Strona 1 z 12 1 2 3 ... 11 12 >
Opcje tematu
#578390 - 15/05/2006 18:31 Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Bramkarze:
Artur Boruc, Tomasz Kuszczak, Lukasz Fabianski

obroncy:
Jacek Bąk, Marcin Baszczynski, Michal Zewlakow, Mariusz Jop, Seweryn Garncarczyk, Mariusz Lewandowski, Dariusz Dudka,

pomocnicy:
Euzebiusz Smolarek, Kamil Kosowski, Jacek Krzynowek Sebastian Mila, Miroslaw Szymkowiak, Radoslaw Sobolewski, Arkadiusz Radomski, Damian Gorawski, Piotr Giza,

napastnicy:
Maciej Zurawski, Grzegorz Rasiak, Ireneusz Jelen, Pawel Brozek

No to Janosik nam pogral na nosie, ale wg mnie ogolnie calkiem niezle, postawil raczej na mlodych i miejmy nadzieje ze ci mu sie odwdziecza, a nam zapewnia troche wiecej niz 3 mecze emocji;-)

...zeby nie ten Rasiak

Do góry
Bonus: Unibet
#578391 - 15/05/2006 18:40 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Seweryn Garncarczyk

Do góry
#578392 - 15/05/2006 18:43 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Alphabet Offline
enthusiast

Meldunek: 05/04/2006
Trzymam kciuki za Jelenia, widać że może wiele osiągnąć, duży talent.

Do góry
#578393 - 15/05/2006 18:50 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Quote:

Seweryn Garncarczyk

Kto to jest? Bo szczerze mówiąc nie wiem...

Do góry
#578394 - 15/05/2006 18:50 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
mario 88 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/08/2003
Nie powołać Dudka czy Frankowskiego to dla mnie wielkie nieporozumienie! Jak w kadrze mogą znaleźć się zawodnicy, którzy nie zagrali nawet minuty w eliminacjach do tych mistrzostw, którzy nie pracowali na sukces całej reprezentacji?Jak Janas mógł zapomnieć o Frankowskim, który zdobył dla nas tyle ważnych bramek, dla którego to była ostatnia szansa pokazanie się? Moim zdaniem już możemy stawiać na porażki Polaków w grupie.

Do góry
#578395 - 15/05/2006 18:50 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
DANI1927 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/11/2002
Quote:

Trzymam kciuki za Jelenia, widać że może wiele osiągnąć, duży talent.

Talent ???? Jaki talent że strzela w naszej nędznej lidze???!!!

Do góry
#578396 - 15/05/2006 18:52 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Quote:

Nie powołać Dudka czy Frankowskiego to dla mnie wielkie nieporozumienie! Jak w kadrze mogą znaleźć się zawodnicy, którzy nie zagrali nawet minuty w eliminacjach do tych mistrzostw, którzy nie pracowali na sukces całej reprezentacji?Jak Janas mógł zapomnieć o Frankowskim, który zdobył dla nas tyle ważnych bramek, dla którego to była ostatnia szansa pokazanie się? Moim zdaniem już możemy stawiać na porażki Polaków w grupie.

I tutaj popełniasz podstawowy błąd w swoim toku rozumowania.

Jakie to ma znaczenie kto grał w eliminacjach a kto nie? Kto zapewnił reprezentacji awans, a kto eliminacje oglądał w TV?

Liczy się aktualna forma !!! Na Munial nie jedzie się za zasługi !!!

Brawo panie trenerze za odwage

Do góry
#578397 - 15/05/2006 18:53 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Nie wierze to chyba jakiś żart,albo pryma aprilis

Kogo ten debil kurwa powołał

Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki??
Dudek nie jedzie??

Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp?
Przecież oni nie mają pojęcia o futbolu na wyższym poziomie?

Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok???

I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo

Do góry
#578398 - 15/05/2006 18:54 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Quote:

Quote:

Seweryn Garncarczyk

Gra w lidze ukrainskiej, absolutny debiutant jesli chodzi kadre, sam mowil , ze mysli o nastepnym euro a nie o MS

Do góry
#578399 - 15/05/2006 18:56 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Quote:

Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki??
Dudek nie jedzie??

Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp?

Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok???

I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo

brakiem dudka i przede wszytkim frankomwsiego tez jestem zaskoczony, ale spojz na ekipe niemiec, Klinsman tez zaskoczyl wielu swoja decyzja

Do góry
#578400 - 15/05/2006 18:57 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
mario 88 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/08/2003
Quote:

Quote:

I tutaj popełniasz podstawowy błąd w swoim toku rozumowania.

Jakie to ma znaczenie kto grał w eliminacjach a kto nie? Kto zapewnił reprezentacji awans, a kto eliminacje oglądał w TV?

Liczy się aktualna forma !!! Na Munial nie jedzie się za zasługi !!!

