Brawo dla Słoweńców i Serbów, że nie zwałkowali. Jakby zamiast tych bałkańskich ekip były np. blondasy ze skandynawii, to wał byłby na 100% i to bez zbędnego aktorzenia.
miec taka przewage i ja roztrwonic to tylko amatorzy potrafią
a z Polską to inaczej było... pękają w decydującym momęcie.
grunt to opierać argumenty na 2 spotkaniach
a co mnie obchodzą inne spotkania ? mam analizować 2 lata wstecz... mówie o tym co się dzieje na tych mistrzostwach w końcu przez to mają 3 a nie 1 miejsce, nie obczodzi mnie jak bedą grać po mistrzostwach ani jak grali przed, być może fakt iż są to MŚ ich przerażają
teraz w szatni Wegrzy beda wybierac z kim grac... mi sie wydaje ze lepiej zagrac ze Slowenia, jak wygraja to majak kogos z pary Rosja-Brazylia.. lepsze to niz trafic na Dunczykow ;]
ciekawe jaki wariat wybira Wegrzy ;] zaraz beda mieli jasna sytuacje ;]
myślę że bedzie im pasować wariant gry z nami bo zawsze im sie z Polakami dobrze grało
ale trzeba patrzec dalej... jak z nami wygraja to maja Dunczykow i po zawodach.. wiec lepiej zagrac w kolejnej fazie z kims z pary Rosja Brazylia niz z Dunczykami. Zawsze wieksze szanse o walke o pudlo.
nie wierze ze odpuszcza ..2 polowe i wtopia 7 bramkami 2 polowke
zalezy co ustala ... wszystko zalezy od nich. Sami sobie dalsza droge wybiora ;]
Z drugiej strony jakby planowali jakieś przekrety na drugą połowe w zależnosci od wyników to by nie wygrywali pierwszej róznica 6 bramek. Na moje wygraja z Algieria i czekaja na Polaków
ciekawe jaki wariat wybira Wegrzy ;] zaraz beda mieli jasna sytuacje ;]
myślę że bedzie im pasować wariant gry z nami bo zawsze im sie z Polakami dobrze grało
ale trzeba patrzec dalej... jak z nami wygraja to maja Dunczykow i po zawodach.. wiec lepiej zagrac w kolejnej fazie z kims z pary Rosja Brazylia niz z Dunczykami. Zawsze wieksze szanse o walke o pudlo.
i jeszcze jaki bonus moga sobie zrobic bo kursy na Algerie piekne hehe