#5846952 - 26/04/2013 04:23
Re: Kibole [14]
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5847030 - 26/04/2013 05:28
[Re: rcsade]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
mat2000 - pozwolisz, że zapytam. Znasz Romka? Piłeś z nim? Rozmawiałeś? Więc daruj sobie określenia winożłop czy maliniak - skoro nawet osoby nie znasz. No ale w necie to można napisać wszystko, zza monitora to przecież bezpiecznie. Przyjedź na finał Pucharu i porozmawiaj z nim bądź powiedz mu w twarz co o nim myślisz..ale nie, przecież tak nie można.. Lepiej jednak siedzieć przed monitorem i pisać. Bez pozdrowień Za czasów Romana Z. kibice Legii nie pili ani kropli bo podobno każdy z nich miał podpisaną Krucjatę Wyzwolenia Człowieka na lat 10. Bardzo mi się też podoba ten stary jak świat tekst porozmawiaj z nim powiedz mu co o nim myślisz w twarz, ostatni raz mając lat 20 widziałem takiego odważnego który po takiej rozmowie twarzą w twarz był kopany przez jakieś 7-8 osób i poniósł stratę w ilości przedniego uzębienia na sumę około 5-6 tysięcy złotych na czasy dzisiejsze. Ale co porozmawiał to jego.
|
Do góry
|
|
|
|
#5847033 - 26/04/2013 05:41
[Re: dewoj]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
co cię boli czy 1200 będzie puste, twoja kasa?! Skoro Legiunia daje 1800 to i Śląsk powinien 1800. Boniek mówił o 3k biletów dla gości i nagle u Legiunii "się nie da".
Nie kasa mnie boli, lecz głupota. Rozumiem rozgoryczenie, dla wszystkich chętnych nie starczy wejściówek. Znam to z autopsji, ale postualowanie upierdolenia z puli Legii dlatego, że klatka w Warszawie jest mniejsza (bo i mniejszy jest stadion) jest żałosne. Rozumiem gdyby to był jakis młodszy apirant albo urzędas na dorobku - nie czołowa postać niemałych trybun. mat2000 - pozwolisz, że zapytam. Znasz Romka? Piłeś z nim? Rozmawiałeś? Więc daruj sobie określenia winożłop czy maliniak - skoro nawet osoby nie znasz. No ale w necie to można napisać wszystko, zza monitora to przecież bezpiecznie. Przyjedź na finał Pucharu i porozmawiaj z nim bądź powiedz mu w twarz co o nim myślisz..ale nie, przecież tak nie można.. Lepiej jednak siedzieć przed monitorem i pisać. Bez pozdrowień Poznałem twórczość i mam swoje zdanie, a to co widzę teraz tylko utwierdza mnie w przkonaniu. Ciekawe, że przyczepiłeś się akurat do epitetów, bo wydaje mi się, że myśl przewodnia tego co napisałem w poprzednim poście jest większą obelgą.
|
Do góry
|
|
|
|
#5847102 - 26/04/2013 14:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Nie o to chodzi - royalflush. Śmieje się ze skali tej nienawiści. Że nie mamy jeszcze mistrzostwa, to sobie zdaje sprawę, a to media od dłuższego czasu pompują ten balon. Można odnieść wrażenie, że user devoj, gotów by nawet " zaprzyjaźnić " się z Lechem, w myśl przysłowia że - " wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem " Ale cóż, przywykliśmy do tego. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5847121 - 26/04/2013 15:19
[Re: royalflush]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Właśnie w tym wszystkim śmieszne jest to że wy już myślicie że macie majstra (przynajmniej zdecydowana większość) 4 pkt przewagi, 21 do zdobycia  Royal, nikt tak nie myśli, choć rok temu przyznam że tak było. To są zupełnie inne sytuacje. Wtedy ciężej było przegrać tego mistrza niż go dowieźć, dzisiaj jest to tylko 4 pkt przewagi a jeszcze mnóstwo spotkań do końca sezonu. Tak więc zapewniam Cię, że każdy zdaje sobie sprawę że jest jeszcze długa, ciężka droga do tytułu i nikt nie zastawia chałupy i całego swojego dorobku życiowego aby stawiać all-in na peffkę...
