#5992621 - 02/09/2013 04:27
Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/
[Re: Master.com back]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/11/2005
|
Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym.
Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.
z regulaminu Betclic, wynika że roliczą mi jako przegrany Przecież to bez sensu. Jest bardzo bez sensu, i teraz nie wiem co mam robić, bo złodzieje chyba nie oddadzą , więc szukam porady u was na forum
|
Do góry
|
|
|
|
#5992627 - 02/09/2013 04:31
[Re: Ojro]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5992648 - 02/09/2013 04:45
[Re: Michal_Bardo]
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Dziwna sprawa, ale to znalazłem w oficjalnym regulaminie, a tamto co wcześniej wysłałem też znajduje się na stronie Betclic no regulamin jest po mojej stronie zdrowy rozsadek tez po twojej powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#5992650 - 02/09/2013 04:46
[Re: Michal_Bardo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym.
Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.
z regulaminu Betclic, wynika że roliczą mi jako przegrany Przecież to bez sensu. Jest bardzo bez sensu, i teraz nie wiem co mam robić, bo złodzieje chyba nie oddadzą , więc szukam porady u was na forum "wszedł w 88 min, większość buków ma w ofercie że musi zagrac min 45 min lub zacząć w 1 połowie " Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. - postawiłeś. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. - stąd wynika, że jeśli Twój zawodnik wziął udział (jakikolwiek) w meczu to zakład jest ważny. Udział - nawet ten kilku min. Tym bardziej, że: Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym. - stąd wynika, że może on przebywać nawet kilka sekund. Ale: Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu [u]niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd. [/u] - ten zapis jest całkowicie bezsensowny (nie chodzi mi to czy odpowiedni dla graczy), a o to że to nie ma sensu. Co to ich zdaniem oznacza rozpocząć mecz niezależnie od tego, że zawodnik na którego postawiłem zmieni innego zawodnika i zdobędzie gola. Zgodnie z ww. zapisem - zawodnik (strzelec w tym przypadku), który nie rozpoczyna meczu (przecież rozpoczynać nie jest tożsame z braniem udziału w meczu), a wchodzi w trakcie meczu za innego zawodnika i zdobywa bramkę nie może być uznany za zawodnika, który "wygrywa nam zakład", ponieważ w takim stanie rzeczy podlega anulowaniu (czyt. jak w zapisie - zostaną anulowane). Czyli - pierwszy zapis podany przez Ciebie jest zapisem generalnym, tj. zapisem, który mówi o tym, że zawodnik, na którego postawiłeś musi wziąć udział w meczu, inaczej wszak zakład taki nie miałby zupełnie sensu (zakład odnosiłby się do rzeczy niemożliwej, skoro dany zawodnik nie występuje - nie może kreować sytuacji, czyli strzelać bramki, a jest jedynie obserwatorem wydarzenia). W zapisie tym wskazano, że zakłady zostaną anulowane tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczuJednak dalej jest dookreślenie (specjalis) tegoż generalnego zapisu i wyjaśnienie co oznacza "nie wezmą udziału w meczu", albowiem masz zapisane - Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu Jeżeli chodzi o rozpoczęcie meczu, to jest to utożsamiane z początkiem meczu (inaczej powinno być zapisane "nie weźmie udziału w meczu"). Można byłby optować przy zdaniu, że rozpoczęcie meczu odnosi się do rozpoczęcia meczu przez danego gracza, w takim stanie mamy rozpoczęcie meczu generalne oraz szczególne dla każdego zawodnika. W ten sposób rozpoczęcie byłoby rozumiane jako indywidualny początek gry zawodnika, jednak dalej zapis brzmi "niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd." - odnośnie anulowania zakładu. Prawdopodobnie bukm. chodziło o to, że: "zakłady zostaną anulowane jeśli zawodnik nie weźmie udziału w meczu." To by wystarczyło ale w taki stanie jaki jest, nalezy to literalnie poczytywać, że zawodnik powinien rozpoczynac mecz (tak jest zapisane),a nie tylko brac udział w meczu, tym bardziej, że rozpoczacie to jest warunkiem koniecznym, tym samym samo uczestniczenie jest niewystarczające, co potwierdza zapis odnosnie anulowania - niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#5992652 - 02/09/2013 04:49
