Strona 4 z 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >
Opcje tematu
#578450 - 15/05/2006 20:17 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Quote:

Nareszczie odważny trener, który nie da manipulować składem mediom i opinii publicznej. Chyba ćwierćfinał się kroi.

Chyba dla Ekwadoru?

Do góry
Bonus: Unibet
#578451 - 15/05/2006 20:19 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"

Meldunek: 29/07/2005
Quote:

Quote:

Brak Franka - Dlaczego ? Niemoc strzelecka nie bedzie trwala wiecznie.

Tu mnie trochę zaskoczyłeś. Nie ma ani jednego powodu by tego cieniasa brać na mundial. Zapomnij o tym, ile kiedyś strzelał, co kiedyś osiągnął. Liczy się TYLKO obecna forma, a tutaj Franek jest jak stara babcia z kulawymi nogami.

Franek jest totalną klapą, nie potrafił ani jednego gola strzelić w II LIDZE ANGIELSKIEJ!!!! Nawet jednej bramki!!! Z czym na mundial, z taką formą?

Myslę, że gdyby miał za partnera w ataku Żurawia i z tyłu kolejnego znajomego, Szymka to lepiej by się kręciła ta maszyna niż miałby w jego miejscu grać Jeleń czy Rasiak.

Wyjazd do Anglii z pewnością przydał się Frankowi. Dostał w kość na treningach, łyknął trochę szybszej piłki no i nauczył się pokory.

Fakt faktem, że w formie nie jest ale w tym przypadku bardziej kierowałbym się przeczuciem niż obecna forma

Do góry
#578452 - 15/05/2006 20:23 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Kurde te kadre to chyba Janasina w Millenium obstawił i wzioł gruby szmal..........

Do góry
#578453 - 15/05/2006 20:24 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Azzaro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
ahhh a van basten nie powoa hunttelara)ajax==to dopiero jest masakraŁ-koles ktorz na ten moment jest najlepsyzm napastnikiem holandi=)co mecz 2 bramki lupie a tu buy buyŁP

Do góry
#578454 - 15/05/2006 20:25 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Rysio Ochudzki Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004

Do góry
#578455 - 15/05/2006 20:29 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Ktos nie wie kto to Jelen? To ten, co wygral Wisle PP

Ktos nie wie kto to Brozek? To ten, co byl najlepszy w szlageirze polskiej ligi na lazienkowskiej

Kto to Kuszczak? To ten, co jego parada zostala uznana parada roku w premiership, skoro ten nie zasluguje na kadre, bo nie ma doswiadczenia to ja juz nie wiem .

A kim ten Frankowski jest, ze on potrzebuje tylko jednej akcji? Koles ma 32 lata,nic poza sukcesami w polskiej lidze, cofa sie fizycznie itd.

Natomiast Brozek i Jelen sa szybcy, przebojowi, twardzi.

Kim jest ten Sagan? To jego druzyna spadla z ligi portugalskiej?

Do góry
#578456 - 15/05/2006 20:30 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
pycio26 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/10/2005
Quote:

Ja bym Kosowskiego nie skreślał, ten koleś potrafi jedną akcją odmienić losy meczu, chociaż szkoda, że nie gra w klubie

tylko nie potrafi dobrze przyjmowac pilki a przed taka publika skacze mu jak pingpongowa ( pokazal na old traford z anglia same straty przez przyjecie pilki)

Do góry
#578457 - 15/05/2006 20:30 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rivex Offline
Carpal Tunnel

Do góry
#578458 - 15/05/2006 20:33 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
law Offline
journeyman

Meldunek: 18/03/2006
tak tak EBI

Do góry
#578459 - 15/05/2006 20:36 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
quincy Offline
Ekstraklasa Typer

Meldunek: 28/12/2005
Plusy

Fabiański- bardzo się cieszę, że Janas bierze tego chłopaka na mundial. Widać że gościu ma poukładane w łepetynie i zrobi jeszcze taką karierę jak żaden polski bramkarz, nawet Dudek. Jest mlodziutki i brak mu doswiadczenia ale jest madry i poukladany, ma talent wiec jedzie na mundial.

