#599210 - 10/06/2006 12:48
Re: Podolski, Klose - co o nich sądzicie??
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
TAk GSE mam teraz na sobie mundurek Hitlerjugend, a od wczorajszego hajlowania tak mnie boli ręką, że ledwo teraz stukam w klawiaturę  W domu odwracam zawsze flagę do góry nogami, a jak śpiewam hymn to fałszuję i mylę słowa... Chociaż z drugiej strony tak robią też barcia Kaczyńscy więc może to jednak przejaw patriotyzmu  Przestałem się udzielać w "Polityce", bo już mnie mdłości brały od wypowiedzi w takim stylu jak twoja powyżej... Dla mnie największym zagrożeniem dla każdego patriotyzmu jest nacjonalizm pozwól więc, że to nie ty będziesz decydował o mojej polskości  Zamiast podniecać się występami naszych piłkarskich paralityków śledzę przez cały RG występy Agnieszki Radwańskiej i kibicuję jej z całego serca! Kibicuję jej , bo jest Polką i walczy jak przystało na prawdziwego sportowca! Nasze piłkarzyki odznaczają się tylko to pierwszą cechą, a sama narodowość nie jest dla mnie warunkiem wystarczającym do obdarzania kogoś szacunkiem! P.S Wczoraj hymn Polski śpiewaliśmy całą knajpą, a na ekwadorskim wstał tylko nasz stolik! Także nasz stolik ryczał do ostatniego gwizdka - "Polacy gramy do końca", gdy przeważająca część lokalu od drugiej połowy klęła na PZPN, Janasa i całą drużynę!
|
Do góry
|
|
|
|
#599214 - 10/06/2006 13:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
Quote:
no to po wywodach ostatnich dwóch dni zaczynam wreszcie rozumieć przyczyny poparcia dla SLD w wieku 24 lat  mam jednego jedynego kolege co popiera SLD, takim dziwnym trafem jest też jedynym który nie uważa się za Polaka a kibicuje po równo Niemcom i Polsce  na szczęśćie to margines, absolutnie bez szans
K***a, czy Ty musisz mieć takie czarno-białe szablonowe skojarzenia ? Ja wspieram partię 5x bardziej prawicową niż Ty, a nie czuję się prawie wcale kibicem drużyny Janasowej. O co Ci chodzi ??? Daj już spokój, albo idź na jakąś poznawczą terapię.
|
Do góry
|
|
|
|
#599215 - 10/06/2006 15:45
|
Carpal Tunnel
|
Nirtz to umie rozbawić jak nikt inny  Swego czasu komunistyczna propaganda przedstawiała tezę, że za strajkami "Solidarności" stoją zachodnioniemieccy rewanżyści! Czytając Nirtza widać, że część pomysłów "made in PRL" w IV RP ciągle żyje  Trochę się już zgubiłem, bo za bardzo nie wiem, czy SLD sterują Niemcy, Rosjanie, Zydzi, geje, czy masoni?? Ale koniec z tą dygresją polityczną! Podałeś Nirtz przykłąd Grubby! A wyobraźmy sobie teraz takiego Nirtza w wersji niemieckiej  Herr Nirtz pewnie by powiedział: "Co za ch... z tego Grubby! Nasze marki zarabia, a gra dla Polski! Albo niech zmienia obywatelstwo, albo niech wyp... grać za złotówki!  Tylko, że Niemcy szanowali wybór Grubby tak jak szanują wybór chociażby Yildiraya Basturka, który mimo tego, że urodził się w Niemczech gra dla Turcji! Bardzo się cieszę Nirtz, że twoje korzenie sięgają wprost do Piasta Kołodzieja, ale nie wszyscy znajdują się w tak prostej sytuacji  W meczu środowym liczę na ciekawe widowisko, bo to przecież tylko mecz, a nie III wojna światowa! Kibicował będę białemu orzełkowi na koszulkach, niemieckim piłkarzom i Smolarkowi  Nie widzę najmniejszego powodu, żeby sympatyzować z grupą pozbawionych ambicji i woli walki przeciętniaków, tylko dlatego, że w dowodzie mają wpisane "obywatelstwo polskie":) Przed mundialem wierzyłem, że Polska wyjdzie z grupy, postawiłem na nich trochę grosza we wczorajszym meczu, ale po obejrzeniu tego żenującego widowiska zmieniłem zdanie! Mogli przegrać nawet 0-10, ale po walce! Nie ma ambicji-nie ma kibicowania  W środę nie zagra państwo polskie z państwem niemieckim, tylko reprezentacje w piłce nożnej Niemiec i Polski! Tak więc naprawdę - więcej luzu panowie 
|
Do góry
|
|
|
|
#599216 - 10/06/2006 16:04
|
veteran
Meldunek: 15/08/2004
|
Quote:
Mogli przegrać nawet 0-10, ale po walce!
