Strona 14 z 16 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 >
Opcje tematu
#6004617 - 12/09/2013 18:41 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Giertyszek]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Originally Posted By: Giertyszek

sam jestes niedojda.
a Kellthorn druga niedojda, kiedys chcial "wspolpracowac" bo konto na bet365 i gdzies tam jeszcze potrzebował to przez dwa miesiace ledwo na zero wyszedł.
przy drugim podejsciu strata była.

jakby co sluze excelem ze statystykami smile

to tak zeby rozwiac mity jacy to super typery laugh

ale co mi z Kellthorna statystyk, bo nie do końca rozumiem?

Do góry
Bonus: Unibet
#6004619 - 12/09/2013 18:42 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Conrad]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Ale ja nie jestem z Wielkopolski frown

Znowu mam wrażenie, że z kimś mnie mylisz.

Prosiłem Cię, abyś brał pół dawki. Znowu przedawkowałeś.

Do góry
#6004620 - 12/09/2013 18:42 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Conrad]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
i temat poszedł się jebać smile

Do góry
#6004621 - 12/09/2013 18:43 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: _Korver_]
Giertyszek Offline
Inwestor

Meldunek: 07/12/2004
Originally Posted By: _Korver_

sam jestes niedojda.
a Kellthorn druga niedojda, kiedys chcial "wspolpracowac" bo konto na bet365 i gdzies tam jeszcze potrzebował to przez dwa miesiace ledwo na zero wyszedł.

Jak masz trudnosci z czytaniem ze zrozumieniem to czytaj dwa razy.
Sam ześ cos o kellthornie pisał ze mam go o typy prosic.
Wiec napisalem jak wyglada kellthorna skutecznosc.
A Ty juz sobie ksieguj value na Pakistan grin

Do góry
#6004622 - 12/09/2013 18:44 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: JuN]
kemp Offline
xxx

Meldunek: 02/08/2001
Originally Posted By: JuN
i temat poszedł się jebać smile

hehe i to jest dobry komentarz smile

Do góry
#6004623 - 12/09/2013 18:45 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Giertyszek]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

sam jestes niedojda.

Skoro z Kella taki typer, to po cholerę do niego piszesz prośby o typy? smile

Do góry
#6004628 - 12/09/2013 18:47 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: _Korver_]
Giertyszek Offline
Inwestor

sam jestes niedojda.

Skoro z Kella taki typer, to po cholerę do niego piszesz prośby o typy? smile

Widzisz drugi raz przeczytales i zrozumiałeś.
A Kell to twoj boyfriend grin że razem śpicie i w nocy mu czytasz smsy skoro twierdzisz ze cos do niego pisze? smile

Do góry
#6004629 - 12/09/2013 18:47 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Conrad]
Stasiu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/03/2011
zawsze znajdzie sie jakas kanalia, która tylko sieje jadem bez powodu smirk jak żyć

Do góry
#6004630 - 12/09/2013 18:48 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Stasiu]
Giertyszek Offline
Inwestor

Originally Posted By: Stasiu
zawsze znajdzie sie jakas kanalia, która tylko sieje jadem bez powodu smirk jak żyć

zapytaj Tuska grin

Do góry
#6004631 - 12/09/2013 18:49 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: _Korver_]
Fognini Offline
old hand

Meldunek: 20/07/2013
Originally Posted By: Fognini
Originally Posted By: kemp
ale że niby Pakistan to pizdusie, a Bahrain potęga, tak?

chłop takich krajów nie zna, a co dopiero możliwości siatkarskich.

Pierd*** ignorant. papa

Dobrze że Ty znasz typer za dyche, idź lepiej spamuj na priv jakimiś tandetnymi stronakmi z typami Ty typerze z piaskownicy.

chyba mnie z kimś mylisz grin

Giertych na dwa konta jedziesz? Że nie po kolei w głowie to wiem od poznania Cię, ale o to bym Cię nie podejrzewał.

To że robisz to z innego konta, to inna sprawa, nick: Kor_jaw nic Ci nei mówi ?

Nikt nie ma pretnesji że gośc podał typ, że suma sumarum okazał się fatalny to nie istotne, takie życie nie zawsze musi wejśc, o jakim czasie mówisz ? 2 minut żeby wkleić typ na forum ? więcej czasu tracisz Ty i Ja również pisząc w tej chwili na tym quasi.