[Re: Master.com back]
|
Carpal Tunnel
|
z regulaminu Betclic, wynika że roliczą mi jako przegrany Przecież to bez sensu. Jest bardzo bez sensu, i teraz nie wiem co mam robić, bo złodzieje chyba nie oddadzą , więc szukam porady u was na forum "wszedł w 88 min, większość buków ma w ofercie że musi zagrac min 45 min lub zacząć w 1 połowie " Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. - postawiłeś. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. - stąd wynika, że jeśli Twój zawodnik wziął udział (jakikolwiek) w meczu to zakład jest ważny. Udział - nawet ten kilku min. Tym bardziej, że: Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym. - stąd wynika, że może on przebywać nawet kilka sekund. Ale: Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu [u]niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd. [/u] - ten zapis jest całkowicie bezsensowny (nie chodzi mi to czy odpowiedni dla graczy), a o to że to nie ma sensu. Co to ich zdaniem oznacza rozpocząć mecz niezależnie od tego, że zawodnik na którego postawiłem zmieni innego zawodnika i zdobędzie gola. Zgodnie z ww. zapisem - zawodnik (strzelec w tym przypadku), który nie rozpoczyna meczu (przecież rozpoczynać nie jest tożsame z braniem udziału w meczu), a wchodzi w trakcie meczu za innego zawodnika i zdobywa bramkę nie może być uznany za zawodnika, który "wygrywa nam zakład", ponieważ w takim stanie rzeczy podlega anulowaniu (czyt. jak w zapisie - zostaną anulowane). Czyli - pierwszy zapis podany przez Ciebie jest zapisem generalnym, tj. zapisem, który mówi o tym, że zawodnik, na którego postawiłeś musi wziąć udział w meczu, inaczej wszak zakład taki nie miałby zupełnie sensu (zakład odnosiłby się do rzeczy niemożliwej, skoro dany zawodnik nie występuje - nie może kreować sytuacji, czyli strzelać bramki, a jest jedynie obserwatorem wydarzenia). W zapisie tym wskazano, że zakłady zostaną anulowane tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczuJednak dalej jest dookreślenie (specjalis) tegoż generalnego zapisu i wyjaśnienie co oznacza "nie wezmą udziału w meczu", albowiem masz zapisane - Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu Jeżeli chodzi o rozpoczęcie meczu, to jest to utożsamiane z początkiem meczu (inaczej powinno być zapisane "nie weźmie udziału w meczu"). Można byłby optować przy zdaniu, że rozpoczęcie meczu odnosi się do rozpoczęcia meczu przez danego gracza, w takim stanie mamy rozpoczęcie meczu generalne oraz szczególne dla każdego zawodnika. W ten sposób rozpoczęcie byłoby rozumiane jako indywidualny początek gry zawodnika, jednak dalej zapis brzmi "niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd." - odnośnie anulowania zakładu. Prawdopodobnie bukm. chodziło o to, że: "zakłady zostaną anulowane jeśli zawodnik nie weźmie udziału w meczu." To by wystarczyło ale w taki stanie jaki jest, nalezy to literalnie poczytywać, że zawodnik powinien rozpoczynac mecz (tak jest zapisane),a nie tylko brac udział w meczu, tym bardziej, że rozpoczacie to jest warunkiem koniecznym, tym samym samo uczestniczenie jest niewystarczające, co potwierdza zapis odnosnie anulowania - niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd. Dzięki Master wielkie  na nocke dla ciebie, widzę że argumenty są po mojej stronie zobaczymy co jutro odpiszą poinformuje was napewno
|
Do góry
|
|
|
|
#5992657 - 02/09/2013 04:54
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
|
Dzięki Master wielkie  na nocke dla ciebie, widzę że argumenty są po mojej stronie zobaczymy co jutro odpiszą poinformuje was napewno po analizie z traderami informujemy ze zaklad jest rozliczony poprawnie, reasumujac moze pan nam naskoczyc, zapraszamy na malte  Zobaczymy kolego Experto, może tak być jak mówisz a nie musi, znalazłem wyraźny regulamin który mówi przyznaje mi racje, zresztą zobaczymy jutro, dobranoc wszystkim dzięki za pomoc
|
Do góry
|
|
|
|
#5992889 - 02/09/2013 18:34
[Re: Ojro]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005