Na latynoskim forum siatkarskim znalazłem jeszcze właśnie takie o to cenne info: "Durante los últimos minutos de nuestro partido de ayer contra Cuba perdimos nuestro setter debido a una lesión en la rodilla. Nuestra situación actual es muy complicada" Tłumacząc na nasze straciły rozgrywającą i w disiejszym meczu ma rozgrywać rezerwowa a wiadomo jak to jest w takich rocznikach. Dorzucam w takim układzie 3/10 na Peru.
cos oprocz 365 mozna znalezc ? tam limity po 200 zl ustawili
a kolega nie wie jak obejść limit? 1.dorzucamy peffke i po sprawie.... 2.każda zmiana kursu= kolejne zagranie Darwin widze tłusto 10/10...dawno takiej peffki tu nie widziałem
Na latynoskim forum siatkarskim znalazłem jeszcze właśnie takie o to cenne info: "Durante los últimos minutos de nuestro partido de ayer contra Cuba perdimos nuestro setter debido a una lesión en la rodilla. Nuestra situación actual es muy complicada" Tłumacząc na nasze straciły rozgrywającą i w disiejszym meczu ma rozgrywać rezerwowa a wiadomo jak to jest w takich rocznikach. Dorzucam w takim układzie 3/10 na Peru.
Dodaj jeszcze od kogo masz link do latynoskiego forum
Nie zapominajcie tylko ze w miedzyczasie ograly te Kubanki gladko 3-0 d0 23 18 19 , a dzis Kuba ma podobno ograc Kolumbie ktora tez dosc spokojnie uporala sie z Peru 25-22, 25-22, 22-25, 25-21 jakos to podejrzliwie malo logiczne mi sie wydaje .... aczkolwiek nie wnikalem w ten turniej i moge czegos nie wiedziec np ....