seitedo
veteran
Meldunek: 23/03/2005
The Boss jak tam typy na IPL zaczyna sie od wtorku dzis zagrałem sobie lige pakistanu na betfair zrobil sie kurs 100 i wylanczylem wchodze teraz a tu win;) niezly wal
The Boss
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2001
hej hej tu IPL jakby powiedzial klasyk na dzisiaj faworyt czyli KKR pierwszy mecz, u siebie, sklad fajny, Dehli ma kilka znacznych osłabien z powodu kontuzji, takze KKR
mam takie pytanie do Ciebie Bossie, czy w ogóle opłacalne jest inwestowanie w "upatrzoną" drużynę przed meczem? czy lepiej łapać na live lepsze kursy? bo wczoraj na Kolkate kurs nie wzróśł podczas meczu ale takie sytuacje należą do rzadkości prawda?
seitedo
veteran
Meldunek: 23/03/2005
ale jak z forma Gayla w ostatnich meczach nie zachwycał choc wiadomo ze to t20 to calkiem inna strategia ogolnie jak Boss gadal ze warto czekac kto wygra losowanie bo PP jednak daje wielki handicap
ok dzięki, azja w ogóle kojarzy mi się tylko z graniem na live, udanego handlowania w takim razie ;]
a czemu azja??? krykieta gra sie na calym swiecie, na kazdym kontynecie masz rozgrywki krajowe
wiem wiem ;] ale ja skupiam się właśnie na graniu live na azjatyckich rynkach,np. filipińska, koreańska koszykówka ml, a na światowym krykiecie poki co mało się orientuję więc jako tako zapoznany jestem tylko z Indiami ;] a właśnie po wczorajszym meczu chciałem się upewnić czy skupianie się tylko na live to "przemyślane inwestowanie" czy zachłanność bo kurs 1.8 bez żadnego stresu, a ja stracilem czas i zostalem z niczym czekajac az wzrosnie