Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#594598 - 03/06/2006 11:06 Re: MLB - 03.06.2006
kris_nh Offline
veteran

Meldunek: 30/05/2006

Tylko merytoryczne posty

Edited by amkwish (03/06/2006 23:42)

Do góry
Bonus: Unibet
#594599 - 03/06/2006 11:22 Re: MLB - 03.06.2006
rockeman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2005
lupus... no sorka Stary, ale ile razy czytasz moje wypowiedzi zanim odpowiedasz? podajesz moje wybiórcze cytaty dotyczące czegoś zupełni innego!! Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź czy ja napisałem, ze trząsłem się cały dzięń w robocie i serducho mi waliło, bo trafiłem "tylko" 3/5 ??!!??!! Pisałem o tym, ze byłem rozdygotany w robocie po tym jak trafiłem 6/6 i wszystkie z handi! I byłem w szoku, ze miałem taką zajebistą nocke! Dobra, juz w ten temat nie wchodze, bo widze ze lupus przeinaczasz zupełnie moje słowa. Skąd w Tobie ta nieprzejednana potrzeba, aby do wszystkiego się doczepiać? miałem ochote coś napisać i napiałem to. i co więcej ,będę pisął. liczyłem na taką odpowiedź jaką podał kris nh Facet powiedział, co o tym sądzi, jak to jest w jego wypadku i naprawde wielkie dzięki za to! A Ty (lupus) znów zaczynasz bawić się w moderatora, narzucając zbiór własnych "zasad" na forum. "pisz tak ,nie pisz tak, to jest drażniące, to jest niepotrzebne". Mi również nie pasi całe mnóstwo Twoich wypowiedzi, ale po ch%#j mam się dopieprzać?? każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, a Ty zawsze musisz wbić swoja szpile. Paskudna cecha charakteru...

Do góry
#594600 - 03/06/2006 11:29 Re: MLB - 03.06.2006
kris_nh Offline
veteran

rockeman masz zupelna racje! ten koles mysli ze jest moderatorem a nigdy nim nie bedzie i do moderatora nawet sie "pucowal" kiedys w "mojej sprawie". mas zupelna racje: to jest forum i jesli kazdy mowi na temat(MLB) to moze mowic to co mysli a Twoje przemyslenia byly naturalna rzeczą a ten "caly lupus" sie dowala do wszystkich Twoich slow!!!z ni mest tragdia i dramat!!!

Do góry
#594601 - 03/06/2006 11:38 Re: MLB - 03.06.2006
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
kris_nh ---> słyszałeś kiedyś o interpunkcji, dużych literach, słowniku ortograficznym?

Dziś mam nadzieję, że gospodarze oddadzą mi to co wczoraj zabrali.

Do góry
#594602 - 03/06/2006 11:46 Re: MLB - 03.06.2006 *DELETED*
kris_nh Offline
veteran

Post deleted by amkwish

Do góry
#594603 - 03/06/2006 11:55 Re: MLB - 03.06.2006
Krzysiekow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/12/2004
Quote:

Dziś mam nadzieję, że gospodarze oddadzą mi to co wczoraj zabrali.

Oj ja także bardzo w to wierze - bo będzie krucho

Co do żalenia się to lupus nie wiem jak z Tobą za jakie stawki grasz itd. ale to jest wkońcu forum i każdy kto wtopi w nocy sporo kaski a i kurs na kolejny dzień jest średnio optymistyczny i wizje kiepskie itd.... ,wiemy co do progresja i jak jest... ma prawo przecież "pojęczeć" na quasi bo po to on wkońcu jest co nie? - zręsztą Ty także przecież chwalisz się po każdej nocy w tej sposób swoimi wynikami więc niebardzo rozumie dlaczego quasi(czy temat dzienny,bo i tu się to zdarza) nie może działać w druga strone także.

Jest faktem - jesteś mistrzem prowokacji o czym i mi (człowiekowi na codzień mało kłótliwemu) udało się niestety także przekonać - bo rzadko kto mnie potrafi tak z równowagi wyprowadzić żebym swoją drugą twarz ukazał - serio

Ale typki często nam się pokrywają dlatego znasz się na rzeczy niewątpliwie i to jest git - troszke także zazroszcze Ci tej cierpliwości i zimnej krwi o której wspominałeś - rzeczywiście albo masz taki charakter i tak potrafisz alebo grasz lajtowo za małe stawki - zresztą i ja się zastanawiam nad spuszczeniem z tonu bo żadne pieniądze nie są warte nerwów i zdrowia a ja niestety jestem takim człekiem ( coś ala rockeman ) i nie potrafie tak do końca wyluzować po takich nocach jak wczorajsza i dzisiejsza np. - chociaż ucze się tego widze po sobie,ale stawki i serie mogą w tej zabawie zadać ostateczny cios w każdej chwili i tego też jestem świadom

He,ale dzisiaj offfffffa - ale to i dobrze,zawsze to jakieś oderwanie

Do góry
#594604 - 03/06/2006 12:03 Re: MLB - 03.06.2006
Feher Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/08/2001
Quote:

rockeman masz zupelna racje! ten koles mysli ze jest moderatorem a nigdy nim nie bedzie i do moderatora nawet sie "pucowal" kiedys w "mojej sprawie"......

