#6019342 - 25/09/2013 17:03
Re: QC Siatkówka /918/
[Re: macik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
Ale trzeba też uczciwie przyznac, że mecz półfinałowy z Bułgarią (która wtedy była dużo lepsza niż jest teraz), był jednym z najlepszych występów kadry w ostatnich latach.
Zgoda. Mimo wszystko najwiekszym sukcesem bylo srebro MS w Japonii. W pelni wykorzystany potencjal polskich zawodnikow, piekna gra. Pokonani Serbowie, Rosjanie, Bulgarzy. Lozano zrobil wtedy kawal swietnej roboty. Ale nie zrodzilo sie to z niczego. Ciezka dluga praca na zgrupowaniach i trzymanie krotko naszych grajkow. Niestety my Polacy tak mamy. Chyba Wagner tak mowil ze naszych grajkow w kazdej dyscyplinie trzeba trzymac krotko i im dopierdalac za kazdym razem. Takie mamy charaktery, mentalnosc. Dasz troche luzu to im sie nie bedzie chcialo, przygwiazdorza. Widac to po kopaczach, widac tez obecnie po kilku siatkarzach. Tak bylo min za Castellaniego, ktory mial kumpelskie relacje z zespolem a Ci mu na glowe wchdozili i wiadomo jak sie skonczylo.
|
Do góry
|
|
|
|
#6019351 - 25/09/2013 17:13
[Re: ssaczu]
|
veteran
Meldunek: 31/12/2008
|
Ale trzeba też uczciwie przyznac, że mecz półfinałowy z Bułgarią (która wtedy była dużo lepsza niż jest teraz), był jednym z najlepszych występów kadry w ostatnich latach.
Zgoda. Mimo wszystko najwiekszym sukcesem bylo srebro MS w Japonii. W pelni wykorzystany potencjal polskich zawodnikow, piekna gra. Pokonani Serbowie, Rosjanie, Bulgarzy. Lozano zrobil wtedy kawal swietnej roboty. Ale nie zrodzilo sie to z niczego. Ciezka dluga praca na zgrupowaniach i trzymanie krotko naszych grajkow. Niestety my Polacy tak mamy. Chyba Wagner tak mowil ze naszych grajkow w kazdej dyscyplinie trzeba trzymac krotko i im dopierdalac za kazdym razem. Takie mamy charaktery, mentalnosc. Dasz troche luzu to im sie nie bedzie chcialo, przygwiazdorza. Widac to po kopaczach, widac tez obecnie po kilku siatkarzach. Tak bylo min za Castellaniego, ktory mial kumpelskie relacje z zespolem a Ci mu na glowe wchdozili i wiadomo jak sie skonczylo. Co do tego, że to był największy suckes, to nie mam żadnych watpliwości. Z taką grą , Polska byłaby obecnie nie do ruszenia w tej chwili. Nie ma co gadac, ale poziom siatkówki poszedł w dół. Nie ma obecnie takich postaci jak Giba, Milijkovic czy Ball.
|
Do góry
|
|
|
|
#6019353 - 25/09/2013 17:15
[Re: Sensei]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
 korver kto ich tłumaczy? zawiedli, dali ciała, ktos beknąc za te rozczarowanie, gadamy o rzekomej urojonej klątwie polskiej mentalnosci na polską mentalność składa się wiele czynników,moim zdaniem zaczeła się klarować już od lat powojennych , nie chce tutaj zaśmiecać tematu bo mógłbym o tym napisac kilka stron ale słuchaj teraz uważnie, nie wszystko jest takie proste jak konstrukcja cepa , dwa kije i sznurek. Jakbyś nie spał na historii i miałbyś wyższe iq od numeru buta to może przy wielkim szczesciu zrozumiałbyś o co mi chodzi, ale żyj sobie w swoim małym światku i nie bierz niczego do głowy , pamiętaj : życie jest piękne optymizmu nigdy za wiele, nigdy sie nie poddawac u mnie tego wielkie poklady, ty za to tkwij w swojej szarej nudnej dawno przegranej rzeczywistosci, w koncu masz na co zganiac swoje zyciowe niepowodzenia, i najlepiej jakbys pisal w 1osobie  nudna dawno przegrana , cudowne słowa które cie określają , idź pooglądać trudne sprawy albo wojewódzkiego ,takich ludzi nam właśnie trzeba , żyją pracują nie pytają o nic więcej. Rzeczywistość jest tylko jedna chłopczyku Dobrze panienko, tylko skoncz juz smucic o tej mentalnosci, juz sie to przejadło
|
Do góry
|
|
|
|
#6019422 - 25/09/2013 18:01
[Re: Conrad]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
pograłem prusy, sokolov wczoraj 35pkt no musi odczuc wczorajszy morderczy mecz,a bez niego bulgaria nie wygra
|
Do góry
|
|
|
|
#6019535 - 25/09/2013 21:16
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
For Fun zagrałem : Serbia,Włochy,Rosja wszyscy po 3:1
|
Do góry
|
|
|
|
#6019559 - 25/09/2013 21:56
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#6019572 - 25/09/2013 22:01
[Re: Rossikossi]
|
Inwestor
|
Francja od początku na pełnej Nakurwiać tam !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#6019576 - 25/09/2013 22:04
[Re: Gustawo Lima]
|
Inwestor
|
ciekawe gdzie bedzie zonk, ja stawiam na Fińczyków:) Fińczyków posiadasz? 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|