|
Do góry
|
|
|
|
#5847134 - 26/04/2013 15:41
|
Carpal Tunnel
|
To powiem Wam jeszcze jedną - "nieprzyjemną" - wiadomość, a raczej niepotwierdzoną ( na razie ) spekulację. Obecny prezes Legii, został desygnowany na to stanowisko, jedynie w celu podniesienia wartości rynkowej klubu. Po dokonaniu tego, zostanie on sprzedany inwestorowi z dużą kasą. Bardzo dużą kasą, z kierunku... O tym kiedy indziej. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5847148 - 26/04/2013 15:50
[Re: mat2000]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/10/2006
|
mat2000 - pozwolisz, że zapytam. Znasz Romka? Piłeś z nim? Rozmawiałeś? Więc daruj sobie określenia winożłop czy maliniak - skoro nawet osoby nie znasz. No ale w necie to można napisać wszystko, zza monitora to przecież bezpiecznie. Przyjedź na finał Pucharu i porozmawiaj z nim bądź powiedz mu w twarz co o nim myślisz..ale nie, przecież tak nie można.. Lepiej jednak siedzieć przed monitorem i pisać. Bez pozdrowień Za czasów Romana Z. kibice Legii nie pili ani kropli bo podobno każdy z nich miał podpisaną Krucjatę Wyzwolenia Człowieka na lat 10. Bardzo mi się też podoba ten stary jak świat tekst porozmawiaj z nim powiedz mu co o nim myślisz w twarz, ostatni raz mając lat 20 widziałem takiego odważnego który po takiej rozmowie twarzą w twarz był kopany przez jakieś 7-8 osób i poniósł stratę w ilości przedniego uzębienia na sumę około 5-6 tysięcy złotych na czasy dzisiejsze. Ale co porozmawiał to jego. Ciekawie to ująłeś - Za czasów Romana Z, chłop nie wycofał się z kibicowskiego szlaku, wciąż chodzi, jeździ na mecze - tak więc nie bardzo wiem o co Ci w tym zdaniu chodzi. Natomiast chciałbym Ci serdecznie pogratulować towarzystwa wśród którego byłeś świadkiem takiego zdarzenia. W sklepie, na ulicy też nie zwrócisz nikomu uwagi, nie powiesz złego słowa w twarz bo może Cię np. siedmiu bądź ośmiu staruszków pobić - prawda? Gratuluje. Poznałem twórczość i mam swoje zdanie, a to co widzę teraz tylko utwierdza mnie w przkonaniu. Ciekawe, że przyczepiłeś się akurat do epitetów, bo wydaje mi się, że myśl przewodnia tego co napisałem w poprzednim poście jest większą obelgą. Zwróciłem uwagę na te epitety, gdyż rzucane są na lewo i prawo a czy zadałeś sobie jakikolwiek trud aby je zweryfikować? Ja również mógłbym napisać dla przykładu, że jesteś ćpunem - pasuje Ci taki epitet? Internet to przecież przyjmie.. jak zresztą wszystko. Możesz się nie zgadzać z czyim zdaniem,masz pełne prawo je negować ale po co od razu rzucać takimi epitetami? Nie mogłeś ich pominąć? Lepiej się poczułeś? Nie bardzo rozumiem ludzi takiego pokroju, dlatego się do tego odwołałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#5847186 - 26/04/2013 16:20
[Re: akagi]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
Widzę, że im bliżej końca rozgrywek, tym więcej wpisów sfrustrowanych przeciwników Legii, szukających jakiegokolwiek argumentu, aby potwierdzać swoje spiskowe teorie. Na Legii - dewoj - jest problem z pojemnością sektora dla przyjezdnych. Jest jaki jest, a przy pełnym stadionie, umiejscowienie kibiców Śląska ( + zgody )obok Legii, wiązałoby się ze stworzeniem sektora buforowego i odpowiednim jego zabezpieczeniem. Tu leży problem organizacyjny, a nie w jakiś urojonych spiskach na rzecz Legii. Jakby nie patrzeć, Legia ma wydanych ponad 100000 kart kibica, a Śląsk ile ma ? Na Legii będzie komplet, a na Śląsku ? Ale cóż... Jak ktoś wygrywa, to wszyscy frustraci się łączą, żeby mu dowalić. Norma. taaa zwycięstwa dzięki karnym z kapelusza czy bramek za lini boiska  powiem tak - Congratulejson 
|
Do góry
|
|
|
|
#5847302 - 26/04/2013 18:35
|
Carpal Tunnel
|
Szukam chętnego, który rozpisze mi trening ogólnorozwojowy (warunki domowe) + diete smile Odpale cos smile Widzę że " dobrze " ci też szło w Odchudzaniu i Masowaniu  Zatem kontynuuj.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|