Tak słyszałem - w sumie to chwała mu za szczerość, ale nie było to za miłe w stosunku do tych, którzy wydali kasę, żeby oglądać piłkarzy, którym się nie chce grać. Następnym razem Vukovic i spólka Karmi zamiast Żywca!!!
Co ty piszesz kolego?? Dlaczego niezasłuzone mistrzostwo dla Legii??? Z przekroju całego sezonu Legia była druzyną lepsza i liczą się punkty a nie pozostawione wrazenia. Dla mnie Legia tytuł zdobyła zasłuzenie a to ze przegrali z Wisła to mnie nie dziwi bo juz podeszli do tego meczu wyluzowani a i babelki w głowach tez odegrały swoja role. Nie chce tu bron Boze bronic Legii ale mysle ze trzeba oddac im szacunek ze grali cała runde wiosenna najrówniej i zasłuzenie zdobyli tytuł. Pozdr
Tylko mówię, że fart się skończy i nie ździwię się jak w eliminacjach LM to właśnie Legia straci jakąś bramkę po stałym fragmencie czy w 90 minucie. Szczęście zawsze, przeważnie wychodzi na zero.
Ale nie życzę im tego. Za dwa lata Mistrz będzie w POZNANIU!
Quote: ale popatrzcie... gdyby Piechna strzelił na 3-1 a nie trafił w słupek Legia by przegrała tamty mecz... i odejmijcie 3 pkt... tak tak gdybanie...
na 2-0 jak cos i jakie 3pkt ? chyba 1 za remis ktory i tak nic nie dal ...
Quote: a pokaż mi mecz gdzie Legia wygrała 3 bramkami chociaż... heh pokaż metrz gdzie Legia strzeliła 3 bramki...
005-10-15 18:00 I liga, Kolejka 10 Legia Warszawa 3-0 Wisła Płock 2006-03-11 18:00 I liga, Kolejka 19 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 0-4 Legia Warszawa 2006-03-17 20:00 I liga, Kolejka 20 Legia Warszawa 5-0 Cracovia
i mnostwo meczy wygranych dwoma bramkami
Quote:
MISTRZ to MISTRZ musi być przekonywujące to wszytsko jak Wisła ogrywała każdego po 4-0 a tutaj ja nie ejstem przekonany!
Ktos cie bardzo oklamal ... zobacz na mistrza Wloch, Angli , Portugalii
Dobra koncze ta dyskusje bo sie tylko kompromitujesz. Szkoda cxasu.
a z kompromitacją to przesadzasz... bo pomyliłem się z Piechną! człowieku wyluzuj się, każdy może się pomylić! tak pamiętałem z meczu... mogłem coś pomylić!
co do drugiego zastrzeżenia... przecież wiem, że były mecze gdzie Legia wygrała taką ilością bramek! chodzi mi o ilość tych meczy! pomyśl! trudno żeby na 30 rozegranych meczy nie mieć kilku takich zwycięstw... ale chyba jednak z dużo ich nie było... więcej było tych takich mniej przekonywujących...
co do ostatniego... mistrz Anglii - chodzi Ci o Chelsea... fajnie... chodzi mi o przekonywującą grę... A Legia poza ładnie wykonywanymi stałymi fragmentami nic specjalnego nie pokazała...
dobra nara, mi też szkoda czasu... bo widzę nie ogarniasz tego o co mi chodzi...
papiwislak
enthusiast
Meldunek: 27/05/2005
i co warszawiaczki.... dzienikarze z tvn i canal chcieliscie swojego zwyciestwa i co jestesmy lepsi od was.. tym razem sedziowie i pzpn w calym przekroju tej rundy dazyly.. i daly wam mistrza.. ale to tylko na chwilke za rok powrocimy na miejsce ktore nam sie nalezy..wczoraj zobaczyliscie jak wyglada wielka pilka.. posmakowaliscie gry z wielka druzyna z krakowa i co gdyby nie brozek bylo by 3-4 bramki wiecej...jestescie slabi ... nie wiem czy zaslepieni nie widzicie tego... teraz przyjdzie czas na eliminacje do lm i tam nawet bramki nie strzelicie,...hahahah ciotki wyladowaly sie na policji...haha zalosni jestescie...
papiwislak ale ty masz siano we łbie hahahahh.jakbys widział mecz to sam bys powiedział,ze legia poprostu odpusciła bo juz dawno miała mistrza!!!więc po co sie ścierac z wasztymi chorymi ambicjami?!trzeba było wygrywac przez cały sezon a nie tracic punkty i zwalac wine na sędziów i wszystkich dookoła!więc reasumując wy sie zachłystujcie jednym nic nie znaczącym zwycięstwem a LEGIA MA MISTRZA heheh!
papaSkiślak ; lecz te swoje kompleksy na jakims innym FORUM , co gadka o Legii to kurwisz i ciotkujesz palancie . Jest tu wielu co Legii nie trawią i potrafia sie zachować a ty (celowo z malej) tylko szczekasz .ps. bez odbioru
czekajcie bo chyba wkradł sie na forum jakis niepełnoletni a mianowice papiwicewislak hahahahahah!sądząc po jedo dywAGACJACH TO TAK WŁASNIE JEST!jeśli mówisz o nienawiści to jestes zwykłym półgłówkiem a nie kibicem potrafiącym sie pogodzic z porażką!!!ale czego się spodziewac jeśli krakowska chołota linczuje bezbronnych,bogu ducha winnych piłkarzy arki gdynia??!!
i jakbys miał pojęcie o sporcie to bys wiedział ,ze w meczach bez stawki punktowej nigdy powtarzam nigdy nikt nie bezie dawał z siebie 100% bo po co?!tym bardziej ze wisła z uporem maniaka czekała na ten mecz zamiast sie skupic na całym sezonie!i takie macie efekty!wygraliście w warszawie...ale kto jest mistrzem??:)))))))))))LEGIA!!!
papiwislak
enthusiast
a moze przypomniec ci final pucharu polski 2 lata temu jak sie rzuciliscie na honorowa... albo jak pilkarze innych klubow u was na stadionie dostawali kamieniami... takie gadanie ze wy jestescie piekni i ladni... a byles kolego kiedys na lazinkowskiej... czy twoje kibicowanie ogranicza sie do klepania na klawiaturze...
papiwislak
enthusiast
a jak ty bys mial pojecie to wiedzialbys ze cala warszawka czekala na zwyciestwo swojej legii ze wdowczyk pilkarze kibice ktorzy przyszli myslseli o zwyciestwie nad wiecznym rywalem szczegolnie ze u siebie grali.. teraz mozesz tak mowic bo to twoje zdanie... ale wolalbym uslyszec odpowiedz o zaangazownaie w meczu od prawdziwego kibica legi, ktory wie o co chodzi....