Strona 74 z 85 < 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 84 85 >
Opcje tematu
#5992621 - 02/09/2013 04:27 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Master.com back]
Michal_Bardo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/11/2005
Originally Posted By: Master.com back
Originally Posted By: Michal_Bardo
Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym.

Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.

z regulaminu Betclic, wynika że roliczą mi jako przegrany

Przecież to bez sensu.

Jest bardzo bez sensu, i teraz nie wiem co mam robić, bo złodzieje chyba nie oddadzą , więc szukam porady u was na forum

Do góry
Bonus: Unibet
#5992625 - 02/09/2013 04:29 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: 11kera11]
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Originally Posted By: 11kera11
Originally Posted By: vindom
Bitosław I Sprawiedliwy się rozsierdził grin

dobre grin

no ba, podobnie jak slogan: "Bitnap. Wie lepiej"

laugh

Do góry
#5992627 - 02/09/2013 04:31 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Ojro]
fechu Offline
I love mecz.pl

Meldunek: 12/03/2003
laugh

Do góry
#5992636 - 02/09/2013 04:38 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Ojro]
Michal_Bardo Offline
Carpal Tunnel

- Strzelec:
Postaw na zawodnika, który zdobędzie bramkę w trakcie meczu.
Zawodnik musi rozpocząć mecz w podstawowym składzie, aby zakład był ważny. Zakłady postawione na zawodników, którzy nie są w pierwszym składzie zostaną anulowane.

tu już bardziej sensowny wycinek regulaminu Betclic

Do góry
#5992640 - 02/09/2013 04:41 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Ojro]
pacyfista Online   content
Sherlock Holmes

Meldunek: 17/08/2005
Betclic widze ma na jedno zdarzenie 2 regulaminy

Do góry
#5992645 - 02/09/2013 04:42 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Ojro]
Michal_Bardo Offline
Carpal Tunnel

Dziwna sprawa, ale to znalazłem w oficjalnym regulaminie, a tamto co wcześniej wysłałem też znajduje się na stronie Betclic no regulamin jest po mojej stronie

Do góry
#5992648 - 02/09/2013 04:45 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Michal_Bardo]
pacyfista Online   content
Sherlock Holmes

Meldunek: 17/08/2005
Dziwna sprawa, ale to znalazłem w oficjalnym regulaminie, a tamto co wcześniej wysłałem też znajduje się na stronie Betclic no regulamin jest po mojej stronie

zdrowy rozsadek tez po twojej

powodzenia

Do góry
#5992649 - 02/09/2013 04:45 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: vindom]
tronk Offline
you'll never walk alone

Meldunek: 01/06/2011
Originally Posted By: 11kera11
Bitosław I Sprawiedliwy się rozsierdził grin

dobre grin

no ba, podobnie jak slogan: "Bitnap. Wie lepiej"

laugh

laugh

Do góry
#5992650 - 02/09/2013 04:46 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Michal_Bardo]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004
Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola. Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym.

Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.

Przecież to bez sensu.

Jest bardzo bez sensu, i teraz nie wiem co mam robić, bo złodzieje chyba nie oddadzą , więc szukam porady u was na forum

"wszedł w 88 min, większość buków ma w ofercie że musi zagrac min 45 min lub zacząć w 1 połowie "

Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola.
- postawiłeś.

Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. - stąd wynika, że jeśli Twój zawodnik wziął udział (jakikolwiek) w meczu to zakład jest ważny. Udział - nawet ten kilku min.

Tym bardziej, że:

Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym. - stąd wynika, że może on przebywać nawet kilka sekund.

Ale:
Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu [u]niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd. [/u] - ten zapis jest całkowicie bezsensowny (nie chodzi mi to czy odpowiedni dla graczy), a o to że to nie ma sensu. Co to ich zdaniem oznacza rozpocząć mecz niezależnie od tego, że zawodnik na którego postawiłem zmieni innego zawodnika i zdobędzie gola.

Zgodnie z ww. zapisem - zawodnik (strzelec w tym przypadku), który nie rozpoczyna meczu (przecież rozpoczynać nie jest tożsame z braniem udziału w meczu), a wchodzi w trakcie meczu za innego zawodnika i zdobywa bramkę nie może być uznany za zawodnika, który "wygrywa nam zakład", ponieważ w takim stanie rzeczy podlega anulowaniu (czyt. jak w zapisie - zostaną anulowane).

Czyli - pierwszy zapis podany przez Ciebie jest zapisem generalnym, tj. zapisem, który mówi o tym, że zawodnik, na którego postawiłeś musi wziąć udział w meczu, inaczej wszak zakład taki nie miałby zupełnie sensu (zakład odnosiłby się do rzeczy niemożliwej, skoro dany zawodnik nie występuje - nie może kreować sytuacji, czyli strzelać bramki, a jest jedynie obserwatorem wydarzenia).

W zapisie tym wskazano, że zakłady zostaną anulowane tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu

Jednak dalej jest dookreślenie (specjalis) tegoż generalnego zapisu i wyjaśnienie co oznacza "nie wezmą udziału w meczu", albowiem masz zapisane - Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu Jeżeli chodzi o rozpoczęcie meczu, to jest to utożsamiane z początkiem meczu (inaczej powinno być zapisane "nie weźmie udziału w meczu"). Można byłby optować przy zdaniu, że rozpoczęcie meczu odnosi się do rozpoczęcia meczu przez danego gracza, w takim stanie mamy rozpoczęcie meczu generalne oraz szczególne dla każdego zawodnika. W ten sposób rozpoczęcie byłoby rozumiane jako indywidualny początek gry zawodnika, jednak dalej zapis brzmi "niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd." - odnośnie anulowania zakładu.

Prawdopodobnie bukm. chodziło o to, że: "zakłady zostaną anulowane jeśli zawodnik nie weźmie udziału w meczu." To by wystarczyło ale w taki stanie jaki jest, nalezy to literalnie poczytywać, że zawodnik powinien rozpoczynac mecz (tak jest zapisane),a nie tylko brac udział w meczu, tym bardziej, że rozpoczacie to jest warunkiem koniecznym, tym samym samo uczestniczenie jest niewystarczające, co potwierdza zapis odnosnie anulowania - niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.

piwo

Do góry
#5992652 - 02/09/2013 04:49 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Master.com back]
Michal_Bardo Offline
Carpal Tunnel

Przecież to bez sensu.

"wszedł w 88 min, większość buków ma w ofercie że musi zagrac min 45 min lub zacząć w 1 połowie "

Strzelec/strzelec w meczu - postaw zakład, który z graczy w dowolnym momencie meczu zdobędzie gola.
- postawiłeś.

Stawki zostaną zwrócone tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu. - stąd wynika, że jeśli Twój zawodnik wziął udział (jakikolwiek) w meczu to zakład jest ważny. Udział - nawet ten kilku min.

Tym bardziej, że:

Zakłady na zawodnika, będą ważne, niezależnie od tego jak długo będzie on znajdował się na boisku. Zakład odnosi się do regulaminowych 90 minut gry, włącznie z przerwani i czasem doliczonym. - stąd wynika, że może on przebywać nawet kilka sekund.

Ale:
Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu [u]niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd. [/u] - ten zapis jest całkowicie bezsensowny (nie chodzi mi to czy odpowiedni dla graczy), a o to że to nie ma sensu. Co to ich zdaniem oznacza rozpocząć mecz niezależnie od tego, że zawodnik na którego postawiłem zmieni innego zawodnika i zdobędzie gola.

Zgodnie z ww. zapisem - zawodnik (strzelec w tym przypadku), który nie rozpoczyna meczu (przecież rozpoczynać nie jest tożsame z braniem udziału w meczu), a wchodzi w trakcie meczu za innego zawodnika i zdobywa bramkę nie może być uznany za zawodnika, który "wygrywa nam zakład", ponieważ w takim stanie rzeczy podlega anulowaniu (czyt. jak w zapisie - zostaną anulowane).

Czyli - pierwszy zapis podany przez Ciebie jest zapisem generalnym, tj. zapisem, który mówi o tym, że zawodnik, na którego postawiłeś musi wziąć udział w meczu, inaczej wszak zakład taki nie miałby zupełnie sensu (zakład odnosiłby się do rzeczy niemożliwej, skoro dany zawodnik nie występuje - nie może kreować sytuacji, czyli strzelać bramki, a jest jedynie obserwatorem wydarzenia).

W zapisie tym wskazano, że zakłady zostaną anulowane tylko w przypadku określonych graczy, którzy nie wezmą działu w meczu

Jednak dalej jest dookreślenie (specjalis) tegoż generalnego zapisu i wyjaśnienie co oznacza "nie wezmą udziału w meczu", albowiem masz zapisane - Strzelec tak/nie - zakłady na tak/nie zostaną anulowane, jeżeli zawodnik/zawodnicy nie rozpoczną meczu Jeżeli chodzi o rozpoczęcie meczu, to jest to utożsamiane z początkiem meczu (inaczej powinno być zapisane "nie weźmie udziału w meczu"). Można byłby optować przy zdaniu, że rozpoczęcie meczu odnosi się do rozpoczęcia meczu przez danego gracza, w takim stanie mamy rozpoczęcie meczu generalne oraz szczególne dla każdego zawodnika. W ten sposób rozpoczęcie byłoby rozumiane jako indywidualny początek gry zawodnika, jednak dalej zapis brzmi "niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd." - odnośnie anulowania zakładu.

Prawdopodobnie bukm. chodziło o to, że: "zakłady zostaną anulowane jeśli zawodnik nie weźmie udziału w meczu." To by wystarczyło ale w taki stanie jaki jest, nalezy to literalnie poczytywać, że zawodnik powinien rozpoczynac mecz (tak jest zapisane),a nie tylko brac udział w meczu, tym bardziej, że rozpoczacie to jest warunkiem koniecznym, tym samym samo uczestniczenie jest niewystarczające, co potwierdza zapis odnosnie anulowania - niezaleznie od tego czy będzie on zmieniał innego zawodnika i następnie zdobędzie/otrzyma kartkę itd.

piwo

Dzięki Master wielkie piwo na nocke dla ciebie, widzę że argumenty są po mojej stronie zobaczymy co jutro odpiszą poinformuje was napewno

Do góry
#5992654 - 02/09/2013 04:52 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Michal_Bardo]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002

Dzięki Master wielkie piwo na nocke dla ciebie, widzę że argumenty są po mojej stronie zobaczymy co jutro odpiszą poinformuje was napewno

po analizie z traderami informujemy ze zaklad jest rozliczony poprawnie, reasumujac moze pan nam naskoczyc, zapraszamy na malte wink

Do góry
#5992657 - 02/09/2013 04:54 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: connor]
Michal_Bardo Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Experto

po analizie z traderami informujemy ze zaklad jest rozliczony poprawnie, reasumujac moze pan nam naskoczyc, zapraszamy na malte wink

Zobaczymy kolego Experto, może tak być jak mówisz a nie musi, znalazłem wyraźny regulamin który mówi przyznaje mi racje, zresztą zobaczymy jutro, dobranoc wszystkim dzięki za pomoc

Do góry
#5992792 - 02/09/2013 15:30 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Michal_Bardo]
Hellraiser Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/05/2010
Siema.

ale wczoraj niedziela świetna bukmachersko-piłkarsko, dawno tak łatwo nie było wygrać, taśmy combosy...

Arnautović w Stoke...

Do góry
#5992799 - 02/09/2013 15:45 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Ojro]
Danielsan Offline
tkliwy nihilista

Meldunek: 18/06/2006
wypłata z doxxbet 5 min crazy aplauz

Do góry
#5992819 - 02/09/2013 16:09 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Danielsan]
ice18 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2006
Originally Posted By: Danielsan
wypłata z doxxbet 5 min crazy aplauz

najszybsze wyplaty w necie ale limit 50zl a wlasciwie tam nic wielkeog nie wygralem

Do góry
#5992876 - 02/09/2013 18:05 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Ojro]
Stelmach Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/01/2007
Bhutan wygra druga polowe boks moze jakis sznut wpadnie grin

Do góry
#5992881 - 02/09/2013 18:19 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Stelmach]
Stelmach Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Stelmach
Bhutan wygra druga polowe boks moze jakis sznut wpadnie grin

karny Bhutan i oczywiscie obroniony laugh
@41 kolo nosa laugh

Do góry
#5992887 - 02/09/2013 18:26 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Stelmach]
Hellraiser Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/05/2010
Teraz 4 dni posuchy aż do meczu Piątkowego i peffki z Montenegro

; )

Do góry
#5992889 - 02/09/2013 18:34 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Ojro]
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005

Do góry
#5992891 - 02/09/2013 18:36 Re: QC Piłka nożna 30.08-01.09 im. ostatniego weekendu wakacji \o/ [Re: Tom182]
Stelmach Offline
Carpal Tunnel

kasa wydawana na tych grajkow to kpina jakas

Do góry
Strona 74 z 85 < 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 84 85 >