Strona 7 z 12 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 11 12 >
Opcje tematu
#578510 - 16/05/2006 10:48 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Gizmo jeden z tysiecy pesymistow. Poczekaj na rozwoj wypadkow :/.

Do góry
Bonus: Unibet
#578511 - 16/05/2006 11:21 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Adam de R Offline
journeyman

Meldunek: 12/04/2006
Quote:

Nie wierze to chyba jakiś żart,albo pryma aprilis

Kogo ten debil kurwa powołał

Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki??
Dudek nie jedzie??

Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp?
Przecież oni nie mają pojęcia o futbolu na wyższym poziomie?

Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok???

I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo

Widać facet że jesteś ekspertem od piłki co ty za ligi oglądasz albańską i rumuńską ?? Już nikt nie pamięta jak sagan w legi pieprzył 100 po 100 ??

Do góry
#578512 - 16/05/2006 11:23 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Rysio Ochudzki Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
HMMM a gdyby tak któryś z zawodników (Rasiak , Mila lub Gorawski )złapali na "nieszczęscie" kontuzję to byłaby mozliwość powołania dodatkowego zawodnika w "zamian "?????

Do góry
#578513 - 16/05/2006 11:26 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
marteen Offline
addict

Meldunek: 04/08/2005
Quote:

HMMM a gdyby tak któryś z zawodników (Rasiak , Mila lub Gorawski )złapali na "nieszczęscie" kontuzję to byłaby mozliwość powołania dodatkowego zawodnika w "zamian "?????

tak. Franka bez formy

Do góry
#578514 - 16/05/2006 11:34 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Lepszy Franek bez formy niz Rasiak ktory w kadrze nigdy jej nie mial. Co Rasiak oprocz goli w meczach towarzyskich zrobil dla kadry? Wielokrotnie tylko przeszkadzal innym zawodnikom w grze

Do góry
#578515 - 16/05/2006 11:44 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
marteen Offline
addict

Meldunek: 04/08/2005
Quote:

Lepszy Franek bez formy niz Rasiak ktory w kadrze nigdy jej nie mial. Co Rasiak oprocz goli w meczach towarzyskich zrobil dla kadry? Wielokrotnie tylko przeszkadzal innym zawodnikom w grze

dlatego odpowiedź na pytanie była taka a nie inna

Do góry
#578516 - 16/05/2006 12:05 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

To jest bardzo trafne podsumowanie wyczynow Rasialdinho
Niech gra z powodzeniem na wyspach w nizszych rozgrywkach bo w wyzszych udowodnil ze jest dretwy tak samo jak w reprezentacji
Nic do niego nie mam i nie zycze mu kontuzji ani niczego podobnego, wiec pozostaje mu zyczyc zeby takim jak ja zamknal usta i zostal np krolem strzelcow, zarzekam sie ze publicznie odszczekam wszystko co zlego o nim naskrobalem , oczywiscie jesli beda to bramki dajace awans z grupy, a nie 10 bramek w meczu o nic:P
Tak mu dopomoz Bog!

Do góry
#578517 - 16/05/2006 12:15 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
A ja jestem zdania ze jak Rasiak zostanie krole albo vicekrolem strzelcow to i tak wszytsko mu sie od nogi albo glowy odbije

A jak Polska cos zawalczy to Janas mial farta itd.

Gorzej, ze wiekszosc co krytykuje nie za bardzo potrafi kopnac pilke albo dla przykladu zrobic 10 zonglerek

A o trenerce to wie tylko z menedzera, ale jak to sie mowi, wszytsko w teorii jest piekne i latwe.

Do góry
#578518 - 16/05/2006 12:18 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Adam de R Offline
journeyman

Quote:

Gorzej, ze wiekszosc co krytykuje nie za bardzo potrafi kopnac pilke albo dla przykladu zrobic 10 zonglerek

A o trenerce to wie tylko z menedzera, ale jak to sie mowi, wszytsko w teorii jest piekne i latwe.

No co ty nie wiesz,że w tym kraju każdy się rodzi lekarzem, ekonomistom i trenerem reprezentacji w jednej osobie

Do góry
#578519 - 16/05/2006 12:22 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Podobno ktorys buk naziemny dawal kursy na to kto pojedzie. Prawda to? jesli tak to moze ktos poda jakie one byly, tak orientacyjnie. Bo byc moze jakis znajomy Janasa mogl sie dorobic ...

