Loony tak biegasz od buka do buka zagotowany, ze świecącymi oczami wracasz w pospiechu by poprosic o komentarze. Czasem zamiast biegać jak szalony, poswięc chwile na przeczytaniu paru informacji na jego temat, skąd pochodzi, gdzie jest zarejestrowany, czy nalezy do jakis organizacji, póxniej spróbuj dodac kluczowe słowo do wyszukiwarki

Nie są to złośliwości z mojej strony, ale dobra rada, żebys wiedział gdzie konkretnie klikasz confirm po wypełnieniu formularza

W tym nie pomoze najlepsze forum, kazdy gracz jest inny, jak i też zanim zadasz pytanie o buka który "wydaje Ci się ok", napisz dlaczego ok.
Nie mam tam konta, zagladnąłem tam teraz na chwilę. Od strony prawnej buk wygląda solidnie, biura w normalnych krajach, Anglia/Szwecja coś a'la Betsson zdaje się, reszta jak niżej, szczególnie ważny jest IBAS w razie kłopotów mozna bez problemu się do nich odwołać, miłe wrażenie robi reż Royal BoS. Nie bałbym się tam zdeponować pieniedzy, jednak jako, że nie do konca jest to buk, a platforma wymiany kursów są malutkie obroty, na bonus wystarczy, ale na grę już nie. Moze kiedyś. Zdecydowanie lepsza jednak jest to pozycja od Libebetting.com tu przynajmniej widać jakie stawki do zagrania są dostepne, tam czasem 24h trzeba było czekać aż bedzie mozna kupic zaklad po wystawionych kursach.
-----------------------------------------------------
"Supporterbet Limited holds a UK bookmaker’s license and collaborates with the Royal Bank of Scotland, PricewaterhouseCoopers as well as Visa and MasterCard, Neteller and the
Independent Betting Arbitration Service. Supporterbet Limited is based in London and Stockholm."
----------------------------------------------------
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=supporterbet&btnG=Szukaj&lr=