Legia 1X @ 1.88

,
Legia (0) @ 3.10
Lazio ławka, awans mają bo Apollon odpuszcza puchary na rzecz ligi gdzie są liderem.
Kiedyś seria musi się skonczyć na początku fazy grupowej pisałem pare razy że jesli pierwsze punkty maja zlapac Legionisci to wlasnie u siebie z Lazio.
Lazio na wyjazdach to prawdziwy poligon doświadczalny 0-0 z Apollonem, 3-3 z Trabzonem ale dzisiaj wystawili najbardziej okrojony skład jaki widziałem na wyjazdy.
Slovan (0) @ 1.51
Czesi widać idą w stronę Pilzna jeśli grają w pucharach to na to zasługują i podchodzą do tego poważnie dla Czechow jak i dla nas UEFA to jeszcze ten level gdzies sukces to sukces, a nie hańba.
Freiburg tylko się męczy w UEFA jak i w lidze, czesi przycisną to i wygrają.
Trabzon @ 1.40

,
-1 @ 1.76
Trabzon nigdy w pucharach nie byli tak wysoko i przed taką szansą by wyjść z grupy z pierwszego miejsca.
Apollon pokazać się pokazał w pucharach, ale że jako jest bez szans na awans, a można za rok grać w LM to wolą walczyć już na swojej wyspie.
Aż 9 zmian w wyjściowym składzie, gdzie Turasy wychodzą dosyć podstawowym.
Elfsborg +1.5g @ 1.56

,
Elfsborg (0) @ 4.60
RBS coś w dołku w lidze więc w weekend będzie trzeba się odkuć, tutaj awans więc wycieczka do Szwecji bez właśnie paru asów jak Soriano, Vorsaha czy Rodneia którzy są wpisani z kontuzją.
Nie sądzę by Austriacy już spuszczali się jak diabli w ostatnich dwóch kolejkach.
Elfy nie grają już nigdzie, więc taki event na koniec sezonu dobrze zazwyczaj w Pucharach dobrze wychodzi.
Eintracht (0) @ 2.06
Bordo to Bordo tak naprawdę nie potrzebny jest im ten puchar jak i zbytnio nie widzę by awansowali dalej.
Frankfurt ostatnio w lidze jakieś punkty więc dym za słabą postawę odroczyli na weekend, a tutaj można potwierdzić sobie awans gdzie z ekipą wybiera się do Bordo 12k kibiców Eintrachtu, a Niemcy dosyć mocno podchodzą do tego pucharu tak jak Swansea...
Takie dzisiaj coś pograłem, zobaczymy co wyjdzie.