Górnik dzisiaj powinien zjeść Bełchatów.
PGE jest tak okrutnie słabe, oni sami wiedzą o tym że o awans będzie ciężko do Eklasy, więc chyba dzisiaj ten PP nie wiem czy wezmą aż odważnie z Górnikiem.
Jest już skład GKS na dzisiajszy mecz:
Arkadiusz Malarz - Adrian Basta, Maciej Wilusz (kpt), Paweł Baranowski, Raul Gonzalez - Michał Renusz, Szymon Sawala, Grzegorz Baran, Andreja Prokić - Kamil Poźniak - Michał Mak
Trener Kamil Kiereś nadal nie może skorzystać m.in. z Mateusza Maka, Krzysztofa Michalaka, Patryka Rachwała, Mateusza Szymorka i Kamila Wacławczyka.
W rezerwie pozostają: Wiktor Baranowski, Piotr Witasik, Marcin Flis, Damian Szymański, Łukasz Wroński oraz Bartłomiej Bartosiak
Czy ja wiem czy z takim składem będzie ciężko o awans ? Fakt wygląda to fatalnie nie początku, ale każdy start rundy Kiereś ma słaby. Zobaczymy jakiego snajpera klub nam w tygodniu zafunduje

Nie zmienia to jednak faktu, że z wiadomym w Bełchatowie podejściem do rozgrywek PP w ostatnich latach i aktualną niedyspozycją zespołu wynik jest już znany przed meczem.
Ojro wrzuć skład Górnika jak już będzie znany i podsumuj go słowem, czyli kogo tam brakuje