Dudek- nie ma go i bardzo dobrze. Bramkarz, który zdobywa LM traci w składzie miejsce. To już jest wykładnia dlaczego go zabraknie na tak ważnej imprezie. Są w tej chwili lepsi od niego i zostali powołani.

Gancarczyk- Co prawda zagrał tylko dwa mecze ale był w nich zawodnikiem najbardziej myślącym jakiego widziałem. Potrafi włączyć się w akcje ofensywną, pójść na obieg. Zdecydowany plus dla Janasa że go powołał

Kłos- Przezajebiście że go nie ma w kadrze. Jopowi to on może buciki szorować aż miło Jutro go zobaczymy ze lzami w oczach jak sie bedzie zalil dzienikarzynom. Taki wlasnie z niego walczak i twardziel. Wielki plus ze nie bede ogladal jego mordy na Mundialu!

Frankowski- Bardzo dobrze, że nie został powołany. Bramki nie strzelił od nie pamiętam kiedy. Może wreszcie przestanie być bufonem a to jak mu się ostatnio nie podoba wszystko w koło było bardzo wyraźnie widac: kłótnia z Milą w meczu z Owcami. Dla takich out i kolejny raz brawo Janas!

Jelen- prostak z niego jakich malo ale w pilke grac potrafi. Twardy na nogach i nieustepliwy. Dobre warunki fizyczne a argumenty ze sobie nie radzi w Polskiej lidze przesadzone.

Rasiak- nic do chlopaka nie mam. To tak, jakby z Jana Kolera albo Johna Hartsona robic drewno.

Minusy

Bak- emeryturka u szejkow a nie mundial. Tyle w temacie.

Dudka- Rzasa to kandydatura o wiele lepsza. Nie rozumiem dlaczego akurat Dudka jest w kadrze, ale i tak sobie nie pogra, bo jego miejsce zajmie pizdusia Zewlakow.

Mila- ja i moi koledzy w podstawowce kopalismy dalej pilke niz ten mizerniak. Facet strzelil jednego gola w zyciu z wolnego z MC i jest "wielki". Wiecie- to taka kolejna laleczka typu Srarek Cipko, jedna bramka w zyciu i wielkie halo.

Kosowski- takie z niego borzyszcze a jeszcze sobie kinola nie skorygowal. A podobno u niemiaszkow najlepsi hirurgowie. Typowy tulipan. Stawiam go w jednym szeregu z Tomkiem Ajwenem, Rejsikiem i Swierczewskim. Won do Ustki, koszulki co najwyzej rozmiar M i sie pedalic dalej. Mila ty tez mozesz dolaczyc, nie obrazi sie chyba nikt

Brozek- hmmm, czyzby Janas podjal decyzje w sobote na meczu z Legia?? Jesli tak to bedzie niewypal. Brozek to taki sam cwok jak Penksa. Dalszy komentarz chyba zbyteczny

Saganowski/Sosin- o wiele lepsi od Brozka, ktoregos z nich powinien Janosik powolac w miejsce Brozka-Mroczka

Giza, Gorawski, Lewandowski- just no comments

Do góry
#578460 - 15/05/2006 20:36 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"

Quote:

Kurde te kadre to chyba Janasina w Millenium obstawił i wzioł gruby szmal..........

Juan Roman, z całym szacunkiem , któryś raz już krytykujesz i wyzywasz Janasa a w twoich wypowiedziach poza bluzgami i "złotymi wizjami" brak jakichkolwiek argumentów

Powiedz, kogo miał powołać zamiast tych, których powołał

Żeby bylo jasne, pisze to z czystej ciekawości
Po prostu ciekawi mnie zdanie Twoje i innych krytykujących Janasa na ten temat

Do góry
#578461 - 15/05/2006 20:38 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
pycio26 Offline
Carpal Tunnel

Quote:

http://video.google.com/videoplay?docid=-1531044397332590652&q=rasiak

A ja wierze w to ...

hehe chcial zrobic trik zidana ale mu wyszlo co innego, ma przeblyski jeszcze bedzie z niego dobry mebel ...