A kufa nie walczyli? lol emsmrodku 
|
Do góry
|
|
|
|
#599217 - 10/06/2006 16:32
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Mogli przegrać nawet 0-10, ale po walce!
A kufa nie walczyli? lol emsmrodku
Polscy piłkarze wykazali tyle woli walki ile ty kultury 
Kto się przezywa sam się tak nazywa 
Zluzuj trochę testosteron, bo ci jądra eksplodują...
Jak powinien walczyć z honorem polski sportowiec pokazała dzisiaj i w ogóle w całym turnieju Aga Radwańska!! Mimo tego, że dziś przegrała debla, a może jutro przegra i singla zasługuje i tak na największy szacunek!
Zawsze będę kibicował tej dziewczynie bo jest sympatyczna, miła i skromna, a do tego ma spory talent i cholernie wielkie serce do walki 
Janasowe skóropy (poza Smolarkiem) mogą jej co najwyżej nosić torbę z rakietami, a i to lepiej nie, bo jeszcze zepsują 
Rozumiem kibicowskie rozgoryczenie, ale nie mam pojęcia jak można usprawiedliwiać żenadę jaką zaserwowali nam wczoraj nasi pseudoreprezentanci...
|
Do góry
|
|
|
|
#599219 - 10/06/2006 21:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2005
|
Eldorado dajmy spokój Emrodowi, ma gdzieś nasz temat (Polityka) i pewnie wiele innych rzeczy... no ale dla lewicy dobro Polski nigdy nie było najważniejsze, najważniejsze zawsze były stołki - w przypadku Emroda nie chodzi o stołek on nas ignoruje... ma do tego prawo, bo jednak wbrew GW żyjemy dalej w demokratycznym kraju...  Zresztą chyba wiesz, jak Niemcy traktują Polaków z góry, z litością, w najlepszy przypadku z politowaniem... Facet czuje się lepszy i niech się tak czuje... mi nic do tego. Emrod w 39 zostałby partyzantem... chyba, że Niemcy by zabronili... 
|
Do góry
|
|
|
|
#599220 - 10/06/2006 23:22
|
Carpal Tunnel
|
Ludzie litości  Przypomnę, że w Niemczech odbywają się właśnie mistrzostwa świata w piłce nożnej!! To taki sport, zabawa, rozrywka wymyślona dla miłego spędzania wolnego czasu  Tam na mundialu kibice przekomarzają się przed meczem, na meczu dopingują jak najgłośniej, a po meczu idą razem na piwo  A wy tu 39', Śmigły, szabelka itd. Piłka nożna to zabawa, a nie gra o życie i naprawdę zachowajcie trochę więcej dystansu, bo to jest podejście lekko chore... GSE jak zwykle doszukał się w moich postach treści, których nie napisałem, ale cóż zdążyłem się przyzwyaczaić  Chyba rzeczywiście czuje się od ciebie trochę lepszy, bo nieco lepiej posiadłem trudną sztukę czytania ze zrozumieniem  Dział "Polityka" rzeczywiście mam gdzieś, bo nie mam już po prostu ochoty setny raz powtarzać tego samego! Co tam było w zeszłym tygodniu, jak się nie udzielałem? Przerzucanie winy na linii PiS-PO z krótką przerwą na krytykę "lewactwa", do tego dwa zdania pochwały Korwina i dwa zdania krytyki Zydów i i gejów! Chyba niczego istotnego nie pominąłem  Jak zwykle każdy wie wszystko na każdy temat - służba zdrowia, prawo, historia, feminizm, lustracja itd. Nie ważne!!! Na wszystko nasza odpowiedź jest najlepsza  I wcale sie nie wywyższam, bo robiłem dokładnie tak samo  