry
#5722 - 03/08/2001 17:40 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał lorder:
[qb]Cześć.
Mam dla was ciekawą stronkę z analizami i typami 1 i 2 bundesligi http://www.bundesliga.it/index-en.html
Warto zajrzeć.[/qb][/QUOTE]

Cze lorder! Wlaśnie ja współtworze

Ale ten link ktory podales jest aktualnie rejestrowany na domene *.com, a juz teraz mozecie korzystac z domeny *.net - www.german-soccer.net

Do góry
#5723 - 03/08/2001 17:43 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA:
[qb]SZAKAL mógłbyś podac pełny adrs tej
strony niemiekiej (wettenfanpage):kick-off ?
[/qb][/QUOTE]

Tylko pomalutku, nie wszyscy naraz...
www.sportwetten-fanpage.com

Do góry
#5724 - 04/08/2001 03:02 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Meldunek: 06/04/2001
Witam!
Na razie dobrze, moje Ahlen wygrało. Szkoda, że nie zdążyłem postawić na Union, no ale nie można mieć wszystkiego...

Do góry
#5725 - 04/08/2001 14:27 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

DROGI "HI_RES EVIL" FAKT KRZYCZE ALE TYLKO PO TO ABY MĄDRZY TEGO ŚWIATA POLECIELI DO PROFA I OSTAWILI MOJA WIZJE. WCZORAJ ROWNIEŻ KRZYCZAŁEM ODNOSNIE MECZU MARSEILLE-BORDEAUX)I WYKRZYCZALEM 0-0
A PŁACILI DOBRE 2.90------->JUŻ WSZYSTKO ROZUMIESZ CZY NIE?

POZDRAWIAM................Patricu$

Do góry
#5726 - 04/08/2001 14:38 Re: Bundesliga
forty Offline

Meldunek: 14/05/2001
Panowie bez wymądrzania !!!

Do góry
Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >