ej czy odpadniecie dzis halep i 2dni temu wozniackiej potrwierdza moje slowa ze dlugo nie pograja na uso?
Co do wygranej robredo to mega zart, przeciez ogromna ma przewage RF
Originally Posted By: mgrblokers
jakby przegral z boredo bez serwisu na betonie to naprawde lepiej zebu dal sobie spokoj
jak dla ciebie drugi tydzien szlema to nie jest dlugo to tak rzeczywiscie masz racje....jeszcze nie zapomnij o progresji przeciwko nadalowi bo dojdzie do finalu i wtedy bedziesz mial ostatnia szanse zeby go wyrzucic
Napo
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
Tipsa powinien częściej skracac gre, ale nie ze idzie do siatki, tylko agresywnymi zagraniami i ewentualnie wtedy na smecza sobie dobiec Bo Ferru wybiegany jak malo ktory
Roger #17
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/06/2013
no to sie pytam, bo 3wygrane mecze z takimi ciapkami to zaden wynik dla mnie i wtopa z emerytka, no ale spoko qf kubota tez sie kazdy jaral przed obczajeniem drabinki
Originally Posted By: Roger #17
ej czy odpadniecie dzis halep i 2dni temu wozniackiej potrwierdza moje slowa ze dlugo nie pograja na uso?
Co do wygranej robredo to mega zart, przeciez ogromna ma przewage RF
jakby przegral z boredo bez serwisu na betonie to naprawde lepiej zebu dal sobie spokoj
jak dla ciebie drugi tydzien szlema to nie jest dlugo to tak rzeczywiscie masz racje....jeszcze nie zapomnij o progresji przeciwko nadalowi bo dojdzie do finalu i wtedy bedziesz mial ostatnia szanse zeby go wyrzucic