@kris_nh - nie zmyslaj jak czegos nie wiesz

Dementuje pogloske (klamstwo) jakoby @lupus zwracal sie do mnie ("pucowal sie"). Wprawdzie nie zabieram glosu ale zawsze przegladam tematy dzienne i widze co sie dzieje. Zelazna zasada - zakladajac temat wstawiamy oferte na dany dzien i koniec. Ty tego nie zrobiles, trudno nic sie nie stalo, @lupus zwrocil Ci uwage, ja zrobilem porzadek i na tym powinno sie zakonczyc a nie wyciagasz to przy kazdej okazji.

Pozdrawiam

Do góry
#594605 - 03/06/2006 12:22 Re: MLB - 03.06.2006
gadzinka76 Offline
stranger

Meldunek: 09/11/2005
Ale nerwow dzisiaj bez przesady. Przeciez do szkoły mam nadzieje nie chodzicie a zachowujecie sie jak dzieci! . Kazdy z was ma troche racji, ale z Lupusem zgodze sie w jednym że do tego trzeba konsekwencji i odpowiedniego podejscia. W MLB nigdy nie ma nic pewnego ostatnia noc nas o tym przekonaławięc nie ma co sie załamywac i kląć tylko potraktowac jako inwestycja na następny dzien . A co do analiz to już wczesniej doszedłem do wniosku prostego mianowicie im głebsze tym gorsze i szkoda na to czasu. pozdrawiam

Do góry
#594606 - 03/06/2006 12:27 Re: MLB - 03.06.2006
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Quote:

moja sprawa jak pisze a jesli pisze szybko to zjadam literki jak sobie chce!!! nastepny sie znalazl : lupus 2

Interpunkcja to nie literki kolego

Można u jakiegoś buka zagrać Cincinatti? W Pinnacle i GB nie ma

Do góry
#594607 - 03/06/2006 12:33 Re: MLB - 03.06.2006
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
w B&W za 1,77

Do góry
#594608 - 03/06/2006 12:34 Re: MLB - 03.06.2006
Adik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/12/2003
kris_nh dostales wczesniej bana? na forum jestes pare dni a juz oceniasz innych, poza tym zobacz sobie jakie serie miały zespoly w przeszlosci, nawet te najlepsze... za ostro zaczales progresje na CWS ale to nie nasza sprawa

Do góry
#594609 - 03/06/2006 12:49 Re: MLB - 03.06.2006
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Rockeman , widze, ze juz sie zaczynac denerwowac, a ja prowadze normalna dyskusje.
Prosze o uzywanie sensownych argumentow, bo argument o wybiorczych cytatach jest smieszny, ale jak chcesz nastepym razem zacytuje calego babola
I zauwaz, ze sie nie doczepiam to wszytkiego jak leci, bo do ciebie chyba drugi raz(wczesniej o puki na qc i w dziale us sports).
Moze uznales ze 2 to za duzo, ale forum jest od tego, kazdy ma prawo komentowac posty innych (chyba, ze nie chcesz, to nastepnym razem dopisz, zeby nie komentowac to nie napsize ).
Jestem bezposredni, jak cos mowie to to mowie, a nie owijam w bawelne, nie boje sie, ze jak cos napsize to ktos mnie skrytykuje.

Cwaniakiem nie jestem, jest to moj dopeiro drugi sezon grania MLB, jak sie skonczyl poprzedni kazdy wie, a kto nie, znajdzie w archwiwum gdzies pewnie jest, bylem przygotowany wtedy na to, ze moze byc klapa aczkolwiek nie sadzilem, ze az taka
Ale nauczylem sie cierpliwosci, systematycznosci i staram sie byc konsekwetny. Nigdy nic nie wiadomo co wyniknie, za miesac moge znow miec plecy taki sport. O tym co bedzie zobaczymy na koniec sezonu

W moda sie nie bawie, i nie zwracam nikomu uwagi, i nie o to mi chodzilo, ale wyraznie nie czujesz o co mi chodzilo.

