|  
| 
| 
| 
| #5575825 - 05/10/2012 21:27  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: Irek] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/03/2004
 | 
Ja bym go sprzedał od razu gdybym był właścicielem póki dają dużą kasę. Coś czuje że może się powtórzyć przypadek Barriosa gdy włodarze nie wyczuli momentu na piękny zarobek. A Lewy cóż, czytałem że nie czuje się zmartwiony zmarnowaną setką...
Reus  miał  również 100   po podaniu Levego  i też się jakoś nie łamie .... co się łamać  Lewy zrobił wszystko jak trzeba  brakło trochę szczęścia . Jak by się miał przejmować i łamać po każdym pudle  to  dawno by już siedział  u lekarza na głowe    .Fakt  szkoda   tego remisu  bo BVB zasłużyło  na  wygraną  ,ale z taką grą  to i real zdrowo postraszą a może i ograją .  Lewy bedzie miał jeszcze okazje  do trafienia w LM  i myślę ze to uczyni . |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5575850 - 05/10/2012 21:56  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: raiders_] |  
|   Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek:  24/11/2003
 | 
Ja bym go sprzedał od razu gdybym był właścicielem póki dają dużą kasę. Coś czuje że może się powtórzyć przypadek Barriosa gdy włodarze nie wyczuli momentu na piękny zarobek. A Lewy cóż, czytałem że nie czuje się zmartwiony zmarnowaną setką...
Reus  miał  również 100   po podaniu Levego  i też się jakoś nie łamie .... co się łamać  Lewy zrobił wszystko jak trzeba  brakło trochę szczęścia . Jak by się miał przejmować i łamać po każdym pudle  to  dawno by już siedział  u lekarza na głowe    .Fakt  szkoda   tego remisu  bo BVB zasłużyło  na  wygraną  ,ale z taką grą  to i real zdrowo postraszą a może i ograją .  Lewy bedzie miał jeszcze okazje  do trafienia w LM  i myślę ze to uczyni . Ograć Real... hmm, założe się o paczkę orzeszków, że nie ma bata. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5576270 - 06/10/2012 01:41  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: Biszop] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/03/2004
 | 
 Ograć Real...
 hmm,
 założe się o paczkę orzeszków, że nie ma bata.
To samo było pisane /mówione o przed meczem z City ... MC miało się przejechać  po BVB ,aguero miał strzelić min 2 bamy ,MC wygrać 4-1 .....   o mały włos to MC  wjebało by 1-4     .Więc nie dziel skóry ... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5827390 - 07/04/2013 20:04  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: Conrad] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/05/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5827477 - 07/04/2013 20:54  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   enthusiast

Meldunek:  03/03/2013
 | 
Jeśli nie będzie miał przynajmniej 6 mionów euro na kontrakcie to nie ma mowy żeby został. Borussia zarobiła w tym sezonie w LM 60 mln euro więc mogą mu dać kontrakt na 5 lat na poziomie 7-8 mln euro za sezon. Stać ich na to, ale do tego nie dojdzie. Lewy idiotą nie jest i nie zostanie w klubie w którym go nie doceniają. Gość zostaje wybrany piłkarzem sezonu, a w tym roku chyba pewny tytuł króla strzelców i ma zarabiać mniej niż ten boiskowy samolub Goetze tylko dlatego, że nie jest Niemcem tylko jest Polakiem? Gdyby nie dali mi tam na sezon minimum 6 mln euro to spierdalałbym stamtąd i to nawet do Bayernu. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5827648 - 07/04/2013 22:17  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   Tenis Trader

Meldunek:  09/02/2003
 | 
Jeszcze rok będzie siedział w Dortmundzie. Jedynie Bayern dla hecy może wyłożyć 25 baniek za zawodnika, któremu się kończy kontrakt za rok. Kucharski z pewnością ostro będzie naciskał na transfer, żeby mu nie umknęła prowizja od sprzedaży, ale Lewy raczej nie jest głupi i wie, że jako zawodnik z wolną kartą, będzie mógł wynegocjować dla siebie dużo wyższy kontrakt w nowym klubie.  Tego lata City sięgnie po Cavaniego, Chelsea po Falcao. Real wyda mnóstwo kasy na Bale'a, to pewnie pozostaną przy Benzemie i Higuanie, chyba że się uda Aguero wyrwać z City. Barca też będzie szukać napastnika, wezmą jakiegoś szybkiego, małego latynosa do tiki-taki (Suarez ?). Wenger kupi kolejnego drewniaka z ligi francuskiej za max 18 baniek, Ferguson będzie odmładzał obronę i linię pomocy (w ataku nadkomplet). Juve poszuka jakieś tańszej opcji na własnym podwórku. PSG już ma zawodnika o tej samej charakterystyce, tylko o wiele wyższej klasy. Tottenham zapewne zaszaleje za kasę z Bale'a (wezmą Cisse, Benteke albo Michu, czyli ogranych i sprawdzonych w Anglii). Liverpool nie jest opcją nierealną, ale oni sobie spokojnie budują drużynę i rok mogą poczekać (chyba, że oddadzą Suareza). Inne opcje Lewego  Kucharskiego nie będą interesowały   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5828522 - 08/04/2013 05:52  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: tomo] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  16/03/2003
 | 
"A dlaczego nie Barcelona?!" Bo tam gra Sanchis   Ja bym go na siłę sprzedał latem, dobrą kasę można zabrać. Trzeba wykorzystać moment żeby nie było jak z Barriosem   Borussia może spojrzec jak to robił Milan z Kaką, Szewczenką czy Tiago Silvą. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5845992 - 25/04/2013 03:45  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5846006 - 25/04/2013 03:49  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   I love mecz.pl

Meldunek:  12/03/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5846010 - 25/04/2013 03:50  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   sottocapo

Meldunek:  02/11/2001
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |