#578511 - 16/05/2006 11:21
Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
|
journeyman
Meldunek: 12/04/2006
|
Quote:
Nie wierze to chyba jakiś żart,albo pryma aprilis 
Kogo ten debil kurwa powołał 
Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki?? Dudek nie jedzie?? 
Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp? Przecież oni nie mają pojęcia o futbolu na wyższym poziomie?
Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok???
I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo
Widać facet że jesteś ekspertem od piłki co ty za ligi oglądasz albańską i rumuńską ?? Już nikt nie pamięta jak sagan w legi pieprzył 100 po 100 ??
|
Do góry
|
|
|
|
#578513 - 16/05/2006 11:26
|
addict
Meldunek: 04/08/2005
|
Quote:
HMMM a gdyby tak któryś z zawodników (Rasiak , Mila lub Gorawski )złapali na "nieszczęscie" kontuzję to byłaby mozliwość powołania dodatkowego zawodnika w "zamian "?????
tak. Franka bez formy 
|
Do góry
|
|
|
|
#578515 - 16/05/2006 11:44
|
addict
Meldunek: 04/08/2005
|
Quote:
Lepszy Franek bez formy niz Rasiak ktory w kadrze nigdy jej nie mial. Co Rasiak oprocz goli w meczach towarzyskich zrobil dla kadry? Wielokrotnie tylko przeszkadzal innym zawodnikom w grze
dlatego odpowiedź na pytanie była taka a nie inna 
|
Do góry
|
|
|
|
#578516 - 16/05/2006 12:05
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Lepszy Franek bez formy niz Rasiak ktory w kadrze nigdy jej nie mial. Co Rasiak oprocz goli w meczach towarzyskich zrobil dla kadry? Wielokrotnie tylko przeszkadzal innym zawodnikom w grze
To jest bardzo trafne podsumowanie wyczynow Rasialdinho  Niech gra z powodzeniem na wyspach w nizszych rozgrywkach bo w wyzszych udowodnil ze jest dretwy tak samo jak w reprezentacji  Nic do niego nie mam i nie zycze mu kontuzji ani niczego podobnego, wiec pozostaje mu zyczyc zeby takim jak ja zamknal usta i zostal np krolem strzelcow, zarzekam sie ze publicznie odszczekam wszystko co zlego o nim naskrobalem , oczywiscie jesli beda to bramki dajace awans z grupy, a nie 10 bramek w meczu o nic:P Tak mu dopomoz Bog!
|
Do góry
|
|
|
|
#578518 - 16/05/2006 12:18
|
journeyman
|
Quote:
Gorzej, ze wiekszosc co krytykuje nie za bardzo potrafi kopnac pilke albo dla przykladu zrobic 10 zonglerek
A o trenerce to wie tylko z menedzera, ale jak to sie mowi, wszytsko w teorii jest piekne i latwe.

No co ty nie wiesz,że w tym kraju każdy się rodzi lekarzem, ekonomistom i trenerem reprezentacji w jednej osobie 
|
Do góry
|
|
|
|
#578521 - 16/05/2006 12:29
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
Gorzej, ze wiekszosc co krytykuje nie za bardzo potrafi kopnac pilke albo dla przykladu zrobic 10 zonglerek
A o trenerce to wie tylko z menedzera, ale jak to sie mowi, wszytsko w teorii jest piekne i latwe.

No co ty nie wiesz,że w tym kraju każdy się rodzi lekarzem, ekonomistom i trenerem reprezentacji w jednej osobie
Przesadzacie;-) wiadomo, ilu kibicow tyle skladow ale tez z drugiej strony wspolczuje Janosikowi bo wybor mial ograniczony, nasz krajowy Ronaldinho nie ma chyba odpowiednika w jakiejkolwiek reprezentacji i moze Janas to bierze za dobra monete?? nikt nie bedzie potrafil zrozumiec co za zadanie ma ten tajemniczy jegomosc, a to przeciez chodzi o to zeby sie platal po polu karnym i dal sie trafic w drewniany czajnik i moze cos wpadnie "z partyznata" 
Powaznie to ja naprawde zycze zeby Drewninho strzelil tuzin bramek, zostal krolem strzelcow i co tylko, tylko ze znajac zycie sa to moje pobozne zyczenia, sklad juz jest podany i my mozemy tylko sobie ponarzekac, a tu nie ma co tylko trzeba chlopakom duzo szczescia zyczyc, trzymac kciuki i dac im swiety spokoj do pierwszego meczu 
Tak wiec zrobmy liste zyczen, lista specyficzna bo i forum specjalistyczne, dopisujcie dalsze : 1. Rasiak zostaje krolem strzelcow, Polska w 1/4 finalu kurs 95
|
Do góry
|
|
|
|
#578522 - 16/05/2006 12:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Quote:
Tak wiec zrobmy liste zyczen, lista specyficzna bo i forum specjalistyczne, dopisujcie dalsze : 1. Rasiak zostaje krolem strzelcow, Polska w 1/4 finalu kurs 95
To ja napiszę! 2. Rasiak zostaje królem strzelców i kupuje go Arsenal za Heńka, który odchodzi do Barcelony kurs 1.01
|
Do góry
|
|
|
|
#578523 - 16/05/2006 12:37
|
journeyman
|
Pamietam jak przed misrzostwami we Fracji byłem w Paryżu i rozmawialiśmy z miejscowymi kto będzie mistrzem świata. Padały dokładnie takie same stwierdzenia jak teraz tutaj. Narzekanie było na calą reprezentacje a gadka, że dostali się do finałow tylko dlatego, że byli gospodarzami była na porządku dziennym. Pamiętam też jak 4 lata temu jeszcze przed mistrzostwami wszyscy w finale widzieli Argentyne a o słabiutkiej Brazyli, ktra rzutem na taśmę się załapał na MŚ nikt nie pamietał.
