#578390 - 15/05/2006 18:31
Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Bramkarze: Artur Boruc, Tomasz Kuszczak, Lukasz Fabianski
obroncy: Jacek Bąk, Marcin Baszczynski, Michal Zewlakow, Mariusz Jop, Seweryn Garncarczyk, Mariusz Lewandowski, Dariusz Dudka,
pomocnicy: Euzebiusz Smolarek, Kamil Kosowski, Jacek Krzynowek Sebastian Mila, Miroslaw Szymkowiak, Radoslaw Sobolewski, Arkadiusz Radomski, Damian Gorawski, Piotr Giza,
napastnicy: Maciej Zurawski, Grzegorz Rasiak, Ireneusz Jelen, Pawel Brozek
No to Janosik nam pogral na nosie, ale wg mnie ogolnie calkiem niezle, postawil raczej na mlodych i miejmy nadzieje ze ci mu sie odwdziecza, a nam zapewnia troche wiecej niz 3 mecze emocji;-)
...zeby nie ten Rasiak
|
Do góry
|
|
|
|
#578392 - 15/05/2006 18:43
Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Trzymam kciuki za Jelenia, widać że może wiele osiągnąć, duży talent.
|
Do góry
|
|
|
|
#578393 - 15/05/2006 18:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Quote:
Seweryn Garncarczyk
Kto to jest? Bo szczerze mówiąc nie wiem...
|
Do góry
|
|
|
|
#578395 - 15/05/2006 18:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/11/2002
|
Quote:
Trzymam kciuki za Jelenia, widać że może wiele osiągnąć, duży talent.
Talent ???? Jaki talent że strzela w naszej nędznej lidze???!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#578396 - 15/05/2006 18:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Nie powołać Dudka czy Frankowskiego to dla mnie wielkie nieporozumienie! Jak w kadrze mogą znaleźć się zawodnicy, którzy nie zagrali nawet minuty w eliminacjach do tych mistrzostw, którzy nie pracowali na sukces całej reprezentacji?Jak Janas mógł zapomnieć o Frankowskim, który zdobył dla nas tyle ważnych bramek, dla którego to była ostatnia szansa pokazanie się? Moim zdaniem już możemy stawiać na porażki Polaków w grupie.
I tutaj popełniasz podstawowy błąd w swoim toku rozumowania.
Jakie to ma znaczenie kto grał w eliminacjach a kto nie? Kto zapewnił reprezentacji awans, a kto eliminacje oglądał w TV?
Liczy się aktualna forma !!! Na Munial nie jedzie się za zasługi !!!
Brawo panie trenerze za odwage 
|
Do góry
|
|
|
|
#578397 - 15/05/2006 18:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Nie wierze to chyba jakiś żart,albo pryma aprilis  Kogo ten debil kurwa powołał  Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki?? Dudek nie jedzie??  Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp? Przecież oni nie mają pojęcia o futbolu na wyższym poziomie? Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok??? I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo 
|
Do góry
|
|
|
|
#578398 - 15/05/2006 18:54
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Quote:
Seweryn Garncarczyk
Gra w lidze ukrainskiej, absolutny debiutant jesli chodzi kadre, sam mowil , ze mysli o nastepnym euro a nie o MS 
|
Do góry
|
|
|
|
#578399 - 15/05/2006 18:56
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Nie wierze to chyba jakiś żart,albo pryma aprilis 
Kogo ten debil kurwa powołał 
Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki?? Dudek nie jedzie?? 
Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp? Przecież oni nie mają pojęcia o futbolu na wyższym poziomie?
Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok???
I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo
brakiem dudka i przede wszytkim frankomwsiego tez jestem zaskoczony, ale spojz na ekipe niemiec, Klinsman tez zaskoczyl wielu swoja decyzja
|
Do góry
|
|
|
|
#578400 - 15/05/2006 18:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003
|
Quote:
Quote:
Nie powołać Dudka czy Frankowskiego to dla mnie wielkie nieporozumienie! Jak w kadrze mogą znaleźć się zawodnicy, którzy nie zagrali nawet minuty w eliminacjach do tych mistrzostw, którzy nie pracowali na sukces całej reprezentacji?Jak Janas mógł zapomnieć o Frankowskim, który zdobył dla nas tyle ważnych bramek, dla którego to była ostatnia szansa pokazanie się? Moim zdaniem już możemy stawiać na porażki Polaków w grupie.