Do góry
#6004635 - 12/09/2013 18:52 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Giertyszek]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

A Kell to twoj boyfriend grin że razem śpicie i w nocy mu czytasz smsy skoro twierdzisz ze cos do niego pisze? smile

Ależ Ty masz problemy ze sobą. Ja rozumiem, że może boleć, że ludzie z którymi kiedyś współpracowałeś śmieją się z Ciebie, ale sam jesteś sobie za to winien. Jakby Cię wyniki broniły to przeżyłbym tą Twoją osobowość nawet, a tak to cóż.

Ze sportowymi pozdrowieniami papa

Do góry
#6004637 - 12/09/2013 18:55 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: _Korver_]
Giertyszek Offline
Inwestor

Ależ Ty masz problemy ze sobą. Ja rozumiem, że może boleć, że ludzie z którymi kiedyś współpracowałeś śmieją się z Ciebie, ale sam jesteś sobie za to winien. Jakby Cię wyniki broniły to przeżyłbym tą Twoją osobowość nawet, a tak to cóż.

No to żeś wymyślił ciętą ripostę.
Tylko że ja użyczałem konta w bet365 i w panbecie do gry a typy były od Kellthorna wiec nie wiem o jakich typach czy wynikach mowisz.
A z Toba nie mialem na szczescie okazji wspolpracowac pieniaczu wiec zamknij japę. smile

Do góry
#6004640 - 12/09/2013 18:57 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Fognini]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Fognini

To że robisz to z innego konta, to inna sprawa, nick: Kor_jaw nic Ci nei mówi ?

Nikt nie ma pretnesji że gośc podał typ, że suma sumarum okazał się fatalny to nie istotne, takie życie nie zawsze musi wejśc, o jakim czasie mówisz ? 2 minut żeby wkleić typ na forum ? więcej czasu tracisz Ty i Ja również pisząc w tej chwili na tym quasi.

Oj kolego, odszczekaj to albo proszę o dowodu. Bo mnie tu osądzasz, a zupełnie mijasz się z prawdą.

Nie mam pojęcia o czym piszesz.

Jutro założę sobie nick Fognini69 i będę userom proponował usługi matrymonialne. Rozumiem, że wtedy też pod Twoją osobę będziemy mogli to podpiąć?

Co do typu - powiedz mi co ma user z podania typu innym? Czy ma z tego powodu jakąkolwiek gratyfikację? Żadnej. Jeszcze ryzyko, że ktoś go podsumuje w sposób jaki Ty to robisz.

Do góry
#6004644 - 12/09/2013 19:00 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Giertyszek]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Tylko że ja użyczałem konta w bet365 i w panbecie do gry a typy były od Kellthorna wiec nie wiem o jakich typach czy wynikach mowisz.
A z Toba nie mialem na szczescie okazji wspolpracowac pieniaczu wiec zamknij japę. smile

Moja wina, że jesteś jeleń skoro sam swojego konta wykorzystać nie potrafisz. grin

A Twoje wyniki doskonale pamiętamy i akcje z Kellem właśnie, jak zdradził (na tym forum) wszystkim jakim to jesteś wtapiaczem.

Pamiętasz jak go sądami straszyłeś? smile

Do góry
#6004645 - 12/09/2013 19:00 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Giertyszek]
Darwin Offline
Wujas

Meldunek: 20/10/2009
ze niby perłe wylowiliscie i macie value jak nie znacie zadnego zawodnika z jednej ani z drugiej druzyny? smile

taka sytuacja smile

no widzisz, to Ciebie różni od poważnych typerów, że Ty nawet nie wiesz co jest grane i Twoja wiedza nie wykracza poza PLS i reprezentacje europejskie + ew. Brazylia smile

czlowieku ty i powazna typerka?
granie jakich pastuchow o ktorych nie masz pojecia i zadnego zawodnika nie widziales i nie znasz to rzeczywiscie powazne

a mi wystarcza Europa - tam wczoraj duze pieniadze zainwestowane i zarobione a nie granie jakiegos gowna laugh

Bo właśnie wychylenie nosa poza obcykane rozgrywki PLS , ME, MŚ itp stwarza szanse na większe pieniądze. Nie atakuje Cię bo generalnie jest mi obojętne co inni typują ale myślałem, że kilka lat w branży też spowodowało, że doszedłeś do tego typu wniosków. Piszesz teraz o grubo zainwestowanych pieniądzach na ME i zysku. Po co to robisz, żeby się dowartościować ? Kazdy kto się szanuje nie roi takich wpisów obojętnie gdzie by to było. Nawet na umierającym forum, które stało się bezwartościowe. Ja osobiście czuję odrazę do tego typu ludzi, którzy piszą co to nie oni. W żaden sposób się nie zasłużyłeś na tym forum, żeby większa część ludzi traktowała Cię z sympatią i miała o Tobie zdania,że jesteś dobrym typerem. Twój wpis o zainwestowanej grubej kasie i zysku jest niestety na bardzo niskim poziomie i ociera się o żenadę , na którą pozwalają sobie dzieci 13-18 letnie. Bez odbioru

