Kurde tak czułem że te filipny tam wałek jakiś zrobią .. chciałem pograć pierwszy gol w dogrywce Air Force po @5.5 to pograłem ich awans i zaraz bramke pewnie na 1:1 dostaną ..
Joey O'Brian, Andy Reid i oczywiście Robbie Keane nie zagrają w Poznaniu. Kapitanem będzie O'Shea. To spore osłabienia...
Z tym, że Polska to w tej chwili zbieranina przypadkowych nazwisk plus Dortmund Duo i Szczęsny... Chyba nie mamy szans. Z drugiej strony Walia w full składzie mając 1-0 u siebie traci gola ni w 5 ni w 15 w doliczonym czasie. Raczej no-bet.
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: Loonatic
Joey O'Brian, Andy Reid i oczywiście Robbie Keane nie zagrają w Poznaniu. Kapitanem będzie O'Shea. To spore osłabienia...
Z tym, że Polska to w tej chwili zbieranina przypadkowych nazwisk plus Dortmund Duo i Szczęsny... Chyba nie mamy szans. Z drugiej strony Walia w full składzie mając 1-0 u siebie traci gola ni w 5 ni w 15 w doliczonym czasie. Raczej no-bet.
2 bardzo wyrównane drużyny. Moim zdaniem remis. Obie dostały po 1-0 od Turków na wyjeździe. Obie wygrywały przekonująco z Maltą (PL: 1-5 i 2-0 GR: 4-0 i 0-5) Nie widzę tutaj faworyta.