Moje propozycje z tej kolejki:
FcKoeln- Nurnberg 1 1,7
Borussia M.-St. Pauli 1 1,65
Ciężko idzie Nurnberg i St.Pauli w tym sezonie i będzie im moim zdaniem trudno się utrzymać w Bundeslidze. Zdobycie punktu będzie dla nich dużym sukcesem. Wydawało się że Nurnberg po zwycięstwie u siebie w drugiej kolejce punkty będzie zdobywać, ale jak widać od tamtej pory 0. No i Bor.Mongl. ma Brazylijczyka w składzie - który piękne bramki strzela przewrotką. W tym meczu jednak też chyba wystąpi tylko jako joker.
I reszta :
remisów szukać można w meczach:
Dortmund-Leverkusen ; Freiburg-Schalke; TSV-Wolfsburg
Sam nie postawiłbym na Kaisersl. Dlaczego? Każda seria musi się skończyc a Kaisers. zadziwia wszystkich i oby tylko mie dostali zadyszki jak pod koniec tamtego sezonu. Obym się mylił z tym meczem , bo zauważyłem że dużo osób na nich stawia (nie tylko na forum).
I jescze jeden interesujący mecz Energie-Bayern. Myślę że ekstra premie obiecane zawodnikom z Cottbus nie muszą być potrzebne aby zmobilizować się przed meczem z mistrzem.
No i oby powtórzyli wynik z przed roku. Bayern najprawdopodobniej zagra bez Janckera.
Hamburg-Brema 1
VfbSttugart-Hansa ?
Znalazłem typy : Promi-Tipp der Woche ( ciekawe co mam znaczyć te Promi ) Torbrn Hoffman podam je z ciekawości żeby zobaczyć jaką promi ma skuteczność:
Tsv-Wolfsburg 1 (koniec Wolfganga Wolfa ??)
Stuttgart-Hansa 1
Energie-Bayern 2
Freiburg-Schalke X
Borussia-Leverkusen 1
HSV-Werder 1
FcKoeln-Nurnberg 1
Kaisers-Herta 1
Boruusia-St.Pauli 1