Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#604224 - 26/09/2006 12:34 Re: globet
spoonboy Offline
member

Meldunek: 15/03/2005
Loony, takie praktyki w Globet to normalka. Chyba nie czytales opinii o nich, inaczej bys raczej tam kasy nie wplacil. Ten buk staje sie nawet gorszy niz BaW.

Napisz do SBR, wyslij screeny, oni tam Globetu nie lubia, wiec im jeszcze pojada po nocie - no chyba ze Globet Ci odda kase.

Do góry
Bonus: Unibet
#604225 - 26/09/2006 15:23 Re: globet
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2005
No wlanie problem w tym ze w historii sobie zmienili na "bet hasn't been accepted" , rece opadaja, tak jawnego przekretu nie widzialem nawet w najgorszych bukach-krzakach :-/

przeciez robia sobie co chca byly spadki kursu , typ zniknal z oferty, wyczuli ze wejdzie i sobie odrzucili stawke po paru godzinach tuz przed meczem....najwieksze gowno jakie widzialem :-/ teraz nie wiem jak z tego shitu kase wyplacic nawet,:-/

Do góry
#604226 - 26/09/2006 21:50 Re: globet
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Tuż po zagraniu w historii pojawia się napis CONDITIONALLY ACCEPTED (warunkowo zaakceptowane) - taki zakład podlega weryfikacji po czym podejmowana jest decyzja o jego akceptacji, bądź odrzuceniu całości lub części stawki. Dotyczy to głównie graczy, którzy mają limity (ci nie mogą zagrać nic bez weryfikacji), ale zdarza się czasem też w innych przypakach (np. gdy gracz nie ma oflagowanego konta ale stawka jest za duża, albo dyscyplina/liga mało popularna).

Jest to bardzo denerwująca praktyka, ale mieszzcąca się jeszcze w pewnych normach postępowania. Najgorsze jest jednak to, że taka sytuacja może się zdarzyć poza godzinami pracy globetu. Kwestia była już poruszana w tym temacie kilkukrotnie. W takim przypadku decyzja o akceptacji zakładu może zapaść już po zakończeniu zdarzenia co jest niedopuszczalne. Osobiście nie spotkałem się jeszcze co prawda z akceptacją przez globet przegranego zakładu po zakończeniu zdarzenia i mam nadzieję, że wszystkie takie zakłady są odrzucane. Powinno to się dziać automatycznie - wtedy nie byłoby problemu.

Do góry
#604227 - 11/10/2006 08:23 Re: globet
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Quote:

Tuż po zagraniu w historii pojawia się napis CONDITIONALLY ACCEPTED (warunkowo zaakceptowane) - taki zakład podlega weryfikacji po czym podejmowana jest decyzja o jego akceptacji, bądź odrzuceniu całości lub części stawki.
---
...decyzja o akceptacji zakładu może zapaść już po zakończeniu zdarzenia co jest niedopuszczalne.

Dzisiaj niestety Globet skutecznie zniechęcił mnie do siebie. Gram tam juz kilka lat i miałem z nimi różne przejścia ale to co dzisiaj zrobili przechyliło szalę i rezygnuje raz na zawsze z tego buka

Zagrałem wczoraj ok.2:00 (w nocy) zakład który oczywiście wzięli do akcpetacji (CONDITIONALLY ACCEPTED). Mecz sie zaczynał dzisiaj o 10:05 a decyzje że "BET HAS NOT BEEN ACCEPTED" dostałem dopiero o 10:00. Dodam że w czasie kiedy zakład "wisiał" u nich bez decyzji u innych buków kursy spadły z 1.70 -> 1.40, u niektórych bloki a Globet...spokojnie sobie go trzymał jako "CONDITIONALLY ACCEPTED" sondując sytuację na rynku aby bezczelnie 5 min przed rozpoczęciem odrzucić! O nie panowie! Tak się nie robi! Podczas gdy inni bukmacherzy podnoszą jakośc swoich usług Globet z dnia na dzień robi sobie większe jaja z klientów. Wypłaciłem już 3/4 swoich pieniędzy stamtąd i żegnam Lorenzo, Alessandro i innych bezczelnych pracowników Globet.

Pozdr.
DJ

PS: Na forum jestem już prawie 6 lat ale to chyba pierwsza taka krytyczna opinia z moich ust na temat bukmachera. Nigdy nie poleciłbym tej firmy znajomemu

Do góry
#604228 - 11/10/2006 09:24 Re: globet
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Wszystkim, którzy mieli taką sytuację tzn. zakład wzięty do akceptacji poza godzinami pracy globetu (godziny podane są na stronie) radzę zachować spokój. Tak zakład na 99% będzie anulowany - niezależnie od wyniku. Jeżeli stanie się inaczej to daję 99%, że po wysłaniu maila do supportu stawka zostanie zwrócona.

Taka praktyka sprawia, że dla wielu globet jest "grywalny" tylko w godzinach ich pracy. Kiedyś dzięki wolno zmieniającym się kursom można się było do tego przyzwyczaić, dziś coraz ciężej coś wyłapać a i konto szybciej oznaczają.

Do góry
#604229 - 11/10/2006 09:34 Re: globet
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Quote:

Wszystkim, którzy mieli taką sytuację tzn. zakład wzięty do akceptacji poza godzinami pracy globetu (godziny podane są na stronie) radzę zachować spokój. Tak zakład na 99% będzie anulowany - niezależnie od wyniku.

tym bardziej nie ma sensu tam grac :-)
Mnie jeszcze ominely tego typu praktyki ale post DJ , skutecznie odstrasza od tego buka .

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08