1 Reading +2.0 Newcastle v Reading (Handicap azjatycki - Rzuty rożne) 19/01/2013 Brak 1.925 Odbędzie się 2 Stoke +2.5 Swansea v Stoke (Handicap azjatycki - Rzuty rożne) 19/01/2013 Brak 2.05 Odbędzie się 3 Liverpool -5.0 Liverpool v Norwich (Handicap azjatycki - Rzuty rożne) 19/01/2013 Brak 1.90 Odbędzie się 4 Sunderland +2.5 Wigan v Sunderland (Handicap azjatycki - Rzuty rożne) 19/01/2013 Brak 1.875 Odbędzie się Zakłady akumulowane Rodzaj zakładu Liczba zakładów Stawka jednostkowa Stawka Zwrot Zwroty 4 zdarzenia 1 50,00 50,00 702,93
ja w politykę się nie mieszam Okocha ale widzę co się dzieje w kraju za rządów tuska zerwiesz więzadła i czekasz dwa lata na operację.... chory nasz kraj jest bardzo cały rząd nadaje się na szubienicę
Ok, na koniec-też tego nie pochwalam bo sam z moim dzieckiem ostatnio przeżywam podobne sceny, ale czy 5 10 lat temu było inaczej?? Czy Tusk za wszystko musi odpowiadać, że dany lekarz specjalnie nie daje ci terminu bo czeka na łapówkę? To są sceny w polskich szpitalach od lat i będzie to trudno zmienić dopóki służba zdrowia nie będzie prywatna ale na to żaden rząd się nie zgodzi bo od razu polecą słupki popularności. W Polsce przez ostatnie lata wiele się zmieniło i jest oczywiście grupa osób która żyje w nędzy ale patrząc na poziom życia ogólnie to poszedł do góry. Jakoś nie widzę pustek w biurach podróży, na stokach ludzie nie jeżdżą na bosaka i na drogach też nie widzę samego złomu. To tyle. Rzuciłeś niewinny żart, ale cel ten sam-ośmieszyć innych i w tle przekazać Tusk , Komorowski są pewnie na usługach Rosji...
w pracy.niewiem o ktorej wroce.takie propozycje: norwich+1.5,newcastle,stoke+0.25,av+0.5,qpr+0.5,sunderland+0.25,blackburn dnb,bournemouth+0.5,cape verde+1.5,maroko+0.5
di_canio
enthusiast
Meldunek: 26/12/2012
Originally Posted By: okocha
Originally Posted By: Biczu
Putin połknął Kaczyńskiego. No i Kaczyński przemierzając jelita w końcu dochodzi do żołądka, ciemno jak ch*j to zapala zapalniczk, patrzy a tam Komorowski z Tuskiem. Pyta ich: - was tez połknął? - Nie, my weszliśmy przez dupę.
Debilny żart dla fanatyków "Gazety Polskiej" czy innego podobnego kłamliwego ścierwa...
kawały mają to do siebie, że jednych śmieszą a innych w ogóle wiec po co od razu ta agresja?
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Ja łapówek nie biorę i nie daje Dragon... żeby się leczyc muszę oprócz tego co mi zabierają z wypłatą płacić co miesiąc 50 pln na prywatną służbę zdrowia.. i to jest dla mnie niezrozumiałe... a tłumaczenie że żyjemy w kraju łapówek nigdy niczego nie zmieni
Putin połknął Kaczyńskiego. No i Kaczyński przemierzając jelita w końcu dochodzi do żołądka, ciemno jak ch*j to zapala zapalniczk, patrzy a tam Komorowski z Tuskiem. Pyta ich: - was tez połknął? - Nie, my weszliśmy przez dupę.
Debilny żart dla fanatyków "Gazety Polskiej" czy innego podobnego kłamliwego ścierwa...
kawały mają to do siebie, że jednych śmieszą a innych w ogóle wiec po co od razu ta agresja?
Agresję to reprezentuje ten pan którego masz na zdjęciu i to że jest on twoim idolem,pokazując jeszcze ten faszystowski znak też jakoś o tobie świadczy...
Biczu nie mówiłem tylko o Tobie ale o całym naszym otoczeniu, w tym kraju żyje 38 mln ludzi i z tymi lapówkami chodziło mi o mentalność ludzką, troche zjeździłem Europe i miałem doczynienia z różnymi narodowościami, różne kultury, różne zasady i różna mentalność oraz nastawienie do życia, poza tym w innych krajach europejskich tez sie wcale nie przelewa a służba zdrowia to akurat taka gałąź że gdzie byś nie pojechał to znajdziesz mase ludzi narzekających
di_canio
enthusiast
Meldunek: 26/12/2012
Originally Posted By: okocha
Agresję to reprezentuje ten pan którego masz na zdjęciu i to że jest on twoim idolem,pokazując jeszcze ten faszystowski znak też jakoś o tobie świadczy...
to kogo mam w avatarze, jaki sobie wybieram nick w internecie i kto jest moim idolem to nie twoja sprawa
Aha i pewnie ty się do nich zaliczasz a ja nie?? Dobra zaczynaj swoje quasi ..
chlopie wpadasz na quasi pilka nozna i po niewinnym zarcie lecisz z ta %$^%%^^ polityka
jest odpowiedni temat do takich dyskusji, jak kochasz PO z pewnoscia, w tamtym temacie , przy odpowiedniej aktywnosci, zasluzysz na bon na zakupy w singapurskim supersamie
to kogo mam w avatarze, jaki sobie wybieram nick w internecie i kto jest moim idolem to nie twoja sprawa
dalej robisz po 300% normy dziennie?
Z tą normą nie wiem o co chodzi, pewnie że możesz sobie wybierać tak jak ja mogę zajmować pewne stanowisko na różne tematy, co w przypadku (Nie daj Bóg) rządów faszystowskich nie byłoby możliwe..
Aha i pewnie ty się do nich zaliczasz a ja nie?? Dobra zaczynaj swoje quasi ..
chlopie wpadasz na quasi pilka nozna i po niewinnym zarcie lecisz z ta %$^%%^^ polityka
jest odpowiedni temat do takich dyskusji, jak kochasz PO z pewnoscia, w tamtym temacie , przy odpowiedniej aktywnosci, zasluzysz na bon na zakupy w singapurskim supersamie
Widzę, że bukmacherka coś mi pomieszała, bo jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział, że nie jestem wielkim fanem tej partii tylko próbuję obiektywnie patrzeć na temat, którego ja tu nie zacząłem...