Do góry
#578520 - 16/05/2006 12:28 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Rysio Ochudzki Offline
Carpal Tunnel

"
Były bramkarz skrytykował Janasa za powołanie Sebastiana Mili, Arkadiusza Radomskiego, Kamila Kosowskiego, Mariusz Lewandowskiego. "To są meteory, które nie pociągną gry reprezentacji. Zamiast nich na mistrzostwa powinni pojechać: Przemysław Kaźmierczak, Sebastian Szałachowski, Jakub Błaszczykowski, Marcin Burkhardt czy Jakub Rzeźniczak. Oni niebawem będą decydowali o obliczu naszej drużyny narodowej" - mówił Tomaszewski "

Janek T. Mistrz Ciętej Riposty

Do góry
#578521 - 16/05/2006 12:29 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Quote:

No co ty nie wiesz,że w tym kraju każdy się rodzi lekarzem, ekonomistom i trenerem reprezentacji w jednej osobie

Przesadzacie;-)
wiadomo, ilu kibicow tyle skladow
ale tez z drugiej strony wspolczuje Janosikowi bo wybor mial ograniczony, nasz krajowy Ronaldinho nie ma chyba odpowiednika w jakiejkolwiek reprezentacji i moze Janas to bierze za dobra monete?? nikt nie bedzie potrafil zrozumiec co za zadanie ma ten tajemniczy jegomosc, a to przeciez chodzi o to zeby sie platal po polu karnym i dal sie trafic w drewniany czajnik i moze cos wpadnie "z partyznata"

Powaznie to ja naprawde zycze zeby Drewninho strzelil tuzin bramek, zostal krolem strzelcow i co tylko, tylko ze znajac zycie sa to moje pobozne zyczenia, sklad juz jest podany i my mozemy tylko sobie ponarzekac, a tu nie ma co tylko trzeba chlopakom duzo szczescia zyczyc, trzymac kciuki i dac im swiety spokoj do pierwszego meczu

Tak wiec zrobmy liste zyczen, lista specyficzna bo i forum specjalistyczne, dopisujcie dalsze :
1. Rasiak zostaje krolem strzelcow, Polska w 1/4 finalu kurs 95

Do góry
#578522 - 16/05/2006 12:37 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Quote:

Tak wiec zrobmy liste zyczen, lista specyficzna bo i forum specjalistyczne, dopisujcie dalsze :
1. Rasiak zostaje krolem strzelcow, Polska w 1/4 finalu kurs 95

To ja napiszę!
2. Rasiak zostaje królem strzelców i kupuje go Arsenal za Heńka, który odchodzi do Barcelony kurs 1.01

Do góry
#578523 - 16/05/2006 12:37 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Adam de R Offline
journeyman

Pamietam jak przed misrzostwami we Fracji byłem w Paryżu i rozmawialiśmy z miejscowymi kto będzie mistrzem świata. Padały dokładnie takie same stwierdzenia jak teraz tutaj. Narzekanie było na calą reprezentacje a gadka, że dostali się do finałow tylko dlatego, że byli gospodarzami była na porządku dziennym. Pamiętam też jak 4 lata temu jeszcze przed mistrzostwami wszyscy w finale widzieli Argentyne a o słabiutkiej Brazyli, ktra rzutem na taśmę się załapał na MŚ nikt nie pamietał.

Do góry
#578524 - 16/05/2006 12:48 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Quote:

Pamietam jak przed misrzostwami we Fracji byłem w Paryżu i rozmawialiśmy z miejscowymi kto będzie mistrzem świata. Padały dokładnie takie same stwierdzenia jak teraz tutaj. Narzekanie było na calą reprezentacje a gadka, że dostali się do finałow tylko dlatego, że byli gospodarzami była na porządku dziennym. Pamiętam też jak 4 lata temu jeszcze przed mistrzostwami wszyscy w finale widzieli Argentyne a o słabiutkiej Brazyli, ktra rzutem na taśmę się załapał na MŚ nikt nie pamietał.

Ale Francja wtedy grala dosyc dobrze. I mieli dobrych zawodnikow. Bo przeciez u nas jest zupelnie inaczej. Chyba nie ma sensu porownywac Mili z Zidanem.

Do góry
#578525 - 16/05/2006 12:50 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Rysio Ochudzki Offline
Carpal Tunnel

Wiecie może jakie były kursy u buków na to ,że pojada takie gwiazdy jak Mila itp???????????????????????????//

Do góry
#578526 - 16/05/2006 12:52 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Rysio Ochudzki Offline
Carpal Tunnel

http://mundial.onet.pl/0,1247843,1323408,wiadomosc.html

i macie Rasiaka w pierwszej "11" kurwa mać !!!!!!