Brawo panie trenerze za odwage

OK tomo, możemy pójść Twoim tokiem rozumowania...tak, więc wymień mi zawodników w formie bo chyba nie powiesz, że są to Rasiak, Brożek, Smolarek, Mila, Gorawski czy Kosowski? Czekam na odpowiedź.

Do góry
#578401 - 15/05/2006 18:58 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
Quote:

Dudek nie jedzie??

Kuszczak nie powąchał wielkiej piłki a Jeleń ledwo radzi sobie w Lidze Gratuluje

Do góry
#578402 - 15/05/2006 18:58 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
alfa Online   content
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2005
Dudka, Mila, Giza, Brozek i Rasiak wg. mnie to nieporozumienie reszta ok
oczywiscie bez wzgledu na to kto jedzie bede kibicowal kazdemu z nich

Do góry
#578403 - 15/05/2006 18:59 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
jacuś Offline
addict

Meldunek: 01/07/2005
Quote:

Dudek nie jedzie??

Widzialem wiele meczy Premiership z udzialem Kuszczaka i powiem Ci tylko ze bardzo sie co do tego chlopaka mylisz...

Na dzis to dla mnie zdecydowany nr.1 jesli chodzi onasza bramke

Do góry
#578404 - 15/05/2006 18:59 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Quote:

Quote:

Quote:

Seweryn Garncarczyk

Gra w lidze ukrainskiej, absolutny debiutant jesli chodzi kadre, sam mowil , ze mysli o nastepnym euro a nie o MS

Metalist Charków czy coś podobnego, trzy lata temu grał w Hetmanie Zamość... :|, nie ma to jak doswiadczony gracz, z pewnoscia bedzie podpora naszej reprezentacji na MS...

Do góry
#578405 - 15/05/2006 19:03 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"

Meldunek: 29/07/2005

Jestem zaskoczony... in plus oczywiscie

Brak Dudka - Jesli sie nie gra w klubie to szlaban na mudnial jak najbardziej.

Fabianski i Kuszczak - Niech mlodzi jada zdobywac doswiadczenie, bo bez watpienia sa to najlepsi nasi bramkarze (razem z Borucem)

Garncarczyk - Mi osobiscie sie bardzo podoba gra tego zawodnika. Czesto wlacza sie do akcji ofensywnych, podaje, dosrodkowywuje. Do tego ukrainskie zaciecie Tego nam trzeba

Brak Kłosa -

Lewandowski -

Brak Franka - Dlaczego ? Niemoc strzelecka nie bedzie trwala wiecznie. Franek+Zuraw+Szymek... ehh tak widzialem to. Szkoda.

Jelen - mi sie bardziej on podoba na prawej pomocy. Moglby go Janas powolac jako pomocnika i zwolniloby sie miejsce dla Franka. Ale decyzja o powolaniu Jelonka jak najbardziej

Brozek - Przyszlosc polskiej piłki.

Rasiak - kwestia przyzwyczajenia Mimo 2 bramek z owcami dalej uwazam, ze jego miejsce to 2 liga angielska a nie mundial.

Podsumowując - Swietna decyzja Janasa o odmłodzeniu reprezentacji. Niech sie promuja na mundialu młodzi i głodni sukcesów.

Brawo Janas

Do góry
#578406 - 15/05/2006 19:04 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
panKa$a Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/02/2005
Wielu z Was ulega dziennikarzom - "ekspertom" piłki ,którzy kreują polskie gwiazdy. To Janas jest trenerem...to Janas jeździł z piłkarzami na zgrupowania...to Janas wie który teraz jest w jakiej formie...a nie "dziennikarze"...

Brawo Janas ,masz u mnie 100% poparcia...

Do góry
#578407 - 15/05/2006 19:04 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Lewandowski, Dudka, Mila, Radomski, Gorawski, Giza....za jakie grzechy? Jedyna nadzieja w tym, że Sebastian będzie chciał coś strzelic nie rafi w piłke i jakoś przypadkowa ta wtoczy się do bramki. Z przodu też nie widze zbyt wiele szans dla nas...Żurawski z Rasiakiem? Parodia. 3 tygodnie na zgranie "nowej" reprezentacji, troche mało

Do góry
#578408 - 15/05/2006 19:06 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Quote:

Wielu z Was ulega dziennikarzom - "ekspertom" piłki ,którzy kreują polskie gwiazdy. To Janas jest trenerem...to Janas jeździł z piłkarzami na zgrupowania...to Janas wie który teraz jest w jakiej formie...a nie "dziennikarze"...

Brawo Janas ,masz u mnie 100% poparcia...

Ile Ci dali, Kasiasty ile Ci dali ?

Do góry
#578409 - 15/05/2006 19:08 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"

Meldunek: 29/07/2005
Quote:

Kuszczak ostatnimi czasy więcej wącha wielkiej piłki niż Dudek i wogole kazdy inny polski bramkarz

Do góry
Strona 1 z 12 1 2 3 ... 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08