Hejka.Czy mógłby mi ktoś pomóc w odnalezieniu wyniku karlovic-gojowczyk w wersji pdf'owej.Chodzi mi o to żeby sprawdzić o której dokładnie mecz się zaczął?
Hejka.Czy mógłby mi ktoś pomóc w odnalezieniu wyniku karlovic-gojowczyk w wersji pdf'owej.Chodzi mi o to żeby sprawdzić o której dokładnie mecz się zaczął?
co tu duzo pisac Austryjaczka nigdy sezonow nie zaczynala za dobrze wiec malo prawdopodbne by i dzis go zaczela dobrze, serwis u niej ulal w poprzednim sezonie pod oniec sezonu miala problemy z nadgarstkiem. Ulka moze nie jst wybitnie uzdolniona ale takie zaw powinna ogrywac tymbardziej ja chce sie pnac w rankingu jedyny plus dla Austryjaczki to gra pod siatka reszta na nizszym poziomie niz u Polki
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Stephanie Dubois wygra seta 1 Chanel Simmonds v Stephanie Dubois (Bieżący set - Zwycięzca) 29/12/2012 Brak 1.50 Odbędzie się
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Stephanie Dubois wygra seta 1 Chanel Simmonds v Stephanie Dubois (Bieżący set - Zwycięzca) 29/12/2012 Brak 1.50 Odbędzie się