Do góry
#578527 - 16/05/2006 13:01 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Ponoć te forum ma być najlepszym forum bukmacherskim w Polsce
Ale jak czytam niektóre wypowiedzi, to odnosze wrażenie, że Mecz.pl to PRAWIE jak Forum

Mi się rzuca w oczy przede wszystkim to, że Janas zabiera za mało napastników ( zobaczcie Niemców )
Ja trzeba będzie gonić wynik, to okaże się, że nie będzie kim grać w ataku, choć Smolarek moze zagrać z przodu

Teraz po kolei
Ci bramkarze, których zabiera Janas, akurat sobie poradzą
Ja decyzji Janasa jednak nie rozumiem, a to głównie dlatego, że Borus to jest w tej chwili pierwszy szmaciarz RP.
Gdyby Janas sugerował się formą to Jurek Dudek, pomimo że nie gra, jest w lepszej formie
Dla mnie bramkarzem numer 1 jest Tomek Kuszczak i liczę, że to on będzie bronić

Obrońcy
Choć Kłos nie jest w najwyższej formie, to i tak jest lepszy od Dudki
Kłos może grać na prawej pomocy - tam grał u Engela
Gancarczyka widziałem dwa razy i to za mało
Lepszy byłby Piechniak, którego nikt nie zauważył
Cieszę się, że nie jedzie Rząsa
Można dyskutować o formie Bąka czy Lewandowskiego, ale lepszych nie mamy

Pomoc
Giza jedzie na wycieczkę, bo nie wierzę, by zagrał
Będzie nosić torbę Rasiakowi
W to miejsce mogłby pojechać napastnik: Franek albo Sosin
Każdy z nich bardziej by się przydał od turysty
Jeśli już to lepszy jest Iwański
Mila też jedzie niezasłużenie, ale trudno wskazać dublera dla Szymkowiaka, bo takiego się nie dorobiliśmy
Gorawski i Kosa dobre kandydatury
Tak jak Krzynek

Atak
Brożek - bardzo dobry wybór
Rasiak - wielu śmieje się z niego, ale lepszego nie ma grającego w ten sposób
Zurawski poza dyskusją

Jeleń - za co?
Strzelił parę bramek w cienkiej lidze, podatny na kontuzje, bez kondycji.
Na bocznej pomocy go nie widzę, bo tam trzeba harować od linii końcowej do linni końcowej i umieć bronić
( to potrafi Gorawski i coraz lepiej Kosowski )

Cieszę się, że nie jedzie Niedzielan ( nie ma za co )
Lepszy byłby Sagan, ale Sagan to też nie jest jakiś supersnajper

Za Gizę - Franek
Za Jelenia - Sosin albo Piechna, bo trzeba nam zawodników, którzy strzelają bramki systematycznie
A tacy to Żuraw, Sosin, Piechna i Rasiak
+ do tego młodzi Smolarek i Brożek

Franek sam jest sobie winnien, bo ostatnią bramkę strzelił w zeszłym roku w Elche
Mundial to nie jest dobry czas na przełamywanie się
Ale mogł pojechać

Do góry
#578528 - 16/05/2006 13:07 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Quote:

Mi się rzuca w oczy przede wszystkim to, że Janas zabiera za mało napastników ( zobaczcie Niemców )
Ja trzeba będzie gonić wynik, to okaże się, że nie będzie kim grać w ataku, choć Smolarek moze zagrać z przodu

Hiszpanie wzieli tylko trzech napastnikow.

Wazne zeby byli w skladzie pomocnicy potrafiacy strzelac bramki. U nas sa to Szymkowiak, Smolarek, Krzynowek czasem cos i Kosa ustrzeli wiec nie jest tak najgorzej

Do góry
#578529 - 16/05/2006 13:12 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2002
Franek bez formy i bez formy a kiedy mial ja Rasiak.Dziesiec miesiecy bez bramki dla reprezentacji i teraz dopiero sie przelamal z amatorami,jakbysmy teraz grali sparing z Chrwacja albo z Kolumbia to pewnie janas nie mialby zadnego argumentu zeby wziac rasiaka,no ale pewnie dlatego wlasnie teraz grali z Wyspami Owczymi,janosik wszystko dobrze przemyslal,skubany jeden

Do góry
Strona 7 z 12 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08