Do góry
#6004646 - 12/09/2013 19:01 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: _Korver_]
Giertyszek Offline
Inwestor

Moja wina, że jesteś jeleń skoro sam swojego konta wykorzystać nie potrafisz. grin

A Twoje wyniki doskonale pamiętamy i akcje z Kellem właśnie, jak zdradził (na tym forum) wszystkim jakim to jesteś wtapiaczem.

Pamiętasz jak go sądami straszyłeś? smile

Chyba mnie z kims pomyliles. Nie pamietam zeby Kell tutaj na forum zdradzal cokolwiek o moich typach.

Do góry
#6004649 - 12/09/2013 19:03 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Darwin]
Giertyszek Offline
Inwestor

Originally Posted By: Darwin
ze niby perłe wylowiliscie i macie value jak nie znacie zadnego zawodnika z jednej ani z drugiej druzyny? smile

taka sytuacja smile

no widzisz, to Ciebie różni od poważnych typerów, że Ty nawet nie wiesz co jest grane i Twoja wiedza nie wykracza poza PLS i reprezentacje europejskie + ew. Brazylia smile

czlowieku ty i powazna typerka?
granie jakich pastuchow o ktorych nie masz pojecia i zadnego zawodnika nie widziales i nie znasz to rzeczywiscie powazne

a mi wystarcza Europa - tam wczoraj duze pieniadze zainwestowane i zarobione a nie granie jakiegos gowna laugh

Bo właśnie wychylenie nosa poza obcykane rozgrywki PLS , ME, MŚ itp stwarza szanse na większe pieniądze. Nie atakuje Cię bo generalnie jest mi obojętne co inni typują ale myślałem, że kilka lat w branży też spowodowało, że doszedłeś do tego typu wniosków. Piszesz teraz o grubo zainwestowanych pieniądzach na ME i zysku. Po co to robisz, żeby się dowartościować ? Kazdy kto się szanuje nie roi takich wpisów obojętnie gdzie by to było. Nawet na umierającym forum, które stało się bezwartościowe. Ja osobiście czuję odrazę do tego typu ludzi, którzy piszą co to nie oni. W żaden sposób się nie zasłużyłeś na tym forum, żeby większa część ludzi traktowała Cię z sympatią i miała o Tobie zdania,że jesteś dobrym typerem. Twój wpis o zainwestowanej grubej kasie i zysku jest niestety na bardzo niskim poziomie i ociera się o żenadę , na którą pozwalają sobie dzieci 13-18 letnie. Bez odbioru

Forum już dawno umarło Darwin, taka prawda.

Pozdrawiam smile

PS.Kazdy gra co chce, jedni graja bo musza (codziennie) inni rzadziej.

Do góry
#6004651 - 12/09/2013 19:04 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Conrad]
akagi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2009
Ciekawy mecz " na siatkówce ". wink

Kto teraz serwuje ? smile

Do góry
#6004653 - 12/09/2013 19:06 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Giertyszek]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Chyba mnie z kims pomyliles. Nie pamietam zeby Kell tutaj na forum zdradzal cokolwiek o moich typach.

A ja pamiętam jak w temacie o b365 podał Twoją historię konta i wielką aferę z Twojej strony.

I jestem pewien, że też pamiętasz.

Ale nie o to chodzi. Żyj sobie swoimi przekonaniami. Mimo wszystkiego życzę powodzenia.

Do góry
#6004655 - 12/09/2013 19:07 Re: QC Siatkówka /915/ [Re: Conrad]
Giertyszek Offline
Inwestor

By the way Darwin jaka wiedze mozna miec o Pakistanie i Bahrajnie?
O zawodnikach ktorzy tam graja? O tym kto kontuzjowany i w jakiej jest formie - ostatnie mecze itd.

Sugerowanie ze na tym wiecej zarobisz niz na jakichs druzynach o ktorych nic nie wiadomo niz gdzie jest szeroka wiedza dostepna jest nie na miejscu moim zdaniem.

Przyklad dzisiejszy mecz- ktos tam cos napisal o superstars w Pakistanie trele morele i skonczylo sie 0-3.
Nawet seta nie wygrali, rozumiesz?

Do góry
Strona 14 z 16 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 >