I tutaj popełniasz podstawowy błąd w swoim toku rozumowania.
Jakie to ma znaczenie kto grał w eliminacjach a kto nie? Kto zapewnił reprezentacji awans, a kto eliminacje oglądał w TV?
Liczy się aktualna forma !!! Na Munial nie jedzie się za zasługi !!!
Brawo panie trenerze za odwage
OK tomo, możemy pójść Twoim tokiem rozumowania...tak, więc wymień mi zawodników w formie bo chyba nie powiesz, że są to Rasiak, Brożek, Smolarek, Mila, Gorawski czy Kosowski? Czekam na odpowiedź.
|
Do góry
|
|
|
|
#578401 - 15/05/2006 18:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2006
|
Quote:
Nie wierze to chyba jakiś żart,albo pryma aprilis 
Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki?? Dudek nie jedzie?? 
Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp? Przecież oni nie mają pojęcia o futbolu na wyższym poziomie?
Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok???
I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo
Kuszczak nie powąchał wielkiej piłki a Jeleń ledwo radzi sobie w Lidze Gratuluje 
|
Do góry
|
|
|
|
#578403 - 15/05/2006 18:59
|
addict
Meldunek: 01/07/2005
|
Quote:
Widzialem wiele meczy Premiership z udzialem Kuszczaka i powiem Ci tylko ze bardzo sie co do tego chlopaka mylisz...
Na dzis to dla mnie zdecydowany nr.1 jesli chodzi onasza bramke
|
Do góry
|
|
|
|
#578404 - 15/05/2006 18:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Seweryn Garncarczyk
Gra w lidze ukrainskiej, absolutny debiutant jesli chodzi kadre, sam mowil , ze mysli o nastepnym euro a nie o MS
Metalist Charków czy coś podobnego, trzy lata temu grał w Hetmanie Zamość... :|, nie ma to jak doswiadczony gracz, z pewnoscia bedzie podpora naszej reprezentacji na MS... 
|
Do góry
|
|
|
|
#578405 - 15/05/2006 19:03
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Meldunek: 29/07/2005
|
 Jestem zaskoczony...  in plus oczywiscie  Brak Dudka -  Jesli sie nie gra w klubie to szlaban na mudnial jak najbardziej. Fabianski i Kuszczak -  Niech mlodzi jada zdobywac doswiadczenie, bo bez watpienia sa to najlepsi nasi bramkarze (razem z Borucem) Garncarczyk -  Mi osobiscie sie bardzo podoba gra tego zawodnika. Czesto wlacza sie do akcji ofensywnych, podaje, dosrodkowywuje. Do tego ukrainskie zaciecie  Tego nam trzeba  Brak Kłosa -  Lewandowski -  Brak Franka -  Dlaczego ?  Niemoc strzelecka nie bedzie trwala wiecznie. Franek+Zuraw+Szymek... ehh tak widzialem to. Szkoda. Jelen - mi sie bardziej on podoba na prawej pomocy. Moglby go Janas powolac jako pomocnika i zwolniloby sie miejsce dla Franka. Ale decyzja o powolaniu Jelonka jak najbardziej  Brozek -  Przyszlosc polskiej piłki. Rasiak - kwestia przyzwyczajenia  Mimo 2 bramek z owcami dalej uwazam, ze jego miejsce to 2 liga angielska a nie mundial. Podsumowując - Swietna decyzja Janasa o odmłodzeniu reprezentacji. Niech sie promuja na mundialu młodzi i głodni sukcesów. Brawo Janas 
|
Do góry
|
|
|
|
#578408 - 15/05/2006 19:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Wielu z Was ulega dziennikarzom - "ekspertom" piłki ,którzy kreują polskie gwiazdy. To Janas jest trenerem...to Janas jeździł z piłkarzami na zgrupowania...to Janas wie który teraz jest w jakiej formie...a nie "dziennikarze"...
Brawo Janas ,masz u mnie 100% poparcia...
Ile Ci dali, Kasiasty ile Ci dali ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#578409 - 15/05/2006 19:08
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Meldunek: 29/07/2005
|
Quote:
Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki??
Kuszczak ostatnimi czasy więcej wącha wielkiej piłki niż Dudek i wogole kazdy inny polski bramkarz 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|