Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#5864768 - 14/05/2013 20:22 Re: Czy era Fergusona dobiegła końca? [Re: Conrad]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
a jak kiedyś napisałem, jeszcze w czasach jak odchodził z Lazio, że to cipa a nie trener to mnie zbesztano :}
przez grzecznośc nie bedę wymieniał nicków grin

szkoda czasu na lalusia, do poziomu żumoguja, sera czy Fergiego czy jak go by nie nzawać to sie nie zbliży choćby żył milion lat świetlnych;-)
sorry, bezmała 3 dekady z jednym klubem, tyle sukcesów, wielkich nazwisk, mamusiu, daj boze żebyśmy dozyli kolejnej takiej postaci, która jednych bedzie wkurwiać, a innych wprowadzać w euforie,
jedyny który mi przychodzi na mysl to Jose, ale temu trochę kończą sie wyzwania w moim odczuciu, bo z wielkich to została mu jeszcze Barcelona, wiadomo, że nic z tego raczej nie będzie chyba że nagle wybuch bomby elektrycznej wykosi wszystkich gimnazjalistów spod znaku "visca el barca",
no i Manchester United, a tu Moyes musiałby w pierwszym swoim sezonie panowania doprowadzić do realnego zagrożenia spadkiem, żeby go zwolnili.
Tak wiec Portugalczykowi może się kariera pokomplikować, chyba że z Chelsea wywinie jakis grubszy numer, czego w sumie mu życzę, ale się nie spodziewam:)

A na koniec, przed Szkotem należy się grzecznie pokłonić, pogratulować i dać sobie spokój ze zbędnymi komentarzami, jego kariera broni go w 100%:)

Do góry
Bonus: Unibet
#5864792 - 14/05/2013 20:38 Re: Czy era Fergusona dobiegła końca? [Re: Biszop]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: Biszop
a jak kiedyś napisałem, jeszcze w czasach jak odchodził z Lazio, że to cipa a nie trener to mnie zbesztano :}
przez grzecznośc nie bedę wymieniał nicków grin

...

A na koniec, przed Szkotem należy się grzecznie pokłonić, pogratulować i dać sobie spokój ze zbędnymi komentarzami, jego kariera broni go w 100%:)

On taki jest cipowaty, ciągle w tym szaliczku, bardziej pasuje do pokazu mody niż do angielskiej piłki. Całe szczęście, że Balotelli skończył w Milanie zamiast w więzieniu a Mancini na wylocie z ławki trenerskiej zamiast w szpitalu. Bo w pewnym momencie kariery obu panów mogły zejść na złą drogę...

Fergie zaś odchodzi jako człowiek legenda. puchar

Sytuacja natomiast robi się ciekawa, zarówno w Chelsea jak i Man City potrzebują kogoś z górnej półki, do tego Real będzie miał lukę do zapełnienia, Barcelona ponoć się szykuje na Pellegriniego co pokrzyżuje plany MC i może zmusić ich do desperackiej próby przebicia oferty Chelsea jeśli chodzi o Mourinho. Jeśli Ancelotti przejdzie do Realu to mamy z kolei lukę w PSG. Ale chyba największy hardcore to byłoby przejście Mourinho właśnie do MC lub do... Barcy. smile

A i jeszcze Falcao jednak nie w Chelsea tylko w Monako, tak więc inny Rosjanin przebił Abramowicza by ściągnąć supersnajpera Atletico Madryt.

Do góry
#5864808 - 14/05/2013 20:58 Re: Czy era Fergusona dobiegła końca? [Re: Conrad]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Natomiast wracając do Manciniego to on chyba w lipcu podpisał nowy, 5-letni kontrakt z MC. Jeśli wraz z odejściem klub jest zobowiązany wypłacić mu zarobki aż do 2017 r. to ładnie na tym wszystkim wyszedł... worek

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  Biszop, rafal08