Jeśli chodzi o Pindola to w znajomych znaleziono kolejnego powiązanego delikwenta: Damian Misztal, na te dane chciał sprzedać konto
bet365 + skrill, nosz kur** mafia
Żebyś wiedział, że "mafia"
Ze Świdwina to były zbierane chyba wszystkie dane jakie mogły być, dlatego, to że otrzymałeś płatność na przykład od jakiegoś Damiana Misztala to nie znaczy, że to naprawde on. A byłbym ostrożny, bo kiedyś też szukałem pewnego oszusta.
Może łatwo znaleźć go na fejsie czy nk i łatwo oskarży__,,,ć. To tylko taki przykład z mojej strony. Ten baran z marichuaną w zdjęciu to nie on, ale myslę że CSI mecz.pl szybko zrobi swoje o ile już tam nie dziłają skutecznie na privach

A ci oszuści są ku..wsko sprytni, były akcje podszywaniu się, przelewaniu 1 grosza na "weryfikację", jakieś powiązane transakcje, wszystko prawie idealnie zrobione, przejrzeć temat na mecz.pl >>>kupię,sprzedam, wymienię<<< kilkadziesiąt chyba podstron - i taki Świdwin ma tam spore zasługi, javapl, haven, jamajki srajki i 40 innych nicków to jest jedna banda. By nie powiedziedzieć tylko 2-3 ludzi.
Od Pindola kupiłem osobiście bilety i byłem zadowolony - "przepuścili na bramkach na stadionie" - bilety były ok, teraz dopiero martwie się co by było gdyby ..

Ja tam nic do niego nie mam, więc rzucać kamieniem nie będę. I wcale go nie chronię, ale nie zamierzam być wplątany w jakąś akcję kupowania konta
bet365, którym to wydaje mi się pomysłem, delikatnie mówiąc - głupim. Gdyby chodziło o coś poważnego to co innego.
Ginciu i tak nic nie zrobi, wiele akcji grubszych było na meczu i wszystkie, albo większość to tylko czcze pisanie na forum. Pomijając to, że uważam, że prawdziwy gracz, który jak wspomniał Korver potrafi z
bet365 wyciagnąć kilkanaście tys. złotych przed limitami - na pewno nie ogłasza w internecie, że kupi konto
bet365 za 100 zł/ miesięcznie itp. To są bzdury.
Konta w taki sposób kupują uzależnieni hazardziści a także jacyś nieudacznicy - a nie gracze którzy poważnie zarabiają pieniądze (zakładam że są tacy).
A propos uzależnionych hazardzistów - swój swego oszukał. Sorry za podsumowanie ale generalnie większość tego typu spraw tak można określić.