Mam z tego sezonu kilka przykładów, że Houston handluje i fixuje. Pewnie też by przegrali z OKC w normalnej sportowej rywalizacji, ale te osiągnięcia z 2 połowy naprawde podejrzane i mówie to mimo że pogralem dzis grubo Oklahome ML
Mam z tego sezonu kilka przykładów, że Houston handluje i fixuje. Pewnie też by przegrali z OKC w normalnej sportowej rywalizacji, ale te osiągnięcia z 2 połowy naprawde podejrzane i mówie to mimo że pogralem dzis grubo Oklahome ML
ja grałem hjuston,i mimo że jestem daleki od wysuwania teorii spiskowych,to po prostu za bycie takimi dzbanami bezwzględna czarna lista
a wg mnie tam zawodzi tak zwany "team spirit" i harden przeciwko OKC gdzies sie zawiesza i gra bardzo pasywnie co do team s.. pamietacie jak harden z howardem sie pozarli chyba z bostonem? wczoraj garcia o malo w pysk nie dostal od howarda za zgubienie KD i poster howarda a brodacz w 2 polowie praktycznie nie istnial pasywny straszniee tam weteranowwwwwwww trzaaa a.miller ??
jakby detroit nie bylo tak pod forma to bralbym dzis mocno, nikt nie zatrzyma dzisiaj drummonda, monroe, i smitha, z drugiej strony wall ktory moze poszalec, typ jeszcze do przemyslenia
jakby detroit nie bylo tak pod forma to bralbym dzis mocno, nikt nie zatrzyma dzisiaj drummonda, monroe, i smitha, z drugiej strony wall ktory moze poszalec, typ jeszcze do przemyslenia
pelikany jak moZna miec tak dobra startowa 5 a tak chujowa lawke, przepasc..... powinni sie zabijac o takich graczy jak turkoglu z free agency na lawke, bo nawet jak juz emeryt to miazdzy jakis robertsow, stimsmow, morrowow i innych leszczy