Nie jestes nowicjuszem(pamietam cie z zeszlego roku) MLB to ciezki sport do grania, o czym nei wszyscy zdaja sobie sprawe, na poczatku sezonu bylo wielu entuzjastow, polowa sie juz wykruszyla, i bedzie tak jak w zeszlym sezonie zostana najwytrwalsi.

Podziwiam Prezesa, ktory w zeszlym sezonie gral oprocz swoich takze typy Pata Millera, i MIller notowal wpadke za wpadka(mimo kilkunastoletniego dosw!!!), prezes sie jednak nie poddawal i byl w stanie dzieki konsekwetnemu graniu wyjsc na plus i za to mu brawa.

Mam wrazenie, ze niektorzy to by chcieli miec codzienie 5/5 i tak przez kilka miesiecy, ale sie nie da, i nie ma co plakac, tylko grac dalej(oczywiscie z glowa), pewniakow tu nie ma(np wczoraj STL niby powinno spokojnie pojecach cubs a tu niespodzianka), ale niektorzy sobie z tego sprawy nie zdaja.

Przypomnial mi sie teraz ten koles gdy my gralismy HOU w PITT i zapowiadalo sie, ze znow beda plecy, odezwal sie koles, mowiac czemu nie gralismy NYY hp po kursie 1,6 bo to bedzie izii, kazdy wie jak mu to izzi weszlo, jak mu to pare osob wypomnialo to sie tlumaczyl, ze buk dal mu zwrot( ), nie smieje sie z niego, ale to poazuje, ze tu nie ma pewniakow, i nigdy nie wiesz co cie spotka, chocby po analizie wynikalo, ze dzis bedzie wygrana

@kris-Nh

Z toba nie mam zamiaru sie klocic, bo wiem, czego oczekekujesz, ze cie pojade, byle bys tylko mial okazje sie zrewanzowac.
Nie bede prowadzil dyskusji z dzieckiem z gimanzjum
Jesli chodzi o dzien w ktorym pojaiwles sie na forum, zalozyles temat dzzienny, nie wrzucajac oferty kto z kim gra, tylko od jakiego czasu grasz i jakie masz zyski
Feher tez ci juz zwrocil uwage na to, ale jego sie nie doczepisz z wiadomoych wzgledow
A jesli chodzi o bledy coz, tepilem i bede tepic, bo przeklinac kazdy potrafi i jechac po innych.

@krzysiekow
Jesli co to interesuje to gram za mniejsze niz twoje , nie dysponuje takim budzetem jak ty(nie mam stalych zarobkow, jestem studentem ), ale mi to zwisa, kto za ile gra
Wazne jest efekt nie zapominajmy

To czego tez nie lubie to chamstwa m in na QC, dziwia mnie ludzie, ktorzy non stop jada po danej ekipe, mimo, ze np mecz sie dopiero zaczal.
Wiem, ze masz do mnei uraze, za to, ze wtedy dostales ostrzezenie wlasnie za blzugi, ale juz ci mowilem to nie ja donioslem na ciebie(zreszta chyba sie juz domsyliles kto )

Sorry za literowki, obiad jem

Do góry
#594610 - 03/06/2006 12:49 Re: MLB - 03.06.2006
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
Lupus napisał :
Quote:

W tym sezonie zakonczylem kazda progresje(na szczescie ), ale widze, ze co niektorzy by tu chcieli sie rano budzic i sie cieszyc, ze wszytko weszlo, i tak codzienie, tak sie nie da, trzeba byc cierpliwym a nie szlochac po 3 nie trafioncyh typach(nie mowie tu teraz o tobie )

Jak macie co rano marudzic to po prostu nie grajcie

trzeba odróżnic ludzi grających progresję ( ach Ci szczęściarze przegranych prawie nie liczą ) od osob, ktore dzisiaj postawią na HOU jutro na STL itp i dla nich wążne jest, żeby mieć jaknajwiekszy % trafnych typów. Ja nie jestem dobrym typerem pod tym II względem dlatego gram progresją, która w MLB jest banalnie prosta i najwazniejsze - efektywna. Co za tym idzie zauwazylem również, iż prawie niemożliwością jest aby w tej dziecinie sportu trafiać wszsytkie swoje typy dzienne ( załozmy ze ta liczba oscyluje w ok 5 ).

co do marudzenia - niektorzy tak po prostu mają, wejda rano na forum, muszą wpisac pare razy awruk powyklinac paru graczy i kilka ekip aby sie poczuc lepiej... a to przeciez jedynie oni zawinili

