Quote: Własnie jakie sa warunki obrotu bonusem "Red Card" oraz "Yellow card"
Zastanawiam się jeszcze, który z nich wygrac. Rozumiem, że przy bonusie za wpłate nalezy zrobić wpłatę w dnu jutrzejszym.
"Red Card" oraz "Yellow card" x 3 obrót z kursem 1.23 i wyzszym , czas 30 dni Wplaty tylko dzis i jutro. Wszyscy ktorzy skorzystali juz dopisany bonus beda mieli dzis wieczorem.
Obrót 3x samym bonusem czy bonusem i depozytem... Inaczej mówiąc obrót trzeba zrobićna 600 czy 1200zł...
Quote: Ponawiam pytanie czy dla nowych graczy jest aktualny bonus od depozytu czy juz tej promocji nie ma ? jak jest prosze o linka do regulaminu itp.
Oficjalnie nie obowiazuje zadna promocja, ale wiem ze ta ktora miala sie zakonczyc wczoraj nie zostala jeszcze wymazana z systemu, wiec mozna wplacac, jesli beda problemu to postaram sie pomoc. Nowa promocja ma ruszyc wraz z nowym kontem w polskim banku, pod koniec tygodnia.
Banik mozesz pomoc? dopiero teraz wplacilem z haslem MECZ ale podwojenia nie ma, wiec moze juz wymazali z systemu pomozesz?
moj nick w betsson: norbi071 , mozesz mi podac swojego maila albo co bo privy u CIebie nie dzialaja
[T]-error
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
Pytanie do Banika choć pewny już nie jestem
W dalszym ciągu mam nieaktywowane konto ... kolejny dzień bezskutecznie próbuję się zalogować ... Zrobicie w końcu z tym coś? Do kogo mam jeszcze napisać mail?
Zarejestrowalem swoje konto na betsson.com 4 dni temu i wpisalem kod promocyjny mecz. Niestety dopiero dzisiaj dokonalem depozytu wiec spoznilem sie jeden dzien. Dokonalem depozytu za pomoca moneybookers. Czy jest szansa abym otrzymal bonus 123 zlote ?
ciacho1984
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/09/2004
Jakie macie limity na mecz na singla bo przezylem wlasnie szok "ERROR:6011 Reason: Osiągnąłeś swój limit zakładów dla xxx K:Match winner(1). Możesz tylko postawić PLN 6,23 "
Dodam ze narazie u nich zaklad poszedl najwiecej za 100.
Quote: Jakie macie limity na mecz na singla bo przezylem wlasnie szok "ERROR:6011 Reason: Osiągnąłeś swój limit zakładów dla xxx K:Match winner(1). Możesz tylko postawić PLN 6,23 "
Dodam ze narazie u nich zaklad poszedl najwiecej za 100.
a mozesz podać ogólny obrót jaki miales ? i czy wypłaces cokolwiek od nich ? Bo chciałem sobie cos wpłacic do nich przed MS ( jest promocja to czemu nie )ale teraz to nie wiem czy to ma sens
ciacho1984
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/09/2004
Obrot narazie jakies 365 zl, nic od nich nie wyplacalem. Ja nic nie mowie ale ok niech tak bedzie ciekawe tylko jak ja przy takim limicie na single bo glownie tak gram zrobie obrot jeszcze jakies 250 by wyplacic kase .
Quote: Trzeba pochwalic ich za szybkie rozliczanie zakladow
z tym szybkim rozliczaniem zakładów to róznie bywa. Dzisiejszy Stepanek rozliczony tuż po zakonczeniu meczu...natomiast wczorajszy kosz francuski rozliczony dopiero dzisiaj około 11
Pilne! jak ten buk rozlicza krecze? zwrot, musi byc rozegrany conajmniej 1 set czy przy 1 secie nawet traktuje sie jako win lub lost? Prosze o odp bo nie wiem ktory buk wybrac pod tym wzgledem
Quote: Trzeba pochwalic ich za szybkie rozliczanie zakladow
z tym szybkim rozliczaniem zakładów to róznie bywa. Dzisiejszy Stepanek rozliczony tuż po zakonczeniu meczu...natomiast wczorajszy kosz francuski rozliczony dopiero dzisiaj około 11