Do góry
#578462 - 15/05/2006 20:39 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
pigmey Offline
enthusiast

Meldunek: 30/12/2004
Quote:

Ktos nie wie kto to Jelen? To ten, co wygral Wisle PP

Ktos nie wie kto to Brozek? To ten, co byl najlepszy w szlageirze polskiej ligi na lazienkowskiej

Kto to Kuszczak? To ten, co jego parada zostala uznana parada roku w premiership, skoro ten nie zasluguje na kadre, bo nie ma doswiadczenia to ja juz nie wiem .

A kim ten Frankowski jest, ze on potrzebuje tylko jednej akcji? Koles ma 32 lata,nic poza sukcesami w polskiej lidze, cofa sie fizycznie itd.

Natomiast Brozek i Jelen sa szybcy, przebojowi, twardzi.

Kim jest ten Sagan? To jego druzyna spadla z ligi portugalskiej?

Bądż konsekwentny.

A Kuszczak to co? Zdobyl mistrzostwo Anglii z West Bromwich czy też spadł z ligi?

Do góry
#578463 - 15/05/2006 20:41 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
alfa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2005
Quote:

a ile mial okazji do strzelenia bramki? przeciez on zanim strzeli 1 bramke zmarnuje 3 setki a to nie liga gdzie strate punktow mozna(choc niekoniecznie) odrobic, tam jak nie strzeli raz czy drugi i juz moga sie pakowac...

Do góry
#578464 - 15/05/2006 20:43 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
pycio26 Offline
Carpal Tunnel

quincy dobry post fajnie to ujeles (kosa) i wiele sie z tym zgodze.

Do góry
#578465 - 15/05/2006 20:44 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"

hmm... jeszcze jednej rzeczy nie potrafie zrozumiec... Co wy chcecie od Kosowskiego ?

Do góry
#578466 - 15/05/2006 20:44 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rivex Offline
Carpal Tunnel

Co do Kuszczaka. ktos napisal, ze dobry bo najlepsza parada w Anglii. Zgadzam sie, ze dobry ale nigdy w zyciu bym tak tego nie wyjasnial parada. Kazdemu moze sie udac. Nawet Mila ladna bramke strzelil kiedys a teraz lipa.
trzeba patrzec na ogolna gre a tu kuszczak gral b. dobrze. Malo bramek stracil w WBA jak na poziom ich druzyny (szczegolnie obrony) ...

Do góry
#578467 - 15/05/2006 20:46 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rangiz9 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/03/2006
Czemu nie czepiacie się Krzynówka, który też ostatnio na boisku za często nie bywał

Do góry
#578468 - 15/05/2006 20:49 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
Quote:

Garncarczyk - Mi osobiscie sie bardzo podoba gra tego zawodnika. Czesto wlacza sie do akcji ofensywnych, podaje, dosrodkowywuje. Do tego ukrainskie zaciecie Tego nam trzeba

o lol!!!

często to się włącza Baszczu z Wisły...

Seweryn z tego co widziałem to najbardziej mu wychodzą podania do tyłu, do ostatniego obrońcy, a jak już wrzuca to chyba trzeba powiedzieć kopie piłkę w kierunku pola karnego...

ogólnie zero gry ofensywnej tego ziomka...
może w obronie coś tam gra, wyprzedza (narazie widziałem jak wyprzedza rezerwy Litwy i piekarza z Wysp Owczych)
wątpie, żeby Asamoah dał się tak wyprzedzać... Asamoah bardziej będzie wiązał krawaty a Seweryn tak jak piekarz w meczu ostatnio się przewróci w polu karnym... tak nim piekarz czy weterynarz zakręcił w szesnastce...

może ktoś powie, że go nie lubię... ale patrzę obiektywnie na grę tego chłopaka...
może kiedyś owszem, ale nie teraz!!!!!!!!!

a to co zrobił Frankowi i Dudkowi to poprostu świństwo!
to samo moge powiedzieć o Saganie!!!
Brożek za nazwisko... Dudka w sumie też...

a dalej nie chce mi się pisać...

Do góry
#578469 - 15/05/2006 20:51 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rybek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/01/2005
Można gdzieś obstawić że Gancarczyk zapakuje samobója nie no panowie parodia po mistrzoswach bedzie sie Janas tłumaczył "Chłopaki grały dobrą piłke...yyyyy chłopcy chcieli dobrze...yyyyyyy gdzie są moje yyyyyyy fajki.."

Do góry
Strona 4 z 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08