|
Do góry
|
|
|
|
#578524 - 16/05/2006 12:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
Quote:
Pamietam jak przed misrzostwami we Fracji byłem w Paryżu i rozmawialiśmy z miejscowymi kto będzie mistrzem świata. Padały dokładnie takie same stwierdzenia jak teraz tutaj. Narzekanie było na calą reprezentacje a gadka, że dostali się do finałow tylko dlatego, że byli gospodarzami była na porządku dziennym. Pamiętam też jak 4 lata temu jeszcze przed mistrzostwami wszyscy w finale widzieli Argentyne a o słabiutkiej Brazyli, ktra rzutem na taśmę się załapał na MŚ nikt nie pamietał.
Ale Francja wtedy grala dosyc dobrze. I mieli dobrych zawodnikow. Bo przeciez u nas jest zupelnie inaczej. Chyba nie ma sensu porownywac Mili z Zidanem.
|
Do góry
|
|
|
|
#578526 - 16/05/2006 12:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1323408,wiadomosc.html i macie Rasiaka w pierwszej "11" kurwa mać !!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#578527 - 16/05/2006 13:01
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Ponoć te forum ma być najlepszym forum bukmacherskim w Polsce Ale jak czytam niektóre wypowiedzi, to odnosze wrażenie, że Mecz.pl to PRAWIE jak Forum
Mi się rzuca w oczy przede wszystkim to, że Janas zabiera za mało napastników ( zobaczcie Niemców ) Ja trzeba będzie gonić wynik, to okaże się, że nie będzie kim grać w ataku, choć Smolarek moze zagrać z przodu
Teraz po kolei Ci bramkarze, których zabiera Janas, akurat sobie poradzą Ja decyzji Janasa jednak nie rozumiem, a to głównie dlatego, że Borus to jest w tej chwili pierwszy szmaciarz RP. Gdyby Janas sugerował się formą to Jurek Dudek, pomimo że nie gra, jest w lepszej formie Dla mnie bramkarzem numer 1 jest Tomek Kuszczak i liczę, że to on będzie bronić
Obrońcy Choć Kłos nie jest w najwyższej formie, to i tak jest lepszy od Dudki Kłos może grać na prawej pomocy - tam grał u Engela Gancarczyka widziałem dwa razy i to za mało Lepszy byłby Piechniak, którego nikt nie zauważył Cieszę się, że nie jedzie Rząsa Można dyskutować o formie Bąka czy Lewandowskiego, ale lepszych nie mamy
Pomoc Giza jedzie na wycieczkę, bo nie wierzę, by zagrał Będzie nosić torbę Rasiakowi W to miejsce mogłby pojechać napastnik: Franek albo Sosin Każdy z nich bardziej by się przydał od turysty Jeśli już to lepszy jest Iwański Mila też jedzie niezasłużenie, ale trudno wskazać dublera dla Szymkowiaka, bo takiego się nie dorobiliśmy Gorawski i Kosa dobre kandydatury Tak jak Krzynek
Atak Brożek - bardzo dobry wybór Rasiak - wielu śmieje się z niego, ale lepszego nie ma grającego w ten sposób Zurawski poza dyskusją
Jeleń - za co? Strzelił parę bramek w cienkiej lidze, podatny na kontuzje, bez kondycji. Na bocznej pomocy go nie widzę, bo tam trzeba harować od linii końcowej do linni końcowej i umieć bronić ( to potrafi Gorawski i coraz lepiej Kosowski )
Cieszę się, że nie jedzie Niedzielan ( nie ma za co ) Lepszy byłby Sagan, ale Sagan to też nie jest jakiś supersnajper
Za Gizę - Franek Za Jelenia - Sosin albo Piechna, bo trzeba nam zawodników, którzy strzelają bramki systematycznie A tacy to Żuraw, Sosin, Piechna i Rasiak + do tego młodzi Smolarek i Brożek
Franek sam jest sobie winnien, bo ostatnią bramkę strzelił w zeszłym roku w Elche Mundial to nie jest dobry czas na przełamywanie się Ale mogł pojechać
|
Do góry
|
|
|
|
#578528 - 16/05/2006 13:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Quote:
Mi się rzuca w oczy przede wszystkim to, że Janas zabiera za mało napastników ( zobaczcie Niemców ) Ja trzeba będzie gonić wynik, to okaże się, że nie będzie kim grać w ataku, choć Smolarek moze zagrać z przodu
Hiszpanie wzieli tylko trzech napastnikow.
Wazne zeby byli w skladzie pomocnicy potrafiacy strzelac bramki. U nas sa to Szymkowiak, Smolarek, Krzynowek czasem cos i Kosa ustrzeli wiec nie jest tak najgorzej
|
Do góry
|
|
|
|
|
|