Hakan nie obrażaj się zbytnio, bo i nie ma po co
pomyślałem sobie, że odniosę się do Twojego "betu weekendu" na Valencie
dla mnie nie jest to żaden typ weekendu, ale wart gry i tym razem sie zgadzam z motywami dedukcji
prawdopodobnie jet słuszna, dlatego też w poniedziałek tutaj odradzałem stawianie na Sociedad
typ na Valencie ma parę mankamentów, grają go i będą grali tabelowicze (redukcje już są), do tego hazardziści w Europie obudzą się w niedzielę i "na rozgrzewkę" będą walić coś na południowe mecze, bo wtedy jeszcze oferta nie będzie gęsta. a jak wiadomo w nawyku jest nieważne do końca na co się poluje, byle byłyby emocje

choć rasowy myśliwy gdy czeka na ambonie to nie strzela do byle przelatującej zwierzyny... więc jest szansa że ominie lecącego nietoperza
reflektory będą ustawione na jakąś przytulną zagrodę... szansy upatruję w tym że każdy juhas wie, że jeśli raz na jakiś czas nie nakarmi stada to ono ucieknie całkowicie z polany
Valencia 5 wyjazdów seryjnie wraca bez kompletu, co na klub tego formatu, z odpowiednimi motywacjami i zapleczem "białych myszek" jest ewenementem
a grali dobrze - byli bliscy wygranej np w Espanyolu, w innych meczach mieli kłopoty kadrowe, teraz wygląda to lepiej i sądzę że szczęście puści oczko na gości
wraca także terytorialny sentymentalizm, Madryt + prowincja moim zdaniem cieplejsze układy z Andaluzją niż Krajem Basków
Pozdrawiam