Ręce mi opadły jakiś czas temu, kiedy Jerome którego mimo różnic politycznych uważałem za całkiem rozsądnego faceta zaczął wypisywać na temat feminizu takie bzdury, że nawet propaganda Wszechpolaków jest bardziej obiektywna  Kiedy delikatnie zwróciłem mu uwagę strasznie się oburzył, bo jak ja śmiem podważać jego wiedzę w tej dziedzinie! Wtedy stwierdziłem, że czas dać sobie spokój, bo skoro nawet do Jerome'a nie docierają najprostsze argumenty to szanse porozumienia z tobą GSE, Eldorado czy Nirtzem są bliskie zera... Tutaj też już kończę, bo poziom absurdu przekroczył stan alarmowy i muszę się ewakuować 
|
Do góry
|
|
|
|
#599221 - 11/06/2006 05:14
|
veteran
Meldunek: 16/05/2006
|
panowie chociaż nie jestem modem ale wy wcale nie piszecie na temat w którym się znaleźliśmy . przekażcie swoje uwagi i przemyślenia co do klezeta i poldiego . też może być interesująco . 
|
Do góry
|
|
|
|
#599223 - 11/06/2006 08:23
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
Nie wiem moze sie nie znam ale moje zdanie na temat podolskiego i klose?? Wybrali reprezentacje niemiecka bno od niej dostali powolanie a czemu polscy selekcjonerzy ich nie powolali do kadry U21 czy U18 jak sie nie myle to podolski niedawno wybral reprezentacje niemiec .. Polska sie nim wogole nie orientowała.. wiec czemu mial rezygnowac z reprezentacji??
|
Do góry
|
|
|
|
#599224 - 11/06/2006 09:50
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
emsmrodku nie badz taki Chociaz w sumie taki waleczny lewak na forum zawsze sie przyda
Kolego greg-Veb wróć może do onanizowania się przy plakatach Ronaldinho jak to masz w zwyczaju i nie zabieraj głosu tam gdzie masz nikłe pojęcie (czyli chyba wszędzie) 
Jeżeli napawdę podnieca cię przekręcanie mojego nicka to służę uprzejmie  Pochwal się jeszcze przed kolegami jaki to jesteś pomysłowy i odważny 
Pseudobarcelońskiej zarazie przynoszącej wstyd prawdziwym kibicom tego zasłużonego klubu 
|
Do góry
|
|
|
|
#599227 - 11/06/2006 17:02
|
Carpal Tunnel
|
Mocno przeceniasz swoje możliwości chłopaczku  Możesz mi racjonalnie wytłumaczyć powód twojego osobistego ataku na mnie  ? Wpieprzyłeś się między wódkę, a zakąskę atakując mnie ni w pięć ni w dziewięć! Jeżeli masz problemy z hormonami to pobiegaj dookoła domu, albo weź zimny prysznic, a nie obrażaj porządnych ludzi, bo ja naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż pouczanie kolejnego internetowego chama  Życzę ci szczęścia w życiu, bo czymś trzeba rekompensować braki w inteligencji i wychowaniu! Mógłby go ktoś z "szefostwa" uspokoić, bo mnie już to lekko nudzi, ale obrażać się nie dam, choćbym miał mu cepem kulturę do głowy wbijać 
|
Do góry
|
|
|
|
#599228 - 11/06/2006 17:55
|
Carpal Tunnel
|
Radwańska wygrała, Meksyk wygrał - obydwie wygrane w świetnym stylu  Emocje opadły  Trochę przesadziłem tak więc przepraszam  Dalej nie wiem o co chodziło z tym atakiem na mnie, ale to już nieistotne... Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|