|  | 
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
| Kto jest online | 
| 5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, pacyfista, 11kera11, Akhu, ANZELMO), 7746 gości oraz 18 wyszukiwarek jest obecnie online. | 
| 
	Key:
	Admin,
	Global Mod,
	Mod
 | 
| Statystyki forum | 
| 24784 Użytkowników 105 For i subfor 51125 Tematów 5806948 Postów 
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
 | 

po części przeczytałem powyższą dyskusje. Moja zdanie jest takie, jak w ofercie są rożne, kartki i inne "dodatki" to dla kogo to jest??? Trzeba próbować wszystkiego
 po części przeczytałem powyższą dyskusje. Moja zdanie jest takie, jak w ofercie są rożne, kartki i inne "dodatki" to dla kogo to jest??? Trzeba próbować wszystkiego  

nie dziwne, że takie tu peany, skoro tego typu rzeczy robią na ludziach jakiekolwiek wrażenie.
 nie dziwne, że takie tu peany, skoro tego typu rzeczy robią na ludziach jakiekolwiek wrażenie. .
 . 

Poprzedni temat
Poprzedni temat Lista tematów
Lista tematów