Rockeman napisal :
Quote:

lupus- nie chodzi o gorszy dzien, czy nawet o słabsze 2-3 dni z rzędu. Słabszed ni to jest wiadomka! i nie rwe sobie włosów z głowy gdy nocke mam na minusie. Sęk w tym, ze coś jest na rzeczy, skoro jakies 2 tygodnie z rzędu non toper jestem na minusie, często dużym, podczas gdy wcześniej taka kasiora leciała, ze aż miło. I też jestem w tym sezonie MLB ładnie do przodu. Po prostu frustruje mnie ta anomalia, ze tygdoniamia wszystko Pięknie, a póxniej aż tak długa seria wtop. Bo gdyby raz sie wygrywało a raz przegrywało no to to jest normalka. ale w tak długich seriach sukcesów/porażek musi być coś wiecej niż tylko szczęście/pech. I nie moge znaleźć odpowiedzi co jest "problemem". No nieważne, moze niepotrzebnie to wszystko w ogóle napisałem. bo wszystko zmierza w kierunku kolejnej zupełnie bezsensownej dyskusji, na którą niespejcalnie mam ochote

anomalia to by byla imho jakby wszystko non stop wchodziło

kris_nh napisał :
Quote:

Nie zgodze sie z tym bo wtopy sa moze od 5 dni a wczesniej caly miesiac MAJ to wszystko wchodzilo i CWS i STL i DET na progresje a druzyny na przelamanie takze wchodzily jak sie zagralo w odpowiednim momencie stosujac odpowiednie kryteria!!!

możesz zdradzić na czym polegały te "odpowiednie momenty" i "odpowiednie kryteria" ?

Quote:

a bo ten caly Lupus zawsze cwaniakuje i sie wymadrza , tak samo bylo jak zalozylem raz temat i nie wkleilem oferty i mnie lapal za slowka jak zrobilem jeden blad ortograficzny! miazdzy mnei ten chlop<hahaha>

Quote:

czasu nie cofniesz, jest wtopa to trzeba to zaakceptowac a nie lamentowac, bo to i tak niczego nie zmienisz

chyba na razie najlepszy cytat tego wątku

Do góry
#594611 - 03/06/2006 12:59 Re: MLB - 03.06.2006
SimS Clan Offline
veteran

Meldunek: 24/05/2006
Panowie do cholery co tu sie dzieje kazdy kase z nas umoczyl wczoraj na czyms wiekszosc na tym samym ale za to mamy wiecej pewniakow na dzis wiec CWS Cordinals Oakland to na dzis moje pewniaczki a i Metsi tez

Do góry
#594612 - 03/06/2006 15:04 Re: MLB - 03.06.2006
janczel Offline
journeyman

Meldunek: 24/03/2006
panowie czas na analizy meczy:

1.Texas 1st AL WEST (29-25) W 1
Chi. White Sox 2nd AL CENT (33-21) L 4

TEX: Padilla (5-3, 4.57)
CHW: Vazquez (6-3, 3.86)

mecz teoretycznie pewniak Soxi grają u siebie są po 4 wtopach więc wydawać by się mogło, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ich wygraną. Tak też teoretycznie być powinno Jednakże kurs w ok 1.60 jakoś mnie nie przekonuje, a handi prawdę powiedziawszy to dla mnie loteria dlatego też skłonny jestem postawić na over 10 w tym meczu patrzaąc na siłę ofensywną obu zespołów a także na pitcherów powinni popunktować w tym meczu.

2.Toronto 3rd AL EAST (30-23) W 1
Tampa Bay 5th AL EAST (22-33) L 1

TOR: Halladay (6-1, 2.88)
TB: Hendrickson (3-5, 3.98)

Dla mnie pewna wygrana Toronto kurs może nie najwyższy ale i róznica klas znacząca.

3. N.Y. Yankees 2nd AL EAST (32-21) W 1
Baltimore 4th AL EAST (25-30) L 2

NYY: Johnson (7-4, 5.37)
BAL: Loewen (0-0, 9.64)

Coś mi się zdaje, że emeryt Johnson nie wytrzyma kondycyjnie trudow tego spotkania. Biorąc pod uwagę szpital w jankach i słuchając czuja wydaje mi się, że Baltimore nie wtopi więcej niż jednym punktem. Przy odrobinie szczęścia może również wygrać ten pojedynek.

W konfrontacji młodości z rutyną stawiam na to 1. Adam
Loewen - dzisiaj będzie jego dzień

Do góry
#594613 - 03/06/2006 15:10 Re: MLB - 03.06.2006
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
ja dzis mam kilejne etapy ATL(2), MIL(3), SOX(2) czyli wlasciwie tak jak wiekszosc
Oprcz tego zagralem tez CLEV(jutro Sabathia jaky dzis poszlo nie tak), a takze STL RL, kurs na ML slaby(tak samo jak na NYM), wiec jak dzis wygraja to raczej z przewaga min 2
Tylko czy wygraja?

A teraz zmykam

Do góry
#594614 - 03/06/2006 15:21 Re: MLB - 03.06.2006
Tom@szM@r Offline
newbie

Meldunek: 13/05/2006
DOBRA PANOWIE !!! W takim razie trzymajmy kciuki oby jutro było lepiej szkoda że baseball zawsze w nocy ;(
ale to USA!!
a tak wogóle moze maci elinki do stron gdzi emożna oglądac baseball na żywo i za darmo???

Do góry
#594615 - 03/06/2006 16:47 Re: MLB - 03.06.2006
Krzysiekow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/12/2004
Quote:

Wiem, ze masz do mnei uraze, za to, ze wtedy dostales ostrzezenie wlasnie za blzugi, ale juz ci mowilem to nie ja donioslem na ciebie(zreszta chyba sie juz domsyliles kto )

Nieprawda - nie mam za to urazy,zwisa mi ten warnek bo przecież nic nie znaczy,kto doniósł o też sie domyślam ale też mi to nie przeszkadza - może dbał o ład i porządek na forum - natomiast powiedziałeś tam słowa które nie były za mile pod adresem kogoś kogo nasza sprzeczka nie dotyczyła i to już nie było OK - ale i o tym zapomniałem,przyjałem że to było z jakimś przymrużeniem oka napisane,pod wpływem chwili (choć nie wiem czy tak było) - historia do której nie bardzo chce mi się wracać - ale pewne zdanie mimo wszystko sobie na twój temat wyrobiłem...

Co to typków to dzisiaj ciąg dalszy: MILL CWS i zagrałem także na Luisów bo dziś nie mają wyboru - muszą złoić tyłek Cubs

Do góry
#594616 - 03/06/2006 17:30 Re: MLB - 03.06.2006
SimS Clan Offline
veteran

Meldunek: 24/05/2006
Soxi ( 4 porazki z rzedu ta zla passa sie dzis musi skonczyc )

St Luis ( po wczorajszej porazce jakos nie wierze ze przegraja u siebie 2 mecz z taka slaba druzyna jak Cubs )

Milwakuee ( 6 porazek z rzedu musza wygrac w koncu )

Oakland ( duza rzonica w calej druzynie znacznie lepszy pitcher )

Colorado ( 3 porazki z rzedu a z kim wygrac jak nie ze slaba lecz odziwo dobrze ostatnio grajaca Floryda dzis powinno byc pewne zwyciestwo )

Do góry
#594617 - 03/06/2006 21:23 Re: MLB - 03.06.2006
kris_nh Offline
veteran

lupus: po pierwsze nie jestem dzieckiem z gimnazjum tylko tak jak ty studentem ale to juz malo wazne!!! po pierwsze powiedzialem to co mysle tak jak ty to lubisz!!! aha i jeszcze jedno ja tu nie klne na forum bo szkoda slow:)

Baqu: kryteria i odpowiednie momenty polegaly na czym??? prosta odpowiedz: slabsza druzyne gralem na przelamanie po wiekszej ilosci porazek( minimum 5 porazek) niz druzyna lepsza ( 3 porazki) oraz sugerowalem sie jaki jest Pitcher oraz przeczucie co jest na pewno wazne itd itp. to tak w skrocie!!!

Kameleon: odczep sie mowie Ci po raz kolejny!!! interpunkcja to cie pykla:)

Adik: ja nikogo wiecej nie oceniam jak tylko Lupusa ocenilem bo sie wymadrzal i czepial rockeman-a!!!!a wogole ja nie zaczalem ostro progresji na CWS tylko wszystkie progresje gram tak samo ( chyba Ci sie pomylilo z kim innym, tym co pisal ze jest 420zl juz w plecy na CWS ale to nie ja :D:D )

Podsumowujac te wszystkie Nasze i Wasze niedomowienia to stwierdzam ze piszcie co chcecie po to jest forum, ja tez bede pisal co chcial!!!

Nie ma tak dobrze ,bedziesz pisał tak,jak pozwala regulamin tego forum i mam nadzieje,że w nieco grzeczniejszym tonie

W jednym poscie zawarłeś "korespondencję" do czterech userów (!!!) ,nie przesadzasz ?

Na razie tylko grzecznie zwracam Ci uwage

Edited by amkwish (03/06/2006 23:46)

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  rafal08